Prijava

Чек америчких база је л?

Gotta give rispek where rispek is due - izraeljski fudbal je krindž na kub. Po Arabijama igraju Mesiji i Ronaldoi, leba i igara. Mora se znaju prioriteti.

Чек америчких база је л?

mozes se radovati prijatelju, dozvoljeno je lol

Eo ga Čevut, oživeo je.

koliko je baza fasovalo do sada brojiš li krupno chevutine

Misliš u Izraelu ili na ove vazalske u komšiluku lololo
A i po tom pitanju - slabo.
Eo čitam neki brat Saudijac rahmetlovao, pao deo pogodjenog drona na vugla. Slava mu.

Po Arabijama igraju Mesiji

mesi u arabijama lololo

Eo ga Čevut, oživeo je.

<333
Ma živko-zdravko sam, uključim se samo kad je napeto, jer inače smarate generalno, prijateljska opaska.

Pa tako te manje gledamo. Sad nam je trebao Car na ovoj temi mesto tebe al štaš, ne možemo da biramo.

šipusi podržavaju ješe pametnom dosta

car je napravio neki svoj truth social ko trampaleo, i kikovo celta lol

vukax hahhaha, to onda kad je kajtez uradio prvi redizajn. Bukv mu odvuko 20 članova sto tada sait imao lol.

Kad Car ode Čevlijaneri kolo vode.
To vam je što vam je, jebi ga. Držim šestokraku visoko dok se Car ne vrati da me smeni. Jer koliko mi se čini - vama ostalima su vrane popile mozak.

Realno mudžovanima je sad poslednja prilika da rokaju po Izraelu, pa šta naprave. Iran im je poslednje jako uporište, ako ga izgube, a retardirani pacov satanjahu je rešio da ih razvali po svaku cenu, ugasili su i definitivno. Sa Amerikom nemaju šta da traže, tako da ne bi me čudilo da saspu sve što imaju gvožđurije i radijacije po I i au kurac.

šipusi podržavaju ješe pametnom dosta

Ovo je u rangu sa “Srbi podržavaju Trampa”.
Nije da nije je bilo toga.

I 70% amera je podrzalo trampa jaka muda

Realno mudžovanima je sad poslednja prilika da rokaju po Izraelu, pa šta naprave. Iran im je poslednje jako uporište, ako ga izgube, a retardirani pacov satanjahu je rešio da ih razvali po svaku cenu, ugasili su i definitivno. Sa Amerikom nemaju šta da traže, tako da ne bi me čudilo da saspu sve što imaju gvožđurije i radijacije po I i au kurac.

Ma mogu kerov kurac da saspu.
Nemaju VODU.
Vodu, rodjaci.
Saće oni da nešto sasipaju, važi.

I 70% amera je podrzalo trampa jaka muda

Ne preteruj, bliže je 51%. Daleko bliže.
Ali poenta ostaje - i mi smo bili uz Amere četrespete. Šta sad? Situacija je FLUIDNA.

C, bili smo uz Ruse.

Viđećemo

Lol pa vidimo uživo.
Ćao zdravo.

Idem do pumpe da kupim tutun, saću se vratim.