Predsednički izbori USA 2024.

1. Deset hiljada, bruca ispod kurca i ti i ja, moja debelaaaa

2. vuče, nisi smešan. leči se.

3. Ovo valja, naročito za nekog ko nije pretjerano upućen.

https://www.youtube.com/watch?v=r02Ndxp2Mh0

4. Vuče, ovako će i ovaj tvoj polu-maor jednog dana
    https://www.b92.net/zivot/aktuelno/164608/nikola-je-kolumbijac-srpskog-porekla-dosao-u-zemlju-svog-oca-i-radi-kao-skeledzija-na-ibru-foto/vest
    Reći će za novine: "Često sam sa Ćaćom jedrio oceanom i tada mi je pričao mnogo lepih stvari o Srbiji i zato sam rešio da ispunim svoj san i dodjem da radim na skeli"

5. Након детаљне Checkuser провере ИП и јузерагената установљено је да налози:

mesni narezak
    Srboljub Horvat

припадају истој особи.

Молим газду Каизена да реагује.

6. Добро је Вуче, не увлачи нас у твоју психозу јбт, шта се јављаш са 50 налога?

7. брт, мој акаунт који сам баталио био је ира. ово што месни нарезак ради је у психологији познато као copycat, установљен образац копирања нечије карактеристике, нпр. креирање више налога уз изостављање начина и стила писања што неминовно доводи само до закључка да се ради о злонамерној употреби овог механизма у циљу дискредитовања, у овом случају мене.

8. Ај држите се чета молим вас.

9. Саће Трумп и са њиховим фондацијама да се обрачуна.

10. kako ta govna treba ljuštiti do te mere da se jovor odrekne wikipedije i nebuloza koje je ovde kenjao godinama

da ne mora sa onim gejovom što mu tefteri sina da ide na bilijar i vopsa već ko coek da ga otera u rac

11. Sta bi to za bilijar i nekog geja ne sjecam se

12. https://vukajlija.com/forum/teme/76591-porodicne-vrijednosti#post_4207411

Ako on opet, hoće da prihvati tu stranu sebe, to je njegova odluka, kao odrasle, zrele osobe. Ako bi odlučio da ima dečka, ja bi tog dečka prihvatio, i možda bi nekad s njim išao na pivo ili stoni tenis. Ako bi me pobijedio u stonom tenisu ne bi mi bilo pravo... konto bi "Na šta sam spao da izgubim od onog pederka..." al šta da radim, ko gubi ima pravo da se ljuti.

*stoni tenis pardon hahahah

13. Jbt hahah, secam se ovoga

14. 627
    Добро је Вуче, не увлачи нас у твоју психозу јбт, шта се јављаш са 50 налога?

ne znam kako mu daju da postoji van ustanove, jer moraš biti ozbiljno bolestan da napraviš više duplih na mrtvom forumu gde te svi mrze nego što je ukupno aktivnih autora puta tri i još izigravaš majmuna, misleći da si smešan. on nije funkcionalno ljudsko biće i zato se ne možemo toliko ni ljutiti na njega, ali je ipak bitno da ga ili ignorišemo ili mu predlažemo da se leči iako nas neće poslušati. ni slučajno ne treba voditi razgovore sa njim, jer ga to podstiče da nastavi svoje devijantno i bolesno ponašanje i da misli da je to normalno i sasvim opravdano, umesto da potraži pomoć.

15. Па ео игноришемо га лепо, и њега, и његове дупле, а сви кретенски налози дупли су његови, била би сензација да постоје модови или само Казан, да похвата те налоге, било би их на стотине, не сумњам.

16. Па болестан је, има проблеме у глави.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.