Takera trampaleo iskljucio iz maga teama jer nije dovoljno proamericki orijentisan (nije ucio istoriu)
Simpatizeri epstin koalicije bi rekli kako je raketiranje bilo korektno jer ipak nisu pogodili školu (kao što su navikli u Gazi npr)
To masa napustila.
Najveća ironija u svemu ovome je što da su Amerikanci nastavili da rušenje režima vrše onako suptilno preko fejk demonstranata od prije nekoliko mjeseci, ne samo da ne bi pokupili osude i potrošili brdo love nego bi još prošlo neopazeno sve to dugogodišje petljanje u interne prilike irana jer svijet pamti kao da ga je alchajmer dobro načeo
najveca ironija je sto je plidu postao konzervativa u mitajmu lol
sta kaze eu sta kaze koka kola zero. Izdao si pringlsa prijatelju zahumski
pa el sa iranskog ajfona šalješ sad te poruke da te cuem
...da je vama ajatola na vlasti klečali bi sad a ne slobodno protiv demokratije kenjali na netu... moj plidu, zahvali se cionistima za slobodu misli
u sto mi poznata ta reč antisemitizam
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⢀⣴⠶⠿⠟⠛⠻⠛⠳⠶⣄⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⣠⣶⣿⣿⣿⣶⣖⠶⢶⣤⡀⠀⠈⢿⣆⠀⠀⠀⠀⠀
⢀⣴⣿⠋⠉⠉⠀⠀⠈⠉⠛⠿⢿⣷⡀⠀⠈⢷⡀⠀⠀⠀
⡾⠉⡏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠙⢦⡀⠘⣷⡀⠀⠀
⣷⢰⠃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⢳⡀⢸⡇⠀⠀
⢻⡜⡤⠀⢀⣀⣤⣶⣶⡄⣴⣾⣿⣛⣓⠀⠀⣧⢸⣇⠀⠀
⢈⣧⣧⠀⢩⠞⠿⠿⠻⠀⠘⠙⠃⠛⠛⠓⠀⣿⣻⠿⣷⠀
⢸⡵⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠠⡀⠀⠀⠀⠀⠀⢻⣇⡟⠀
⠘⢧⣿⡀⠀⠀⠀⠀⢧⣤⣤⣶⣗⠀⠀⠀⠀⠀⠜⣽⠁⠀
⠀⠈⢿⣧⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⣿⣀⠀⠀⠀⢠⡟⠁⠀⠀
⠀⠀⠀⠘⣇⠀⠀⠰⠋⠉⠙⠂⠀⠉⠀⠀⠀⣼⡅⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠹⣦⡀⠀⠀⠀⠉⠉⠁⠀⠀⠀⣠⠏⢻⣤⡀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⢹⡷⢦⣄⣀⣀⣀⣀⣤⣴⡾⠃⠀⠘⡿⠙⢶
⠀⠀⠀⠀⠀⢨⡷⣤⡀⠈⠉⠉⢁⡴⠋⠀⠀⠀⣸⠃⠀⠀
⠀⣶⣦⣄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⢰⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠈⢿⣿⣿⣿⣗⠄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠘⣿⣿⣿⣿⣷⣬⡆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠈⣿⣿⣿⣿⡟⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡃⣷⣄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⢻⣿⣯⣅⣰⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⢀⠤⠶⢶⣤⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⣿⡏⠀⠀⠀⣼⣧⡀⠀⠀⠈⠛⣆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⢀⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⣰⣿⣟⠿⣗⠾⢺⣦⡸⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⣿⣯⣿⡄⠀⢹⣿⣿⠳⡄⣿⣤⠉⡁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⢹⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⢹⣿⣡⡻⠿⢟⢠⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡧⡀⢠⣾⣿⣿⣿⣶⣶⠇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⣿⣿⢇⠁⠰⣄⡀⠙⢸⣽⢁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⣿⡿⡼⣁⣀⣜⣶⣤⡀⠑⠄⠠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠘⣿⣿⣿⣻⡟⠟⣿⣇⠀⠉⡉⢷⢄⡸⠀⠐⠀⡀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⢻⣿⣿⣼⢠⢠⣿⣿⡇⠀⠀⠘⣶⠧⣫⠉⢀⠀⠠⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⣯⠚⣿⣿⣗⠒⠀⠀⠀⢏⣮⡅⠘⠳⣄⠳⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡷⠆⠀⡀⠈⠹⣶⣤⠀⢉⠄⢂⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢻⣻⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣦⡇⣥⡢⠸⣷⢦⣘⠓⢪⡀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⢀⡜⠩⠭⠉⠉⠉⠙⠛⠿⠿⣿⣹⣿⡿⠇⠀⠋⠛⠆⡿⢃⠀
