Prijava

javio se i brat kokainski, kae da rujani forvarduju irancima obavestajne podatke. Bas da saradjuju sa onima koji im slali šehide bunca gluposti mali debilko

Sve jasno, Putler prodaje naftu sa plus 100% marginom profita, sa 60 na 110 dolary po barelu, kojigod kurvin sin je trenutno na vlasti u islamoklerofašističkoj diktaturi ubija petrodolar, ako ćeš kroz Hormuz može ali da platiš u Juanima, što se duže rat odvuče bolje za Putlera i Šija.

I sad će Izrael oped da ih sve zajebe.
Bukvalno 80 godina ista priča, od čega, da budem fer, samo poslednjih 75 sa SAD kao kučkom.

Ja da sam neka vlast prvi zakon koji bih doneo je da ako si protiv Izraela - automatski veći porez da plaćaš.
Zašto mi čestiti ljudi moramo da trpimo cenu tvoje neupućenosti?

I sve se koreni u običnom nepoznavanju istorije, pomnoženom sa čoporativnim pomodarstvom:

1. Palestina nikada nije postojala kao država, Izrael - jel se zajebavamo sada? Englezi i Francuzi, (u manjoj meri) - su zajebali oba naroda obećavajući im kule i gradove za vreme NjNj1, ali Izrael je imao pametan živalj a Palestinci su se pokazali kao gnjupi, ali fanatični.
Ja bih pre da živim sa onim pametnima.

2. Iran je klreofašistička diktatura, nikada ne bih svojevoljno izabrao da živim u toj zemlji, jeste Izrael imao veliki uticaj na to, ali braćo - saberite se.
Dveiljadedvaesšesta je. Vama su na vlasti MULE. Koje svakog jutra pozivaju na smrt Izraela. Već decenijama.

3. Ciganje, Srbe i Jevreje nacisti imaju na zubu već skoro 90 godina. Jer smo, svaki na svoj način, nebeski ljudi. I to takvima smeta.
Pamet u glavu.

Jeste, sve je isto.
U pravu si.

ako ćeš kroz Hormuz može ali da platiš u Juanima

imaš pari ne se stiskaj davaj https://www.youtube.com/watch?v=IQbPtmj3oYk

čevara proveri ove fakte hvala

Pošalješ nasumičan skrinšot sa nekim klikbejt “činjenicama” i to se podrazomeva kao argument?

a šta olbrajt i holbruk nisu ješe? vesli klark?

Ne - Ante Pavelić nije imao ženu Jevrejku.

Njegova supruga bila je Marija Lovrenčević, Hrvatica iz katoličke porodice. Nema verodostojnih istorijskih izvora koji bi potvrdili da je bila jevrejskog porekla.
Ta tvrdnja se povremeno pojavljuje u raspravama (često kao pokušaj diskreditacije ili relativizacije), ali se smatra mitom ili dezinformacijom, a ne činjenicom.

Vajgadu.
Next.

ne prdi momak nego malo pročešljaj ovo oko 99e

ja mogu samo da kažem

PUŠI KURAC ACO KLINTONE

a šta olbrajt i holbruk nisu ješe? vesli klark?

Da, obatrojica.
S tim što Olbrajtova nije znala da je Džu do devedessedme. Nubaro.

pa bombardovanje je bilo 99e mejmune

kosto danas trampaleo epštajnovac safta cionjarama tako ga je saftao i klinton

nego sto nas ješe bombardovale zar nisu trebali kozojebe šiptare da izrokaju već im napravise državu, đe je zapelo

ja mogu samo da kažem

PUŠI KURAC ACO KLINTONE

Znam.
Štaviše - podržavam. Možda više nego što misliš da neko to može. Moje iskustvo sa dotičnom gnjidom je lične prirode.

Ali ne pričamo ovde o tome.

šta ti uradio šiptar?