Prijava

Idemo da gledamo sad let oko meseca drugariiii

Je l gađan Bondstil, zna li se šta?

nista u ovoj turi, sad opet gledam u putinellu i cekam izlazak na dunav

Ako. Probaj i da zadržiš dah dok iščekuješ.

Sigurno, sigurno.
Sve je ovo deo Putinovg master plana?

biće to brže nego što vi pušači zapadnog kurca mislite

ko zna, možda i na front krenete da pomognete braćuli zelenskom sve uz amin ace šiptara

Ma ne sumnjam, dobri moj Caro.

Hahaha al ova "ićićete u Ukrajinu da ginete" spika je tolko naivna, kao malom detetu kad kažu ako piješ kafu porašće ti rep.

Znači bukvalno ne znate šta da kažete drugo i onda ićićete u Ukrajino, videćete vi hahahaha

mrno de ti ćiviš jbt, pa njemce bukv pripremaju za rat, uvede kojekakve vojne obaveze i picke materine

minvajl snimljeno sa tamne strane meseca
https://pbs.twimg.com/media/HFUXdtebAAAvwyb?format=jpg&name=medium

pušači zapadnog kurca

Koja je razlika izmedju 'pušača zapadnog kurca' i vas 'пушача источног курца'?
Mislim, s moje strejt strane, i jedni i drugi pušite kurac.

nemodž srbin da pusi istocni kurac, to ne postoji kao kategorija.

To ko kabi reko pusac iranskog kurca, pa svako posten je podrzao iran u ovoj situaciji. Isto je i sa rujanima.

Ah, dragi moj Pesi, tu je tvoja greška, vidiš tebi je zapadan propaganda isprala mozak, Ruski kurac je ISPRAVAN kurac da se popuši. I svi koji su PROTIV tog pušenja, pa čak i protivu pušenja kurca generalno, su zapadni plaćenici.

pa čak i protivu pušenja kurca generalno, su zapadni plaćenici.

ovo je zapravo tačno, propaganda je išla na max po jevropama. Putler propaganda tačnije, sve ičlo preko soroševskih medija, tako i kod nas.

Hahaha evo i Cara ti objasnio paralelno sa mnom. Pušenje itočnog kurca je moralno ispravna stvar, te stoga što je on za moralnu stvar on ima i moralno pravo da te gleda sa visine i prekoreva sa sve kurcem u ustima, ako je dovodiš u pitanje.

što si nesrećan na ovako lep dan mr no? zašto kmečiš kad cionisti dobiju popički.

Valjda je to imperativ kako u Iranu, tako i u Ukrajini a posledično i na KiM

Samo bilde ne vidi da se sa istim govnima ima posla svuda... al pUšenJe iStoČnOg KurCa

Al' pazi Caro, ti tvrdiš da nema пушење источног курца, zato što si manje-više skroz u podršci Ruja (iz kojeg god razloga). E sad se stavi u kožu prosečnog ljubitelja zapada (iz kojeg god razloga) koji isto tako tvrdi da nema pušenja zapadnog kurca.
Vi ste isti. Bukvalno. Samo ste ubedili sebe da je to što vi ližete lilihip, a onom drugom se smeješ.
Neozbiljno za nekog toliko matorog.

Vidi, prvo da bi mogao da dudlas istocni kurac on bi morao da postoji. Ovde je uteran samo zapadni/jevrejski kurac i to do balcaka a manifestuje se u politici petog oktobra, žutih pa sada ace šiptara.

Ovo sto navodis je cista demagogija kao fazon neutralni smo a pravimo se ludi da nemamo nacisticku bazu na nasoj teritoriju.
Moze svajcarac da bude neutralan, srbin ako moze onda je mentalno retardiran, sto i jeste.