U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Više bih išao na varijantu da ga nekako sapletem, onda polako da ga buckam dok se ne umori i onda choke
Na dačića samo s kopljem
Niko ne sme na presednika a
A jbg piše čovek vs zver a ne čovek vs demon duševadnik
Bez neke holi mađije ne idem na rusiju
Vucic 2m visine, big reach, realno bi sjebao pola Vukajlijasa
Agilni ima nisko težište
Edit: i agilnost
Agilni sa jataganom > Vučić
Zapata takođe dolazi u obzir
palma najjaci dackarin bff
https://youtu.be/UTTvapbOUa0?si=SU5oIsowxbs0sbfw
ja mislim da sam loš matchup protiv vučka iskreno, plus ne bih ga potcenjivao sigurno je i on išao na nekakve kurseve samoodbrane i pičke materine
oces sutra malo. Jesi vido nekad kako biju vazduh?
tako i oni za nas misle oćeš sutra malo, jesi vidio šta su radili bosancima u srebrenici
Jednog poštedeli i sad im je on precednik, ej. Lud narod skroz.
Imao sam scenu prošli utorak, prolazim pored parkirane Honde R6 tu kod zgrade uvek je tu fzn vezana mirna nikad nije napadala kad eto ti is čista mira skoči na mene zareža ono vrmmmm ja ti brže bolje špansku kragnu odma op ,poskoči ona trnde mrnde ja odma za kvačilo oćeš mućak s druge strane brže bolje polomih ručicu migavca prosuh tu malo ulja tamo vamo utoliko evo ga vlasnik skoči te obojica udri nogama nemožeš zver da obuzdaš ,tek negde posle kad je već počelo malo da gorivo lapi pošto sam bio u papučama uzmem pa sve izlupam onako još crvena farba al dobro sad znam za ubuduće
a čovek vs mašina? koliko glupih robota možete savladati golim rukama ili ladnim oružjem?
Zavisi jel robot prajm Svarceneger sa puskom, ili su one male pickice roboti tipa Roomba?
da brt o kakvim mašinama pričamo
A shta je sa sns hobotnicom
divi je sta radi beogradjanima
https://nova.rs/wp-content/uploads/2021/03/milenijum-tim-sns-hobotnica-1110x625.jpg
Oktopusns
to prvo