Prijava

eo nasao sam, mahmud abas iz fataha palestinska samouprava skraja feb 2026 osudio iranske napade na ješe i abudabi kriptoješe

Free palestine cheu

Tako ih ruše Čeu, namame ih dronovima i onda ih izraketiraju sa zemlje. Juče sam baš gledao šta im je sve Iran uništio ili oštetio, to jako mnogo košta brt. Eno ga Tramp oće ide kuka da Arapi daju keš za rat. S druge strane, verovao ili ne, Iran i Rsija zarađuju nikad više od prodaje nafte, jer je morao da im digne sankcije da bi dopunili tržište. Tako da sad i jedni i drugi imaju dodatno keša da vode svoje ratove + Rusi ove pomažu logistički. Kreten samo zakopava sebe sve dublje.

Од американаца очекујем и признајем само да хеликоптерима дођу до ирана и да са звучника пуштају исве снаге Криденс - форчунат сан.mp3

Israel Passes Death By Hanging For Palestinians Only

Krankenvolk

Pazi sad ove akrobacije - Čečeni najavili da će da idu u Iran i brane muslimansku braću od kaura, ako dođe do kopnene invazije, ajd to, nego što šiptari idu u Gazu da se stave pod komandu Amera i Izraela, tačno će Iran da izroka bondstil samo gledaj https://www.youtube.com/watch?v=qawklNkQR2U

Ја би јебо ову шиптарку војникињу на почетку.

Brt ne liči na Šiptarku, a i engleski joj je previše nejtiv. Zamisli šiptari idu da ginu za Izrael protiv muslimana, pa bukvalno ljudski škart u svakom smislu.

Не знам ја на шта она личи и чија је ал би јеба!

tačno će Iran da izroka bondstil samo gledaj

može i namensku lučane, odatle šiptar forvarduje oružje pokojnom satnjahuu. Ledžit je

Da pišemo peticiju ajatoli, to bi i Čevu potpisao.

АЈ цимај кренипромени

Eno ga trampaleo slece na mesec. Jaka prica

Nek se ne vraća odande.

Шта хахаха

Е да, Оракл отпустио 30к људи, ало АјТијевци, ђе вам посао хахахаха

To sam hteo pomenem, + stopa zapošljavanja pala ispod nivoa najgore korone + u Južnoj Koreji sad voze par-nepar tablice, ko za vreme tita LOL + Danci oće uvedu meru da mogu legalno da ti zabrane da voziš + kmečanje kojekakvih Starmera, Makrona itd. i upozorenja ljudima da se spreme na krš i lom. Nadam se da je bar Čeu srećan jer je čitav svet sad opet krenuo otvoreno da prezire Jevreje zbog šačice cionista i govana koja ovo neće ni osetiti. Nego ček da metem jednu teoriju zavere: