Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Na reditu, nisi vido tamo kmecanje oko ovoga, il ti ides na bosanski redit aj ga jebi sad
Nisam vidio tamo, nije mi izaslo, vjerovatno nije bila top tema tog dana a i ja ne ulazim samo na nase subove, više sam na stranim u zadnje vrijeme
Ajd sad cu vidjeti sta su to ispisali breditovci o novoj vuki
bas si upao u elitne krugove krem dela kremu
Jao viiidiii čeet :D
Jebo mater treba marka žvaka da se iscima da napravi epizodu o ovom sajtu sada.
sta je sledece nemodz docekam dal su posteri, novi modovi, mimovi, pesmice, vicevi...
obj sajt sad ima puno mesta za nove sadržaje
Ne mogu da skrolam definicije nikako. Đe da kontaktiram budalu da popravi
NAJJAČEEEEE
Poruka za Kaizena:
Sudeći po broju ocena, ove promene su uticale na to da nove definicije budu još manje čitane nego pe toga, iako je to delovalo gotovo nemoguće. Verovatno zato što su sada još više skrajnute.
Primećujem da više ne radi pretraga kad klikneš na naslov neke definicije (kad hoćeš da napišeš nešto pa da proveriš da li je već bilo), tj. da se ne izlistaju sve definicije pod tim naslovom. A to nije pomak nabolje.
Jedino ako nije namera da se i ovo nekoliko autora što još uvek pišu definicije nateraju da odustanu od tog posla.
Ajde opustite se sad radi cet i editovanje postova de ces vise
Avaj, Bože, sudba kleta
Otvorena soba četa
Sa foruma rastera mi družbu
Kaizene tebi spremam tužbu (odban zozo kmeeee)
Otkad radi editovanje?
Ma ne radi edit. A čet radi, da.
Forum propo
Definicije propo
Čet proljepšo
Molim kelta da mi napravi kmekme ekstenziju za sve carine postove, da sve reči budu prepravljene u kmee
O Bulgiju, nemoj mi se jedit
Što ne radi na forumu edit
Dođi na čet, ako stigneš kada
Tam' kameni sadi avokada
Zaboo je u nj čačkalice
Te on čeka da izniknu klice
Pusti defke, kukala im majka
Žajkoteka čeka se od Žajka
Dodjes na sait vidis koga ima najvise, skontas hotuli preljevaju, kako ih namiriti penzije ne, sendvici mozda
E da, ukljucicu im CHAT he he
Cara be like:
Ostajte ovdje, sunce chatovskog neba vas neće grijati kao što vas forumsko grije
Gorki su tamo razgovori vaši, gdje forumaša nema i gdje Care nije