Predsednički izbori USA 2024.

1. opet iznosiš neistine, sirija je proizvod ješovanskog lobija sa ovim tvojim golanijem i redžepom. sirija je produkt ješa i zapada, i naravno da brojke ne mogu da se porede, a rezultat će da bude proširenje cionacista na teritoriju sirije što je i najavio bibiša

*jel moraju druzi ćiveti lol

2. Pa jer ste piglu lol
    Realno ste mejmuni i treba da vas jebemo.
    Jer ste retosi.
    Jebi ga, šta sad.

3. sirija je proizvod ješovanskog lobija sa ovim tvojim golanijem i redžepom. sirija je produkt ješa i zapada, i naravno da brojke ne mogu da se porede, a rezultat će da bude proširenje cionacista

Najlepše je kad čojk sam prizna poraz.

4. koga?

Izvini. Nisam mislio na to.

5. ti baš ne umeš gledaš film da se ne uživiš u ulogu glavnog glumca koliko god film bio umobolan haha

6. Šala, komika, razonoda :-DDD

7. Cara™ pre 7 minuta
    ti baš ne umeš gledaš film da se ne uživiš u ulogu glavnog glumca koliko god film bio umobolan haha

Unesi u moj život svetlost saznanja
    Pokaži mi večeras barem jednu
    CAKU

8. arapi/musli stalno izmišljaju razloge da ne asimiliraju napaćene gorepomenute izbeglice već brat bratu skoro 80 godina. Iako pričaju isti jezik i iste su vere.

Hahqh pa da niko ne ostane u palestini da se mogu jevreji raširiti e ovo ti je najbolji pokazatelj genocidasenja, jevreji ce ubijati i protjerivati ali zasto ih arapi ne prihvate..

9. Haha judeo-hriscanske vrijednosti, kako su se jevreji uštimali u taj izraz koji tvori zapadne vrijednosti danasnjice na koje gotovo da nisu imali nikakav uticaj jer prije svega judaizam i hriscanstvo nemaju iste vrijednosti. A grcko-rimski uticaj (temelj zapadnih vrijednosti) niko više ne spominje jer je imao paganisticke temelje a moral su kobajagi izmislili oni s mojsijevim zapovestima.

10. bice malo neugodno ovo za jewaru al sta je jedna hriscanska crkva po cenu velikog izraela

Al sdruge strane decko je ateista tako da i nije neka steta sve te bogomolje samo razdvajaju ljude

11. Decxco cara za sada je uspeo da brani hamas, hitlera, pavelića, pedodofilčinu tranpa i vatikan.
    Fin papikaš.

12. hahahah eoga loooooooooool

torima jebali ste katolike u gazi gamadi jedna neopevana

13. You say that like it’s a bad thing.

14. brt de nestade judeo hrišćanska mantra, mi ješe ovo ono. Sacmo antivatikanci

15. A vatikan su rišćani odjednom, a ne satanistički kabal i nacistički kolaboratori.
    Doooobro.

16. Cara jezuit odjednom hehe

17. u najmanju ruku su saučesnici u toj tvojoj judeorišćanskoj mantri jer su iz istog govneta izačli moj ateisto, a koko vidim kmeče kad im se jebu građevine nabijem te na kolac

*kulac

18. Haha pa jelsi za nji ili protiv, odluči se više.
    Otkazao ti vetrokaz, vidim.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.