Ja isto mislim da je za regular grmalje i veće ljude jedan vuk izvodljiva opcija, ako su zdravi pravi i imaju sreće, ili poveći ris. Sve preko toga je muka božija
Ja isto mislim da je za regular grmalje i veće ljude jedan vuk izvodljiva opcija, ako su zdravi pravi i imaju sreće, ili poveći ris. Sve preko toga je muka božija
brate od risa možeš da se odbraniš, ali da ga ubiješ teško. msm bio je onaj naš što se odbranio od medveda je li beše, ali kako da ubiješ toliku životinju jbt. zato sam rekao neki omanji vuk, što ti kažeš grmalj ga uzme u chokehold nekako i udavi, vuk ga iskasapi ali jedino tako
Tema kratka i jasna, anketno-kabinetskog tipa. Koja je najjača životinja koju cenite da biste mogli savladati
kratkorukog mejmuna eventualno
Velikog plavog kita vrv al ja da biram vreme i mesto okršaja
Ako mogu da se tag teamujem sa Blazom Grkovicem, onda medjed
49 miliona kengura.
Tri siptara
kinez, ako računamo i insektoide
realno mislim da bih mogao nekog omanjeg vuka nekog tinejdž vuka kao onog što je osvojio onaj kviz na rts
eventualno čoveka
dr Vuka
Аха Психо Вука
коментарисали смо његову свадбу овде са неким мачевима и војничким панталонама
Velikog plavog kita vrv al ja da biram vreme i mesto okršaja
Kitu u usta i gotova stvar
Doduše long term survival nakon takvog okršaja (vuk) ne mislim da je visok procenat. To jest može se pobediti al će da iskrvariš do hitne
https://lparchive.org/Elder-Scrolls-IV-Oblivion/Update%2036/50-46-strike.jpg
e pa jebiga sa elven longsword u ruci mož ta puma da mi se sagne
brate od risa možeš da se odbraniš, ali da ga ubiješ teško. msm bio je onaj naš što se odbranio od medveda je li beše, ali kako da ubiješ toliku životinju jbt. zato sam rekao neki omanji vuk, što ti kažeš grmalj ga uzme u chokehold nekako i udavi, vuk ga iskasapi ali jedino tako
Mislim da bih goloruk mogao Dačića da savladam, a hladnim oružjem možda čak i Brnabu
ja imam osećaj da dačić ima čvrst trup kao kornjača ili neki nabijeni ker, jedino da koristiš dužinu ruku da držiš ostojanje i udaraš u glavu