Pripajanje RS-a matici? Gašenje RS-a? Zadržavanje statusa quo u nedogled?
Ne bih znao da vam kažem šta će biti ali moja eto kao neka želja je da RS i pola Brčko distrikta udju u sastav Srbije. Nekako najpostenije uzevsi sve u obzir. Van svake pameti je da Vojvodina bude u srpskoj državi a Srpska ne bude. Logika po kojoj je Vojvodina srpska jeste da su Srbi najviše kulture dali toj bezdusnoj ravnici. E. E pa vodeći se potpuno istim rezonom Srpska je srpska zato sto su te bezvredne planincuge i sume ponajviše oblikovali Srbi a ne Bosanci i Hercegovci i Hrvati. Srbi Bosne i Hercegovina su taoci te drzave. Srpska država nije potpuna i nije srpska bez tih milion Srbalja, njene krvi i njenog tla.
- k
Ne želi vas niko, međedi.
- Cbanovan
solo hahahha
- Cbanovan
Dobro ajde Jova samo suptilno oce da kaze da nije separatista i da ga ne zanima tamo neka velika srbija
Najvise od svega voli BiH to je vidljivo golim okom pa tek onda rs srb itd
- Cbanovan
Modz u prelaznom stadijumu od 3 dana to je ok dok ne skontaju next move
Inace nemam aspiracije prema rs boli me uvo al rado bi pliduima oteo parce zemlje koju svojataju i uzeli je na prevaru uz nato lobotomiste, a nasi iz bosne kako hoce posle njihova stvar, sami su se izborili za rs da se slobelix pitao prosli bi ko krajisnici tako da podrzavam svaku odluku (kao i vucela)
- јп
Jovore jesi li imao nekad noćnu moru o UKIDANJU rs
- Cbanovan
Isto pitanje za plidua, veruem da se sad malo tresu gace tramp putin ovo ono
A sta ako sreb postane deo v srb kuku
- P
Cekaj mislis podvojena? Ili povodljiva?
Podvodljiva bi znacilo da je sklon podvođenu tj prostituisanju od strane makroa tako nesto da li sam u pravu jezicari sajta
- P
Inace ispis sa teme jer je prezvakana prica, vise ni cara ne bi diskutovao na ovu temu sa pliduom kod marića a kamoli neko nezainteresovaniji
- Cbanovanpovodljiva
osoba sklona ronjenju, gnjuranju - ne vidi
- kЈова
Samo ono što treba raditi je truditi se da RS bude što samoodrživija i nezavisnija u nekom praktičnom smislu, po pitanju kapaciteta, industrije, ekonomije, nadležnosti, tako da ako nekom ludaku padne na pamet da ukida, onda se zaista možemo fino otcijepiti i ostati pritom funkcionalna država.Prso