I ne bih ga počastvovao titulom “Šiptar”.
Može gnjida, crv, pacovčina, francuz, ispljuvak, tarzančić, bljuvotina, neuspeli abortus…
Medju Šćiptarima ima finih ljudi.
Francuzi? Pokaži mi jednog.
JEDNOG.
i šiptar i gnjida i lopov i peder
Olbrajtovoj ćaleta spasavali Srbi u Srbiji nubaro, možda čak i nju krili ko devojčicu, ne sećam se. Ima čak i priča da su joj neki rođaci sahhranjeni - pazi sad - u Šapcu, to Bombaš bolje da ti objasni. Palestine što se tiče imaš je na globusima i u atlasima od pre 100 godina kojih ima sačuvano ne malo, nubaro. Nije to pitanje već da li bi palom saborcu Džuu izmazio mačora i odneo ejakulat mami i tati da plode neku random jevrejsku snašu, to je bilo pitanje, nemoj sad ovde da mi vrdaš.
Има француз онај добар човек што је 90их баш за бомбародавање бацио планове натоа за бомбардовање србије у српску амбасаду ваљда у француској, био официр
Шиптари фини људи хахахаха, оксиморон
To je dupli oksimoron zapravo.
https://pbs.twimg.com/media/HEL0DcLaIAIZWiA?format=jpg&name=large
kakvog će majmuna da instaliraju u amerikama posle pameprsa i trampalea jedva čekam da vidim. U principu dolazi osoba sa daunovim ili nekim drugim sindromom to je sig
Džejdi Vensa ako žuti ne zasere baš baš totalno, pa uzmu demokrate opet.
Imaš i Panoniju, pa to ne znači da je bila država. Nupče.
jes al panoniju nije niko platio i samoprozvao se lordom satanistom i platio englezima za deo kolonijlane uprave
Pa što nisu mejmuni?
Šta, Panonci za razliku od Palestinaca imali integritet?
Pa se nisu mnogo mešali u politiku, pili kafu prekrštenih nogu? I zato im je tako dobro sada?
Melkore - ko je vladao tom tvojom izmišljenom državom? Iz kog glavnog grada?
Gabri Selasije, kralj Afrike i Azije?
<333
Ima. Samo treba još nekog takvog ja da sretnem.
Da je istovremeno i Francuz i čovek.
Pa izguglaj.
Napao mi najmiljije, fizički. Kacam bio mali, dovoljno manji od njega. I kad je Šešelj bio head honcho u Munzeu. A Džvaljavi bio potrčko, Bilo sudjenje oko neke sapbraćajke, moja majka se zvala kako se jebiga zvala i to je bio problem.
I koliko god to bilo ružno - bilo je bezazleno kad pogledam šta je sve uradio od kako se dokopao vlasti.
Zaista - niti pratim niti želim da znam previše o njemu. Daleko mu kuća bila.
Ali…