Realno ako su pametni udružiće se braća Turci sa sunetima i skupa izrokati Izrael do temelja, to im je sad poslednja šansa. U suprotnom patiće sve živo od ove satanske sinagoge koja se tamo zacarila.
Lolčina, za koga ti navijaš? Za Murata, Jakuba i Bajazita?
Na stranu to što nemaju šanse, a i pametniji su od Šiita, pa da prkose Bogu i izabranom narodu.
Jebote koje ste prženice da će neko da pajsad uništi Izrael, ja mislio ozbiljni ljudi kad ono balavurdija. Naivna i zelena. Drma ih pubertet.
Cariša, jerli si upoznat sa značenjem izraza “pušiona”?
Jel treba da ti definišem?
Da napravim crtež neki, skicu? Kao da Vinči jebeni, shemu da ti nacrtam?
https://vukajlija.com/pusiona/209608
Evo brat Pridržinjo objasnio, nemora se znojim.
neka padaju bombe devedesetih, da crknu dušmani. da dođe crni šejtan na vlast, bilo bi valahi bolje nego što je sada.
Турци се замлаћују курдима немају ти кад
Nisu kadri stići ni uteći
Ni na strašnom mestu postojati
I oni će da ruše konačan Izrael.
Važi.
Za da rata ne bude i ne ginu nedužna deca, žene, civili, psi, životinje u zoo vrtovima...Ako već moram da biram, ne mogu svakako birati lažne Jevreje koji će pravima da navuku bedu na vrat, a vala i nama drugima. Vidiš da je ta žgadija krenula gradi treći Solomonov hram, žrtvuju crvenu telad, oće ustoliče antihrista i lupe nam po pečat na čelo. Bože zdravlja razoriće mili Boga taj svinjac i ovaj put, ako mu bude po volji razume se.
JEBI JAŠI PRDI
hehe kako pasivno agresivno pizdi cevulijan. Lep predznak u kom smeru ovo ide
Aww, kewt.
Žrtvovanje crvene teladi i slični šešeljovski krindžovi od strane Smotriča i ben-Gvira su uteftereni u mojim knjigama.
Dobra tačka za raspravu.
Ovo za antihriste i pečate i 666… Isus je bio jevrejski učitelj, Rabin, pomiri se sa tom neistinom kroz koju si živeo.
Jebi ga.
Da, ide u smeru Tel Aviv pao, Kameni sutra u Begeu drži govor kako će da vrati Kosovo.
Sedi - jedan.
A ja baš pizdim. Mislim da je u pitanju projekcija sopstvenih frustracija.
Ali - šta ja znam.
не знам, можда да јевреји искористе утицај и да ослободе ратка младића из хага па да их подучи како се разбијају мује
Eo sam ti baš u poslu dovršavanja brata tvog egštajna, imaću još jedno dan posla oko njega
lol čevara i dalje aboliara cionističku gamad i ročildov privatni proejkat zvani prčija izraelj
jel ima u starom zavetu neka skica/karta kako god da vidimo šta su kartografi tog vremena smatrali izrealom ili samo jos bajke ostale?
No nebitno, trampaleo napravio savez za
M I R
I
R
a sipusi platili kotizaciju vise meleona