Uvek strejt nikad stond
Tajni agent Džejms Bond
Tek treba treći nosač da stigne.
U medjuvremenu - oda Južni liban.
Sad je to sve Izrael.
Jepijajemadafaka.
Dobro, biće malo skuplji zimbe još samo paar godina za nas.
Ali kad zamisliš malu Fatimu kako slobodno hoda Teheranom gologlava…
Kratkovidi ste.
Dis didnt ejdž vel…
Tramp se toliko zajebao sa ovim ratom da će morati da objavi sve epštajnove fajlove, samo da skrene ljudima pažnju a Irana.
Nego dje vam je Možtaba?
U kojoj je moskovskoj bolnici?
Pitam za sebe.
U Iranu, u međuvremenu https://www.facebook.com/reel/1801675331236850
Jeste, reši Epštajna i raskrinkao si globalni pedofilski ring.
Usput - podrivaj izraelsko pitanje iz razloga što postoji.
Bravo, bravo.
Jel može prevod?
Močtabe što se tiče živ li je ili nije nebitno, postaviće novog, pa opet novog, pa opet novog itd. Ko god izigrava vođu nekog nešto i bude smaknut, biće zamenjen i teraj dalje. Ne zasniva se to tamo na ličnostima već na filozofiji koja se ne menja...
Ako mora, ali preljubazan pristup.
Meščini da je je Epštajn sitna riba u ovom moru plavom.
To jebanje naše dece od strane moćnika je rasprostranjenije nego što misliš.
kako diskretan način da se aboliraju satanisti, pa znas ima toga svuda
saftaj ga čevara majmunčino raspala
Naravno, agent najobičniji specijalizovan za te radnje, opran nekakvom MK ultra šemom ili možda čak i sam zlostavljan i okultisan kao dečak, nije isključeno naravno.
Nažalost slažem se, + i od nemoćnika, Indija, Tajland, Bača bazi dečaci itd. tih boleština oduvek i svuda. Nego tebi i meni ovo najlakše pada pošto điramo bajs LOL mada ako razvale Iran eto najezde kozojeba u Evropu, ako razvale Izrael najezda Jevreja, ne zna čovek šta je gore.
jel i tamo imaju satanističku kuvaricu marinu, prave li adrenohrom, jel bio klinton zna li se šta
ne znas koji kozojebi su gori da ti dodju
Režim za sada jebe mame što se rata tiče, svet dodatno omrznuo Jevreje jer sve skupo, Ameri dodatno omrzli Jevreje jerbo su u fazonu ovo nije naš rat nego Izrailjev a nas su samo uvukli i sve skupo, Črampa svi omrzli jer je obećao oće biti epštajn fajlova neće biti novog rata, a sad evo novog rata i sve skupo, EU lupila šljagu Črampu Čramp kmeči moli Kinu upomoć, Kina Rusija jačaju Amerika slabi, i što je najvažnije izrokali su Katare, Emirate Kuvajte itd. i posvađaće i njih i sa Amerima i sa Jevrejima. Sve za 5 što se taktike tiče.
U Indiji imaš čitave bordele sa decom kastratima (kult 1 mrzi me da objašnjavam šta i kako radi), u Africi totalno veštičarenje, seku dečacima kite i kače na dovratak od kuća da se zaštite od bed lak i zlih duhova, Tajland - jbg Tajland...Imaš tog okultnog i nenormalnog zla na svakom ćošku, samo obučeno u nešto drugo.
Ne vuci me za jezik.
Danas bio sa prvencom, lagana vožnjica do sledeće fontane, svega 10-ak km do tamo i još toliko nazad, ali dovolljno uzbrdica da ga naučim kako da šalta nadole pre brda, da iskoristi nizbrdicu pre uzbrdice, da pedala prstima a ne stopalima i da pre svega voli Izrael.
Evo i Emglezi ušli u igru, znači KRAJ režima.