Значи нису га убили него су га ухапсили само
To je od pre još davno, traje taj proces godinama već.
Ne bre, Bibi je rahmetli.
Cara rekao, on čita Onion, mora da je istina.
Aj sad ozb - odakle crpite informacije? Cara je vidim tnjiteraš raspali, Melk je više neki jućub vajb uz solidno ali nastrano poznavanje istorije. Ja sam samo jako STAAAARI ZAVET.
Šala komika razonoda.
Pokaži mi tvoje pa ću ja da ti pokažem moje hehe.
imam fameleje dole u iranu salju mi sms updajte na sat vremena tako pratim
A ovaj ortak iz pedolenda kaze da jese nece ucestvovati u kopnenoj, samo glupi ameri (gojimi)
To je jedini vredan uvid u istoriju, ostalo su suvoparne činjenice koje razni Carevi skupljaju i štekaju u sebi kako bi imali više mane dok se šibaju sa drugim Sarumanima. Datumi, brojke, nazivi, imena, jednom rečju nebitne tričarije. Kao što je tebi i meni suštinski nebitno kad je tačno bila Marička bitka, ko ju je vodio i koliko ljudi je izginulo - bitka ko bitka, jedna od 100.000 koje smo vodili u zadnja dva veka, vodićemo ih i dalje dok nas bude.
A linkove ti bukv. kačim ovde samo te mrzi da otvaraš. Prosto je, gledaš i čitaš sve što objavljuju jedni drugi treći i peti, i iz toga na kraju stvoriš kako - tako jasn sliku, zavisi koliko si čime obojen i koliko hoćeš ili nećeš sebe da lažeš.
Nemaju više kapaciteta ni za vest benk, Gazu i Liban koji oće anektiraju, a gde će po svoj prilici izduvaju kurčinata golemata, gde će bre oni u Iran da idu. Čak im šef ajdiefa kuka i zapomaže da su praktično u rasulu.
A linkove ti bukv. kačim ovde samo te mrzi da otvaraš. Prosto je, gledaš i čitaš sve što objavljuju jedni drugi treći i peti, i iz toga na kraju stvoriš kako - tako jasn sliku, zavisi koliko si čime obojen i koliko hoćeš ili nećeš sebe da lažeš.
Dobroe, sve što si rekao je istina. Evo ja prvi mogu da dignem ruku kad napravim faul.
Što me ne čini išta manjim djubretom nego što jesam.
Usput - svaki link sam ispratio. To što nisam svaki prokomentarisao govori o mom shvatanju kvaliteta i bitnosti istih.
Kao npr Bibi ubiven.
Daj tog novog bibija da vidim da ti resim to
Ili je to ili su Gaza, Zapadna obala i Južni Liban već rešeni i možda, samo možda je neki opaki sajop u pitanju.
Dje ti je ajatola što naplaćuje ajatolarinu? Pokaži mi tvoje pa ću ja tebi svoje.
Eno ga Bibiša živko-zdravko, brani ćivilizaciu od gnusnih islamskih klero-fašista kano Car Lazar nekoć, Pojeo si onion, šta sad, idemo dalje.
Ajde opleti po onih 20% murikanaca iz tipične maga baze koji su preko noći postali drugo-murikanci, nemoj da ti opet crtam gde da udaraš.
Eo jos malo judeoriscankih vrednosti
Miči m ove verske fanatike, bukvalno mi muka pripadne kad ih vidim.
Nego - dje ti hajatolah?
Jerli se to izgubio nedje?
Zna li se šta?
Šta kaže tnjiter?
Ne mogu nikada biti rešeni jerbo okruženi su mudžama sa svih strana, tuneli, vazda stasavaju novi borci, bacaju bombe pucaju, moraš stalno tamo imaš vojsku 100% budnu i sa prstom na orozu, da ih hraniš, šalješ nekad kući da odmore...A za to nema kapaciteta, jer nema ih 80 miliona nego ni celih 8.
Taj rad rođače.
Čeu ovo si skroz omašio brt, nemoj da ti se ponavlja https://www.youtube.com/watch?v=2WIhb2Vig8o&list=RDXtxRIX0jrAs&index=2
Mmmmm da.
https://youtu.be/HPqK1JJOFxw?si=x7u8Afr3OxhbaS7e
Ostaviću ovo ovde kao protiv-otrov.
Iran u fazonu:
https://youtu.be/rLXPQ5Ue6AE?si=H_LEsiYRnXOqbxTu