Prijava

cuem neka jamericka brodica potopljena

To nisu vesla moje brodice
vec to su rucice moje Marice

Ref. 2x
Ciribiribela Mare moja
ciribiribela Mare moja
ciribiribela Mare moja
odoh u Marine

To nisu jarboli moje brodice
vec to su nozice moje Marice

Ref. 2x

To nisu jidra moje brodice
vec to je vestica moje Marice

Ref. 2x

Takoe melkorčina spinovala da su neki američki avioni potopljeni, pa ne lezi vraže par dana kasnije ispivala istina na videlo da jebiga jesu.
Doduše nisu potopljeni, nego samouništeni.
Dok su popravljali kenjatorijum na Bejbraham Linkolnu i Artemidi II.

Ali najjače ovi retosi što se lože da će Izrael da pazi NASTRADA, ahahaha pa dokle više?

Dok ne počnu da jedu svinjetinu za Božić i uskrs.

Ima smisla, izmislil rišćanstvo i islam, samo se ražnja dosetili nisu.

Kmečanje STOP.
Ponudjena vam žavadr, odbili četresosme jer ste hteli SVE, ispušili tukidida pre nego što smo kukoldovali SAD i dan danas šator-sitiji vam rdjaju po Sinaju jer ste se ZALETELI, Egipat, vaša arapska braća, vam zatvorila granicu sa Gazom i to tvrdje nego Izrael, jer su do sad naučili koliko vas boli kurac za ostatak sveta, koliko ste zatucani, koliko donosite nesreću lokalnom življu zbog svog fanatizma gde god da pobegnete i kome god narodu koji vas naivno primi.
Dok služite iranskoj islamoklerofašitičkoj mašineriji.
Mrš.

I magarac bi shvatio - predajte oružje, biće malo zajebano za vas na početku - ali dan danas imaš Palestince u izraelskom parlamentu i pravosudju, imaš desetine hiljada Jezdimira u Iranu, ne fali im dlaka s glave.
Zajebali ste se oko to malo teritorije, Emglezi i Božemeoprosti francuzi zajebali stvar, obećali i jednima i drugima kule i gradove.
Povukli ste pogrešan potez ili dva, šta sad, idemo dalje.

Da se ne lažemo - sve se svodi na “mkay, Džuz napravili raj od ove peščare na kojoj mi kurcem nismo mogli da mrdnemo tisuċljeċima, mkay, jer smo nazadni kozojebi mkay, i kako su jedino oni od svih nas napravili pravi raj baš tu”?
Jer - njihova knjiga im govori kako su oni pobednici, ratnici…
Teška je to priča.

Ne mogu da čitam ovaj Tihi Don od četiri toma Čevu, obično kad je nešto ovako naširoko i u agresivnom tonu, svede se na "ko o čemu kurva o poštenju" filozofiju, iliti branim neodbranjivo. Šibnuli babu kundakom i preminula na mestu, to je textbook ss praksa bila.

Krankenvolk. Ovo bi trebalo da se pinuje, algoritmira, pušta na tv sa nac. frekvencijama svakih sat vremena svuda širom sveta

https://www.youtube.com/watch?v=KNqozQ8uaV8

А брате чевуова објава у рангу израелског ПиАра

Ima i zdravorazumnih

nek javi neko ovom wwii ješi da su ga njegove aškenaci ješe terale u kojekakve logore 40ih. u ime švabova i ostalih naci frendli plemena, poput kroasana, đarmi i sl.

Nek neko javi vama hamasovcima da vas ajatolštine teraju u konc kampove opaaa

Ono kad ti MELKOR objašnjava da su ti postovi prediugački.
A jebi ga, boli kad ti neko saspe istinu niz grlo.

E da ako nije teško molio bih klip jedan dva hamasovaca kako se kriju iza dece, talaca, skrivaju u bolnicama i školama i pucaju odande itd. Ne tražim mnogo.

Este za jednu svecku vladu da precednik bude kriptojesa

Cheu: YASS SER

E da ako nije teško molio bih klip jedan dva hamasovaca kako se kriju iza dece, talaca, skrivaju u bolnicama i školama i pucaju odande itd. Ne tražim mnogo.

https://youtu.be/pk5BYc1RTs4?si=dbY3JdzwdZ3BlUKt

Aj sad objasni kako Hamas bagra puca od zdravlja, bicepsi tricepsi, kad prosečna Gažanka skapava od gladi, m?
O čemu se tu zapravo radi?