⚠️ Havarija

1. ako ne uradis nesto idem sa saita trajno

defke su sranje a nalog ne moze da se obrise

2. Погледајте видео из ове претраге, nemam srece u zivotu https://share.google/Caynm4DvwYD965EVg

3. Kajzene
    Pliduuu pre sat vremena

Ja sam cirilicu ovdje naucio,

Ovo da metneš u REKLI SU O SAJTOU

Да не пропадне на прошлој страни, елем, Плиду, па ти још руски да научиш сад кад већ знаш наше писмо, и ето те, на правој страни историје!
    Мислим можеш као муслиман и у Грозни и Казањ и тако те муја градиће да се преселиш.

4. Cara™ pre sat vremena

ako ne uradis nesto idem sa saita trajno

defke su sranje a nalog ne moze da se obris

Ко чита дефке, дефинише Вук са дуплих, и повремено константно онај усташа, ето.

5. Ко чита дефке

čita kajtez neka govna od defki pa odabira majmunchina nema vishe ko da radi

6. Ма видим, и то узме, фазон Резервор Догаи одабере насумично, па умодуј мене мејмуне, форум ти запеко, ја би бар био мотивисан да читам и да бирам и да банујем Вукове.

7. a ti posebno da mi se napusis kurca, to malo neta sto smo imali jebem te

8. Дајте уља, вазелина, ВД 40 нешто, било шта.

9. daj neki redizajn sacmo se navikli na ovo govno

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.