Prijava

A i nejasna mi je ta novokomponovana mržnja prema Jevrejima u Srba ovijeh dana, Srbi su ustvari vonabi Džuz, Jezdimiri u pokušaju, narativ je bukvalno isti. Samo što su Jezdimiri ukrotili aždaju, a mi nismo.

А је л ти јасна мржња новокомпонована амера према јеврејима?

Pa i nije baš novokomponovana. Ali to je rednek žgadija, oni su tu da rade i glasaju, ne pitaju se oni išta.
Thompson / Baja mali knindža random fan.

Zato smaram sa tim genocidom u Sudanu. Bukvalno niko ni reči o tome ovde osim mene, čudno za grupu ljudi kojima je toliko stalo za borbu protiv genocida. Ali - nema Jevreja kao dežurnih krivaca, pa nije interesantno, što cara kaže nije mejnstrim priča.
Klasičan primer predrasude.

ovaj čevu čovek sudan bukv
ratuju dve frakcije unutar drzave resavaju unutrasnji problem. Trebe se medjusobno ko j i s koreja davni dana. Prica 100% regularna autohtona ne treba niko u to da se petlja.

Mada vidim da uae (kriptojevreji) umesali prste jer podrzavaju ove laznjake što oce ruse rugalrnu vojsku.
ceu otvaraj novu temu za ovo nije mi dobro koko jaka priča

Bukv ista priča kao u Gazi/Izraelu, ratuju dve fakcije unutar jedne države - Izraela.
I Hitler je počeo sa Jevrejima koji su bili nemački državljani, ima neka problena?

Mada vidim da uae (kriptojevreji) umesali prste jer podrzavaju ove laznjake što oce ruse rugalrnu vojsku.
ceu otvaraj novu temu za ovo nije mi dobro koko jaka priča

Nisam dotle stigao, šibni linak, unesi u moj ćivot svetlost saznanja.

Zašto Egipat drži granicu sa svojom arapskom braćom iz pojasa Gaze zatvorenom, osudjujući ih na logoraški ćivot?

A: jer su skloni pravljenju sranja u interesu iranske klero-fašističke diktature, propraćenog stradanjem normalnog naroda medju kojim se nakon učestalo počinjenih ratnih zločina jajarski skrivaju, ili;

B: https://youtu.be/86xo50z6x3o?si=lZ4BbTfL2vgLFvkl