Predsednički izbori USA 2024.

1. Ne znam za stari legasi ali u staroj imprezi sigurno ima.
    Pa očogledno - opasno je da se tako ostavi. Strukturalni integritet. Kako mogu ljudi da žive u tim zgradama? Još kad dodju kiše jesenje, samo je pitanje vremena kad će nešto da se sruši. Može neko da se nedajbože povredi.
    Ali ti ne misliš na druge.
    Ti misliš samo na sebe.

2. eoga ovaj čevuov postao gosn prvi čovek od sirije
    https://pbs.twimg.com/media/GwI1aLWWcAEPOZ0?format=jpg&name=medium

Ja mislio da ti podržavaš džihadiste, ne ja.

3. Inače od Druza u Siriji imaš prvodruze, koji su 100% uz Izrael, ima ih u izraelskoj vojsci, kabinetu vlade i pravosudju, i drugodruze, koji bi da veruju novoj sirijskoj vladi.
    Mosad im želi svaku sreću.
    A Sirijci maltretiraju Alavite čisto što je Asad Alavit, ništa drugo.

4. https://www.crwflags.com/fotw/flags/il_druze.html

Sedma zastava po redu lol.
    Ona sa Davidovom džvedždom.
    Mislim da je stavim kao privremen glavatar, u znak podrške brackom narodu.

5. Ramo ramo Druze moooj

6. Plidajzla, znaš da je biti pod dejstvom alkohola haram, pogotovo sabajle.
    Ustvari - ikada :D
    Čak i subotom.

7. https://pbs.twimg.com/media/GwI1aLWWcAEPOZ0?format=jpg&name=medium
    Ja mislio da ti podržavaš džihadiste, ne ja.

o čemu ti, ovaj judeo-zapadnjak 1/1 jer ako može https://www.crwflags.com/fotw/images/i/il%5Edruz.gif dođe ti na isto bukv

8. Niko da prokomentariše koliko je zastava LGBTQ+
    Samo fali ona ljubičanstvena za trans-žgadiju.

9. brt izgleda šizofreno u ranku peder hamasovac oće bude ješa - logično

10. Istina, vi bi sve moje drugare pedere obesili o kranove.
    Civilizovano, nema šta.
    Gledaj caro preko ramena. Mosad vreba.
    Danas u Iranu, sutra u vašem stanu.

11. Vuče, šta se pije po tim pacificima? Ima li nešto da je baš top a nema kod nas?

12. Istina, vi bi sve moje drugare pedere obesili o kranove.
    Civilizovano, nema šta.

c, ovo je priča o konvertitima druze

13. Vuče, šta se pije po tim pacificima? Ima li nešto da je baš top a nema kod nas?

Pivčuga, uglavnom.
    A kod vas?

14. Pa sad ima svega i svačega. I ovde su ljudi uglavnom pivski. Ja lično samo vino (crno/belo svejedno, mada ne smem mnogo crno). Ovo za pivo, ima stvarno svačega. Moji ortaci su u fazonu nekih mirišljavih piva (ja ih zovem pivo travarica).. Ne znam, meni to nije pivo, ali svako ima neke svoje fazone.

15. Ono što belosvecke care i plidui i fante ne razumeu je:

1. Palestina nikada nije postojala kao država. Dokaži mi da nisam u pravu.
    Čekam.

2. Četresedme Izrael dobija žavudr, zasnovanu na biblijskim i ostalim relevantnim dokazima za pravnost iste.

3. Četres osme arapi i musli i sličan nesvet napada Svetu zemlju i ispušava tompuščinu. Četres osma je, na kraju krajeva. Ješovani vs kozojebi srazmer snaga je još uvek 1:1, (ako se naravno izuzme mozak);

4. Stotine tisuća izbeglica iz palestinskog britanskog mandata kao posledica izgubljenog rata biva iseljeno po karton-sitijima po Egiptu, Siriji i proto-jordanima. Dogadjaj dobija ime “Nakba” - u prevodu - katastrofa.
    Mejmun ušao u tenak.

5. Musli-arapi neće da ih prihvate, do dan danas. Kao što neće da prihvate ni prvobitno ponudjenu dvojnu državu. Jer da jedu govna. Tako da i dalje žive kao ciganji.
    Usput - everidž Palestinac na ličnom nivou je bolje ili jednako nego everidž Srb.
    Jebi ga, tako je.

6. Šeset-sedme opet pokušaj kozojebske vojne intervencije, samo do sad IDF već zrači. Sukob se završava za manje od nedelju dana, i uz pomoć Džu lobija po vikipedijama ostaje zapamćen kao “Šestodnevni rat”.

7. Znači - držimo ih pod čizmom na vratu, dok im 2008-me ne DOZVOLIMO da se demokrarcki izraze.
    I oni izaberu Hamas.
    Dobro.

Mislim da nema potrebe da nastavim priču dublje u 21. vek.
    Jer je to sada, i svi smo dovoljno matori da se sećamo šta se tačno izdešavalo.
    Jel tako - tako je.

16. Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man

17. 1. Palestina nikada nije postojala kao država. Dokaži mi da nisam u pravu.

nije ni izrael postojao nikad kao država

zasnovanu na biblijskim i ostalim relevantnim dokazima za pravnost iste

pahahahahahaha. Uzmimo bibliju kao pravni spis. Kakvo mazanje govnima lolo

18. I da dodam - arapi/musli stalno izmišljaju razloge da ne asimiliraju napaćene gorepomenute izbeglice već brat bratu skoro 80 godina. Iako pričaju isti jezik i iste su vere.
    U medjuvremenu - u Izrael dolaze Džuz iz celog sveta. I nije im prepreka što pričaju 101 različit jezik.

19. Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man

Jedini odgovor pod kojim bih se sagnuo hehe

20. Arheološki i pisani dokazi potvrđuju da je Izrael postojao kao organizovana država. U 10. veku p.n.e. pod Davidom i Solomonovim naslednicima imao je glavni grad Jerusalim, dvor, hram i administraciju. Asirski i vavilonski zapisi beleže kraljeve Izraela i Judeje. Ovaj kontinuitet potvrđuje vekovno postojanje izraelske države.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.