⠀⠀⠀⠀⢀⢯⣄⡀⠀⢀⢴⠀⠠⠀⠀⠀⢈⣨⣤⢄⣀⠀⠀⣆⠀⠑⢬⡆
⠀⠀⠀⢀⠂⠀⠟⠋⠍⠋⡌⠀⠀⠀⠀⠀⡌⠈⢿⣯⣷⡀⣀⣿⣀⠀⠀⠈
Добићеш бан трошаринче, казан је слуга свих господара, и јевреја и напредњака и западњака и бриксоваца аааааа!!!1
sa rts-a javili da ce nasa pvo da brani bondstil ako zaskripi. Teritorijalni integritet se mora braniti
Inace iranci rekli jevropljanima da ko god bude jeo govna se targetuje za ledzit metu lol
ne smeju da postoje, i nadajmo se da će braća mudžosi to sve razoriti i pretvoriti u pepeo. Da su pametni ko što nisu to bi zajedničkim snagama odradili i Iran i Turci i Kurdi, završili patnju jednom za svagda i nastavili u miru da se istrebljuju oko svojih vekovnih sranja.
Koliko je bljak kada everidžsrb ne zna da je “dogodine u Prizrenu” poteklo iz “dogodine u Jerusalemu”, kada se busa u grudi da je nebeski narod dok ćivi u žavidr čiji precednik svakog jutra dobija naredjenja iz imperijske ambasade, umesto da se ugleda na OG nebeski narod koji se krvlju, znojem i suzama izborio za svoju praočevinu i sada ćive u žavidr čiji ministar vlade svakog jutra izdaje naredjenje samoj imperiji.
Pritom veličajući narode koji su Srbe nabijali na kolac.
Ljubomora i neupućenost plus arogancija - dobitnička kombinacija.
Kad sam bacio optužbe za nepoznavanje istorije nisam mislio na Stari zavet. Mislio sam na non-fiction istoriju. Očigledno je kolegi cari promaklo u čkoli da su čru cionisti bili ateisti.
Mislio sam na činjenicu da kada je petočlana arapska koalicija napala Izrael četresosme Amerika nije bila u priči i nije htela da bude u priči niti prstom da makne.
Čitajte.
Остаје питање зашто се ти Че-Ву тангираш око било чега а не живиш ни у србијама ни у израељу, немаш везе ни са чим наведеним, живиш до јаја живот у иноземству, шта те то вуче да блејиш по вуки и уопште да причаш са људима одавде и да пратиш догађаје из јевропе?!
Evo Pezeškian se izvinjava Arapima što ih je bonbardovao hehe.
https://www.bbc.com/news/live/ceqvwrydzpqt?post=asset%3A3b995012-6019-4586-838f-4c5da824b0a6#post
ovo:
Па нек бране војници ако их није срамота, шта је броблем, не управљам ја ПВО системимам, него професионална војска која добија станове од државе, нек слушају до краја света и века фикуса мојсиловића.
Bukvalno klošarim sa ostalim klošarima ispred virtualne zadruge uz pivčugu dok mi žena nije tu, baš kao i svi ostali ovde.
Sve te jeblo kakav ultraparazitizam
https://www.youtube.com/watch?v=cubO0lhOMcs