Prijava

Meni je grcka bila prilicno bezveze ali nisam ni isao na nesto mnogo lokacija u njoj. Mozda je bolja situacija s tim manje poznatim zabacenijim otocima nego s destinacijama koje su popularne (a na koje sam ja isao).

Turska mi je gora od Grčke, Italija bolja od obje ali na velikim mjestima ljeti - užas.

Sve u svemu, zna Cara gdje je moja oaza mira.

u tem otoku, zene znaju svasta radit a ja cu se limenkarit, u tem otoku...

Plidu, šta ti se konkretno nije svidjalo u Grčkoj? Ljudi/hrana/plaža/pravoslavni aspekt?
Meni recimo Turska isto bila super. Bio sam jednom u Sarimsakli i jednom u Kemer. U Kemeru mi se plaža nije svidjala ali sam recimo imao priliku da vidim koranjaču koja se dovukla nekako do obale i noću snela jaja. A u Sarimsakliju sam se razvalio od klope. Jeste da su trpali mirodjiju i gde treba i gde ne treba ali je bilo carski.. i kolače mislim da sam pojeo za ceo život.

Imam neke ortake koji su trenutno u Vankuveru. Svako leto (kad mogu) zapucaju ovamo u Grčku na more. Bili i na Havajima par puta (blizu im) ali kažu da je Grčka drugačija skroz.. Možda navikli, jbm li ga..

ahahaha ovaj doberman je blago

evo ovde repa o svom prvom hitu sa mora loooool

https://youtu.be/PXVk3L8m2U8?feature=shared&t=119

izlisno je pricati o grckoj kao letnjoj destinaciji, bukv za ceo zivet da ides samo tamo ti modz bude dosta koliko ima svega ne mos obidjes

ovaj sever sto mi masovno idemo to ne racunati u grcku bukv

Pepsi

Nije mi se svidjela hrana higijena i nekultura, kako kod grka tako i kod turaka.

To su mozda samo moja iskustva ali dovoljna su da vise ne posjecujem te zemlje u svrhu ljetovanja. Mozda odem turisticki nekad sa ženom (ako se oženim) ali za sada me nece vidjeti.

Pliduuu

Nije mi se svidjela hrana higijena i nekultura, kako kod grka tako i kod turaka.

Sta onda reci za CG lel

U CG mi je hrana sličnija našoj pa preživim (zamolim nekog heznoa konobara da mi ne stavljaju slanine u kaprićozu i sve ok) a ostalo je isto kriza. U Albaniji nisam ljetovao niti planiram ali vjerovatno gore od svega navedenog.

Realno sta da jedem po turskoj ako nisam u hotelu npr pa zamisli tog uzasa onako u ol inkuziv ko galantni jedes onu hotelsku hranu i briga te, vamo cepas kebabe i sogan dolme ..

Bio ortak u Albaniji na moru. Kaže sve OK, svi ljubazni, ipak si došao da ostaviš lovu, plaže čiste... Ali brate prvo 3 dana jahanja do tamo, infrastruktura qrac, neuređeno što se tih gradića i sela tiče gde je smeštaj, u fazonu vila nova i doterana, pored neomalterisana kuća i smrdi štala, muva kolko oćeš. Jedino po restoranima i kafićima pričaju engleski jer uglavnom omladina radi. U prodavnici mož se utepaš. Tako da za Albaniju treba čekati da razviju svoj čuveni turizam. I 90% turista su lokalci.

Turska kuhinja kidalica realno, jedino bi mogli manje zacina na meso da stavljaju, inace vrh

pa turizam u albaniji živi od kosovara isto ko u CG od Srba ali razlika je što jedni svoje ćeraju a nikako da oćeraju hehe

ja bih baš volio u tursku da odem, čuo sam dobra iskustva i to posebno za hranu vezano, nekako pretpostavljam da je sarajlijska hrana najsličnija evo nek me plidu ispravi ako griješim

vi Srbijanci da ste pametni 2 sezone da zaobiđete CG posle bi vas molili da dođete brisali vam guzice za smiješne pare, čitava država živi isključivo od srbijanskog turizma i tjt

ili eventualno prestanete skroz da dolazite pa za nekih 10 god nema više granice XD

ma ajde idu ljudi jer im blizu i jer imaju tamo nekog svog

Da je lepe srece da svi srbi idu u srpsku crnu goru ko nekad

i kanalizacija u moru ne bi bila problena

Nije mi se svidjela hrana higijena i nekultura, kako kod grka tako i kod turaka.

To su mozda samo moja iskustva ali dovoljna su da vise ne posjecujem te zemlje u svrhu ljetovanja. Mozda odem turisticki nekad sa ženom (ako se oženim) ali za sada me nece vidjeti.

Nemoj na osnovu jednog iskustva da budeš toliko izričit. Da su štrokavi jesu i jedni i drugi (i mi smo...) ali kod Turaka sam doživeo da vidim da jedan baja crn kao djavo (prozvasmo ga Uglješa) svakog jutra pre nego da turisti dodju na plažu, grabuljom izvlači travu iz vode, grabulja pesak (?@!) i postavlja ležaljke ispod suncobrana. Kad dodje 20-tak turista, namaže se uljem i legne na obalu da se sunča. I tako svaki božji dan.
Grci bi recimo travu iz vode izvukli samo ako im se dete uplete u nju, mada i tad su mi sumnjivi.
Pomenuh Skijatos. Tamo ima aerodrom i žabari i Englezi imaju direktne letove do tamo. Lokalni Grci ih ne mirišu 2%, pogotovo Engleze. Mi smo im skroz ok. Ako odeš tamo gde nas ima najviše, verovatno smo im dokurčili pa se tako i ponašaju prema nama.

grabulja pijesak vrv jer debili znaju da slome pokoju flasu a to staklo se lako zatrpa, licno sam vise puta nalazio komade stakla ispod pijeska

Ja sam ona pedercina sto ulazi sa water shoes u more ako na toj plaži ima ježeva.

U njima sam dvaput nagazio na jeza i nista zato su mi sad must have

Jebes jezeve, njih bar vidis

Sad ima neka nova riba u grckoj, ukopa se u pesak i ako nagazis jebo si jeza (ribu).