Još čekam na odgovor da li su Drezden i Hirošima bili genocid.
Pogledaj pod “razlika izmedju rata i holokausta”.
Knjige caro, knjige.
A ne džihad i praporci.
Isti taj UN kojem Hamas sad kmeči je stvorio Izrael i Palestinu. Iste godine 5 arapskih zemalja NAPADA Izrael, započevši RAT koji GUBE. U tom RATU savetuju 200k Palestinaca da izbegnu u Egipat i Liban dok ne pobede, ali umesto toga gube.
Nastaje “nakba”.
Od tada drže tu jadnu žgadiju kao pione u svom bezuspešnom drkanju Izraela, bole Arape kita za njih, oni su odavno otpisano topovsko meso. Delom jer se lože na grupu koja iz njihovih obdaništa urla da vole SMRT i da Izrael ne sme da postoji.
Ako se ne slažem s tobom oko Bliskog istoka, to ne znači da se ne slažem s tobom oko karaj acu šćiptara ili oko dejstva sunčevih pega na razvoj bubamara u pubertetu.
Isto tako - ako se ne slažem sa judeo-hrišćanskim dogmama, zadržavam pravo da mislim da su odredjene vrednosti tih religija oblikovale deo sveta u kojem obojica po sopstvenom izboru ćivimo na pozitivan način.
Bukvalno se ti pozivaš na UN i neka ljucka prava, neke apstraktne pojmove.
Tvoj stav po pitanju Gaze = UN stav.
Daj mi jedan citat UN-a na tu temu drugačiji od tvog.
Nema?
To pričam.
To je sad već relativno, ćiviš vreme kada se hrišćani sve više odriču judaizma a za to su krivi cionisti. Nisu sve ješe iste moraš tu malo praviš razliku.
Al najviše ćiviš dobro zbog kineske jeftine tehnike i slicnih proizvoda al te boli rac za budizmom da ti ja kaem
Nisam mislio da ćivimo dobro u materijalnom smislu, to je bitno siromašnima duhom.
Ćivimo dobro jer imamo slobodu govora, odevanja, kretanja, koga ćemo da PRCAMO i kada i gde, koju ćemo trešinu od zike da slušamo,
Ćivimo dobro jer imamo slobodu govora, odevanja, kretanja, koga ćemo da PRCAMO i kada i gde, koju ćemo trešinu od zike da slušamo,
cus slobodu kretanja i govora, do juce te vijali vacinom nisi smeo prdneš protiv gejca i tako to. Nego aj ti bajo lepo na busteranu il nema da udjes u prodavnicu po novi kineski kajt
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
fali uramljena slavska shesheljuga
al top je ovo oko chegevare
chegewara: cionisti su u samom korenu ateisti, sekularni…
isto chegewara: cionisti biblijski imaju isključivo pravo na taj teren jes su božji narod i niko drugi
ovo
https://pbs.twimg.com/media/G0lMDEwaAAAc559?format=jpg&name=small
Može isto TYT da ide na monitoru hahaha
Još čekam na odgovor da li su Drezden i Hirošima bili genocid.
Pogledaj pod “razlika izmedju rata i holokausta”.
Knjige caro, knjige.
A ne džihad i praporci.
the holy chewu
Isti taj UN kojem Hamas sad kmeči je stvorio Izrael i Palestinu. Iste godine 5 arapskih zemalja NAPADA Izrael, započevši RAT koji GUBE. U tom RATU savetuju 200k Palestinaca da izbegnu u Egipat i Liban dok ne pobede, ali umesto toga gube.
Nastaje “nakba”.
Od tada drže tu jadnu žgadiju kao pione u svom bezuspešnom drkanju Izraela, bole Arape kita za njih, oni su odavno otpisano topovsko meso. Delom jer se lože na grupu koja iz njihovih obdaništa urla da vole SMRT i da Izrael ne sme da postoji.
Ok biblija propo sace pozivas na un koji isto drže cionisti. To je tek prazna prica. Nema nikakvo uporiste.
Šta je sledeće who, wto, džene u crnom
Ako se ne slažem s tobom oko Bliskog istoka, to ne znači da se ne slažem s tobom oko karaj acu šćiptara ili oko dejstva sunčevih pega na razvoj bubamara u pubertetu.
Isto tako - ako se ne slažem sa judeo-hrišćanskim dogmama, zadržavam pravo da mislim da su odredjene vrednosti tih religija oblikovale deo sveta u kojem obojica po sopstvenom izboru ćivimo na pozitivan način.
Bukvalno se ti pozivaš na UN i neka ljucka prava, neke apstraktne pojmove.
Tvoj stav po pitanju Gaze = UN stav.
Daj mi jedan citat UN-a na tu temu drugačiji od tvog.
Nema?
To pričam.
To je sad već relativno, ćiviš vreme kada se hrišćani sve više odriču judaizma a za to su krivi cionisti. Nisu sve ješe iste moraš tu malo praviš razliku.
Al najviše ćiviš dobro zbog kineske jeftine tehnike i slicnih proizvoda al te boli rac za budizmom da ti ja kaem
UN sam spomenuo u kontekstu licimurja anti-cionista.
samo za to i služi, kuravela o postenju varijanta
i ovo ti je hard nebuloza poredjenje
bolje da si napisao hamas=cetvrti rajh pa da se svi lepo nasmeju
Nisam mislio da ćivimo dobro u materijalnom smislu, to je bitno siromašnima duhom.
Možda, ali još čekam odgovor.
cus slobodu kretanja i govora, do juce te vijali vacinom nisi smeo prdneš protiv gejca i tako to. Nego aj ti bajo lepo na busteranu il nema da udjes u prodavnicu po novi kineski kajt
hirosima jeste drezden njet
Poznata su kmečanja Arapa Hitleru oko rešavanju ješovana, u javnom je domenu.
A seti se da su uz Jezdimire na spisku bili i Srbi.
I braća Ganferi.
I braća Ganferi.
Naravno, to su srbokatolici odradili uz pomoć ješa nacista.