E da je sad tehnike sto se skrkalo kokainskom
Ah - ništa novo.
Nacisti ga uvek oglodju.
Bilo je toga i za vreme NjNj2 u Amerikama, nacistički sletovu u Tajms Skveru itd, složićeš se.
You do you, ja ću da budem ja.
Da ti nacrtam, odbrambeni sistemi reaguju tako što automatski obore sve što im baciš u vazdušni prostor, zato su Palestinci i lansirali sve one krševe (veš mašine i ašove bukvalno). Idi vidi kolko košta dron a koliko raketa, pa sam izračunaj. Nevolja sa dronovima je ta što presreću i tenkove, džipove, pešadiju, sve, zato je praktično nemoguće upasti sad tamo.
Crtaj brate - budi DaVinči, baci neki skeč.
Objasni mi kako je MOSAD odobrio napad na Iran znajući kako nemaju potencijal da pobede taj rat uz 0.1% žrtava, standardnu izraelsku operativnu meru.
Evo - čekam taj crtež.
Šta - kao nema dovoljno kinte da se obore ašovi i veš-mašine? Jer smo retardinjoi i tako ste nam do’akali?
I sad ćete tako da nas pobedite?
Ma daaaaj… :-DDDD
Pa rachunali su na americhku invaziju majmune
ili jameri da njukuju toeplan
Pisalo na zidu “pička”.
Retardi klerofašistički.
Nego koji je plan sad kad je stigao treći sačno, kad je nestalo municije, zna li se šta hehe?
I ajsad ozbiljno - gde stoji Turska u celoj priči? Jel uz NATO ili uz, recimo Iran? Pobednici, ratnici, Persijanci jebote.
Jes, kao da se radi o ozbiljnom neprijatelju. A ne nekom impotentnom.
turci su uz jese razume se, treci poceo 99e prijatelju
odnosno drugi svecki nikad nije ni prestao
Nešto mi govori da je moj izvor informacija > od tvog izvora informacija..
Prestao je nakon genocida u Drezdenu i Nagasakiju opaaa
Pa dobro ajde
Izraela što se tiče, ovo im je bio najbolji trenutak da se napadne Iran, jer vremenom ovi će bivati sve jači, a ko zna kakva administracija će biti u SAD za tri godine, možda neće biti raspoloženi za ova sranja (da ne pominjemo da su ljudi već krenuli da nesimpatišu Izrael). Bolje rokneš ajatolu nego čekaš da umre pa da ga nasledi neko ko već nije oličenje zla, već obećava promene itd.
Irana što se tiče, što bi reko staljin, ljudi nisu problem, ionako ih ubijaju zbog kojekakvih gluposti, ovako par desetina hiljada civila na zemlju od 90 miliona manje-više. A režim je sad još i ojačao, jer su ih napali epštajn satanjahu čramp i kauri koji tamo po amerikama jedu bebe. Misliš sa su ovo odradili na početku tek onako, zajebancije radi?
https://www.youtube.com/shorts/qUB1TQKmcqI
Režim Irana dakle može kaže svom narodu - ratujemo bukvalno protiv zla koje hoće da nas uništi, videli ste šta je bilo sa Gazom, Sirijom, Irakom, Libijom...
Ako vratiš film, ovaj rat samo što nije buknuo još dok je precednik bio Ahmadinedžad (kog su sad roknuli pre par dana), dakle pre nekih 15 godina. Iran se spremao za ovo jako dugo.
Imaju gomilu nekakvih saveza i jednom rečju dobre odnose sa Iranom. Nisu ni oni ludi, pogotovo nakon pokušaja da se sjebe Erdogan.
Ćiv je ahmani javio se
Iran ima više dronova i seljačkih raketa, koje koštaju pinac dok presretači koštaju daleko više, i treba vremena da se naprave. Iran se za ovo sranje spremao godinama, dok se Izrael trošio na Gazu. Sad se pominje nekakva kopnena invazija LOL šta misliš u kakvom su stanju ajdief nakon tri i kusur godine ratovanja po onom kamenju i ruševinama.