Čovek vs zver

1. Tema kratka i jasna, anketno-kabinetskog tipa. Koja je najjača životinja koju cenite da biste mogli savladati

2. kratkorukog mejmuna eventualno

3. Velikog plavog kita vrv al ja da biram vreme i mesto okršaja

4. Ako mogu da se tag teamujem sa Blazom Grkovicem, onda medjed

5. kinez, ako računamo i insektoide

6. realno mislim da bih mogao nekog omanjeg vuka nekog tinejdž vuka kao onog što je osvojio onaj kviz na rts

7. nekog omanjeg vuka

dr Vuka

8. realno mislim da bih mogao nekog omanjeg vuka nekog tinejdž vuka kao onog što je osvojio onaj kviz na rts

Аха Психо Вука

9. коментарисали смо његову свадбу овде са неким мачевима и војничким панталонама

10. Ja isto mislim da je za regular grmalje i veće ljude jedan vuk izvodljiva opcija, ako su zdravi pravi i imaju sreće, ili poveći ris. Sve preko toga je muka božija

11. Скелетор
    Velikog plavog kita vrv al ja da biram vreme i mesto okršaja

Kitu u usta i gotova stvar

12. Doduše long term survival nakon takvog okršaja (vuk) ne mislim da je visok procenat. To jest može se pobediti al će da iskrvariš do hitne

13. e pa jebiga sa elven longsword u ruci mož ta puma da mi se sagne

14. Ja isto mislim da je za regular grmalje i veće ljude jedan vuk izvodljiva opcija, ako su zdravi pravi i imaju sreće, ili poveći ris. Sve preko toga je muka božija

brate od risa možeš da se odbraniš, ali da ga ubiješ teško. msm bio je onaj naš što se odbranio od medveda je li beše, ali kako da ubiješ toliku životinju jbt. zato sam rekao neki omanji vuk, što ti kažeš grmalj ga uzme u chokehold nekako i udavi, vuk ga iskasapi ali jedino tako

15. Mislim da bih goloruk mogao Dačića da savladam, a hladnim oružjem možda čak i Brnabu

16. ja imam osećaj da dačić ima čvrst trup kao kornjača ili neki nabijeni ker, jedino da koristiš dužinu ruku da držiš ostojanje i udaraš u glavu

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.