Jok tebra kad kaes judeohriscanska sig mislis na pravoslavce. Ne jedi govna zna se ko drži kurs u oba pravca i ko su pajsad najveci genocidasi svetu poznati.
Nemoj dobri moj cariša, branitelju džihada, nacizma i vatikana.
Upleo si se u vrzino kolo i sad pokušavaš da se iskobeljaš a samo se više ukopavaš.
Mosad te ne bi bolje sjebao.
Tebra znam takve likove poput tebe, uvek bi radije rekli da su jogosloveni nego srbi, uvek bi radije rekli da su hrišćani nego pravoslavci. Poremećaj identiteta jbg al niste krivi, takav sistem bio.
Pravili gole otoke da bi vi jeli govna posle i kleli se u istine
ćevara menjaj ćavatar ne sramoti se više, nit ti je vera nit večera, za ješe si bukv kerov kurac prestani sramotiš pravoslavni ateistički narod jebo te ja nikog ne boli kurac za random yugoslawa koji podržava ješe jer nema šta pametnije da palamudi, veća šansa da će te odradi za neku šemu da zajebeš svoje kotkuće el voliš mejnstrim bibliografiju
koga jbt?
čas sam hamasovac, čas rišćanin nemoš se odlučiš. Ono što je sig da nisam gadni ješovan otklon od toga na max
imaš ti ozb problem sa identitetom
Vatikana.
Jel su oni čru rišćani ili satanistički/nacistički kabal?
Nemoj da se vrcaš sada.
Jok tebra kad kaes judeohriscanska sig mislis na pravoslavce. Ne jedi govna zna se ko drži kurs u oba pravca i ko su pajsad najveci genocidasi svetu poznati.
kad kaes judeohriscanski bukv se odnosi na cioniste i katolike
ali to je tai lajtmotiv i to smo debankovali. Al aj sto si glumpavi ateista moj cevara, nego nit si katolik a nisi ni ješa...a jedeš taj izmet na max.
Stvar rešena - JUGOSLOVEN DRUGOSRPSKI MEJMUN BEZ IDENTITETA
*pa veli vidi ove ješe rade neke dobre stvari mogao bi ja tamo kacam već u imigraciji ništa me ne košta
Jugoslovenka
Aha
Aha
Nemoj dobri moj cariša, branitelju džihada, nacizma i vatikana.
Upleo si se u vrzino kolo i sad pokušavaš da se iskobeljaš a samo se više ukopavaš.
Mosad te ne bi bolje sjebao.
Jel su nacii ubijali jevreje i katolike ili jevreje i pravoslavce u justa te ebem
Tebra znam takve likove poput tebe, uvek bi radije rekli da su jogosloveni nego srbi, uvek bi radije rekli da su hrišćani nego pravoslavci. Poremećaj identiteta jbg al niste krivi, takav sistem bio.
Pravili gole otoke da bi vi jeli govna posle i kleli se u istine
prema zvaničnim svedočenjima žrtve su bili svi koji su bili protiv nacističke judeoideologije. Samo pitanje u kojoj meri.
Ja sam
GRADŽANIN SVETA
Hehe
Treba putuješ malo više, proluftiraš lubanju malo.
haha jesi, očo u zelenu kozojepštinu i tripuješ svet
ja šta sam studenata i cveta vido danas što mi prošlo pretkućom moč samo da sanjaš
srbija je svet moj dragi emigrancki mejmune
*ovcojepštinu
moram i kulinarski da te sjebem u ranku klasik hamasovca šta da se radi
jaretina > jagnjetina
da se ne lažemo. Bukv specijalitet u odnosu na jagnjetinu.
kozojed > ovcojed
=
kozojeb > ovcojeb
ćevara menjaj ćavatar ne sramoti se više, nit ti je vera nit večera, za ješe si bukv kerov kurac prestani sramotiš pravoslavni ateistički narod jebo te ja nikog ne boli kurac za random yugoslawa koji podržava ješe jer nema šta pametnije da palamudi, veća šansa da će te odradi za neku šemu da zajebeš svoje kotkuće el voliš mejnstrim bibliografiju