Budućnost bosanskohercegovačke države

  1. Iskr ovaj bosnjo 1min=30dana nekog tamo klixa

  2. Stalkeru, ne pricam, mi imamo drugaciji naglasak od ostatka BiH. U Zenici se ne prica ni blizu kao u SA a tu smo pedesetak kilometara.

    Daj mi srbina iz bosne sto zivi u srbiji sad, ja prepoznam jel iz sarajeva il nije

    Evo nele karajlic prica sarajevskim naglaskom a 30 godina je tamo, tesko se toga kutarisat taman i ekavicom da prica

    Tifa, Kusturica, ista prica

  3. Ovo za Neleta tesko ide jer je seljacina koja nece prica civilizovano haha

    Imo sam lika u srednjoj iz sarajeva, na odmorima u izlascima kokodace ko mejmun, kad ga prof prozove odgovara da vidis kako je znao normalno da prica.
    To je vise stvar mentaliteta, tako bi se i ovaj pacer iz klipa u adekvatnoj sredini sredio za 2 min

    E sad pliduu ako parlas ko nele svaka tebi cast

  4. Realno čist srpski pričamo samo mi u Beogradu, eventualno kamenofil u norveškoj i kirk u berlinu

  5. ok znaci vuces ka neletu fazon.
    podnosljivo

  6. ili vise ka brega, malo mekse

  7. Caro, taj sto si ga ti imao u razredu je vjerovatno izbjego iz rakovice i zabrđa, nije taj grada vidio ako zavija ko majmun, jer srbi iz sarajeva nisu bili seljaci

  8. Kusta prica normala npr ne reze usi nije fora dal si iz sa ili ne vec dal si debil il ne

  9. Caro nema veze odakle je nemoj me pogresno shvatiti svi smo odnekud dosli malo ko rasto gdje mu je čukunđed niknuo ali govorimo ovdje o naglascima i onda to neko pogresno percipira jer mu se neko predstavi da je odnekud odakle nije iz nekog svog licnog kompleksa.

  10. Ma kakvi pliduu, nego je to bilo mating voice bukv.

    Mada sad razmisljam mozda si u pravu, bio i drugi sarajlija nije se ni znalo da je sarajlija, imo normala vojs bosanski al normalan bio decko ako tako pricas idemo kabriom u neum (sa tim drugim sam bio dobar)

  11. E ja sam ti taj normalan decko (taj drugi s kojim si bio dobar)

  12. Jel istina da se najcistiji srpski prica u Valjevu? Ispade to Valjevo baš kulturica grad, ne ističe se previše, rijetko kad čujem za njega

  13. Vrv si u pravu, ima taj jedan soj nasih iZ SaRajeVa koji su brutala iritantni likovi i deru se gde god stignu voivodjani ih nazivaju dodjosima

  14. Sabac valjevo lipolist fazon literalni srpski

  15. Ovo gore za sarajlije sto sam reko isto vazi i za crnogorstinu jos gore

  16. imam druga iz valjeva i on kaze ideEemo. odgovorno tvrdim da se pravilniji srpski prica u bileci. bileca, gacko i tt srpski gradovi hercegovine koji nisu trebinje. trebinjci danas pričaju ko bosanci, sirovo i odvratno, zbog priliva srba mostaraca koji su masovno slati tu da zamijene predratno nesrpsko stanovnistvo trebinja koje je nestalo. inache, da, mostarski govor je čisti bosanski kao i u ostatku te "sjeverne hercegovine"

  17. najpravilniji srpski je mozda uzice

  18. Za tebe sam Jernej Kopitar, Boljo

  19. ne seri brate užičani pričaju kao mi sa severa cg - odvratno

  20. ma ja najbolje pričam

    ciganski

"Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… “Je l’ ti puši ćale?”, “Je l’ mogu u WC?”, “Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici.

Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči."

Status Magazin | April, 2009.