Predsednički izbori USA 2024.

1. ima priča ona da je spržio celo svoje selo u austriji da bi izbrisao tragove (proverljivo na wikipedijama i govnima)

2. alo bate hitler je bio ješa o čemu ti

Alo brate Isus je bio Ješa, jel znaš? Od rodjenja do smrti.
    Jebeni jevrejski rabin.
    A Hitler nije bio Ješa. Ili ga barem nisu prihvatili.
    Pitam se zašto.

3. Caro, diskreditujes se ovim teorijama zavjere pls ostani na kursu ovostoljetnih problema

4. bio brate ješa aškenazi po dedi, deda jebo spremačicu i okotio se hitlerov ćale posle ovog uvrbovali u celu tu priču, finansirali naciste ješe bankari sa volstrita ceo treći rajh je imao jasan smer, gotovo isti kao i nato pakt. Dakle na istok

Što se isusa tiče odreko se ciganije svesno, jer ne biraš kakav ćeš da se rodiš već šta ćeš da postaneš u ćivotiću lol

*ako je ikad i postojao u fizičkom obliku

5. pliduu koko sati na novom zelandu

6. Nije caro, judaizam je izvorna religija svih abrahamskih religija. Vi poceli da propovjedate hriscanstvo nakon sto je isus (jevrej) umro. Nije on bjezao od svojih korijena i poricao judaizam.

7. Evo plidu vodi evidenciju koja je ura u Okland-čaršiji, časno odoh ja u krpe, skromno mislim da sam ostavio srce na terenu.
    Slawa Izraelju!

8. 3:20 moj carisha, chevu nam zaglavio nesto danas s nama, posebno raspolozen za diskusiju

9. ne znam jbg nisam se bavio time, uzimam sve to dosta površno jer smatram da sve religije potiču iz istog izvora i da se dan danas sa njima upravlja iz istog centra moći.

Al svejedno nema nikakve veze sa činom žrtvovanja zarad višh ciljeva, radi se to od kad je sveta i veka. Stara tehnologija.

10. Ako bude htio da odspava ko insan, znaci ne cujemo ga tamo prije pola 3 (u nas) al ti spremi neku kritiku pa ce on replicirati cim se naspava

11. Che wu izvadio se se na isusa na kraju dobra strategija avg ateiste, čim zaškripi - ISUS. Možeš sada lepo odmoriti :)

12. negde predzoru kad se cimneš razmisli o false flag operacijama, tad je mozak oslobođen celodnevnih šumova i radi dosta svesnije

13. evo za jewaru kace probudi da može drvi kurcic

Netanyahu announces demilitarization and occupation of the region to south of Damascus, from the Golan Heights and to the Druze Mountain area.

analena reaguj

ješama najbolji prijatelji pajsad druzi!!!
    ...moji su druzovi najbolji momci islamskog srca...

https://x.com/i/status/1945878988431249424

14. Pa kako da ih ne voliš, Druzeeee

15. Sabah hajrula Chevaroo jesil se naspavao okooo

16. Sad je na nas red da pajjjkimo

17. vidi što je radostan haha, inače pominje ove druze od 2008. čekao je ovo pola ćivota

18. pamti on da su jedino druzi podržali ješe za vreme holokausta dok su svi drugi bili niko hahahha

19. Evo Plidara, kafidžonka, omleitić…
    Druuuuze

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.