S kojim vukajlijašem biste popili bezalkoholno pivo

1. Moramo da uzmemo u obzir razlicita radna vremena ako bi se okupljali

2. celt, jebač, scouser, cara, plidu, melkor, kameni...

A da se ne lažemo, ne bi to pivo bilo bezalkoholno. :)

3. tako je jovure, obj mogli bi nesto organizujemo za bg kad budu izbori neki da se okupimo tu kod arene ima lepih lokala :D

4. Cara mi reko da sam precjenjen ko Belingham

A ja bih reko da sam podcjenjen kod Carrick

5. Ja bih rekao da niko nije naveo da bi pio pivo s carom

I to je neka zaostavština

6. mesni narezak
    radije bih isao na teferic u zavidovice nego pio pivo sa vama nabrojanima, a to je moja vizija pakla, pa ti vidi

Bolje da sam s prvosrbima pio rujno vino
    Nego s tobom kurvo probao u fino

7. radije bih imao zanoktice po celom telu nego pio pivo sa tobom cepelin glavurdo

8. Samo true vukajlijasi ce prepoznati cije su to rijeci i kome su upucene

9. Bilo bi zanimljivo poturiti pezosu pelinkovac u crno vino i onda kao slučajno početi o noletu

10. IDEM SA OVOG SAITA DOK JOS NIE KASNO

11. Ja bih rekao da niko nije naveo da bi pio pivo s carom

Konsterniran sam

12. Skajp ili zum grup kol sa ugašenim kamerama bezalkoholno pivo varijanta može.

13. Napravio sam pivo od cca 9% alkohola, čisto da neutrališem jednog nesretnika koji bi pio bezalkoholno.

14. e ako si ti pravio, mora da je pravo dobro.

15. Voda iz norveških fjordova, avokado iz norveških saksija, žitarice iz ukrajine, suze trebinjskih šumadinaca.

16. I pederčina iz estonije da to plati tristatrideset kruna

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.