Prijava

opet iznosiš neistine, sirija je proizvod ješovanskog lobija sa ovim tvojim golanijem i redžepom. sirija je produkt ješa i zapada, i naravno da brojke ne mogu da se porede, a rezultat će da bude proširenje cionacista na teritoriju sirije što je i najavio bibiša

*jel moraju druzi ćiveti lol

Pa jer ste piglu lol
Realno ste mejmuni i treba da vas jebemo.
Jer ste retosi.
Jebi ga, šta sad.

sirija je proizvod ješovanskog lobija sa ovim tvojim golanijem i redžepom. sirija je produkt ješa i zapada, i naravno da brojke ne mogu da se porede, a rezultat će da bude proširenje cionacista

Najlepše je kad čojk sam prizna poraz.

koga?

Izvini. Nisam mislio na to.

ti baš ne umeš gledaš film da se ne uživiš u ulogu glavnog glumca koliko god film bio umobolan haha

Šala, komika, razonoda :-DDD

Cara™ pre 7 minuta
ti baš ne umeš gledaš film da se ne uživiš u ulogu glavnog glumca koliko god film bio umobolan haha

Unesi u moj život svetlost saznanja
Pokaži mi večeras barem jednu
CAKU

arapi/musli stalno izmišljaju razloge da ne asimiliraju napaćene gorepomenute izbeglice već brat bratu skoro 80 godina. Iako pričaju isti jezik i iste su vere.

Hahqh pa da niko ne ostane u palestini da se mogu jevreji raširiti e ovo ti je najbolji pokazatelj genocidasenja, jevreji ce ubijati i protjerivati ali zasto ih arapi ne prihvate..

Haha judeo-hriscanske vrijednosti, kako su se jevreji uštimali u taj izraz koji tvori zapadne vrijednosti danasnjice na koje gotovo da nisu imali nikakav uticaj jer prije svega judaizam i hriscanstvo nemaju iste vrijednosti. A grcko-rimski uticaj (temelj zapadnih vrijednosti) niko više ne spominje jer je imao paganisticke temelje a moral su kobajagi izmislili oni s mojsijevim zapovestima.

bice malo neugodno ovo za jewaru al sta je jedna hriscanska crkva po cenu velikog izraela

Al sdruge strane decko je ateista tako da i nije neka steta sve te bogomolje samo razdvajaju ljude

Decxco cara za sada je uspeo da brani hamas, hitlera, pavelića, pedodofilčinu tranpa i vatikan.
Fin papikaš.

hahahah eoga loooooooooool

torima jebali ste katolike u gazi gamadi jedna neopevana

You say that like it’s a bad thing.

brt de nestade judeo hrišćanska mantra, mi ješe ovo ono. Sacmo antivatikanci

A vatikan su rišćani odjednom, a ne satanistički kabal i nacistički kolaboratori.
Doooobro.

Cara jezuit odjednom hehe

u najmanju ruku su saučesnici u toj tvojoj judeorišćanskoj mantri jer su iz istog govneta izačli moj ateisto, a koko vidim kmeče kad im se jebu građevine nabijem te na kolac

*kulac

Haha pa jelsi za nji ili protiv, odluči se više.
Otkazao ti vetrokaz, vidim.