Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Skoro svaku želju mi je kajzen ispunio za sad vrlo blagovremeno. Ostalo je:
1) boja na četu
2) gif avatar
3) povremena promena nadimka
4) ban cari (permanentno, zbog dozivanja totalija)
Donkapirio je i tacka tako se zove lik koji se udavi na pravdi Boga na Titaniku to vam je sto vamje, ne rusite mi sneska i bagreme mi ne lomite.
kako lako sirotilju kupiti, das mu malo ceta i koju odabranu kad gle cuda niko vise ne kmeci kako je usran sajt i od ovog nema nista
Oproban recept spinovanja
Reci mi to uzivo ako smes (na cetu ofc)
Ja kmecim sta vise moze se reci da sam rodjen kao neka beba koja kmeci tako da necu da ne budem nedosledan.
Jedino sto promenilo od tog vremena sto se sada vise userujem u gace :) hocu da kazem manje vise.
nece ovo prodje bez postera oseca se u vazduhu
ako bi mogli neki posteri sa slobodnom licencom https://www.pexels.com su free, i skoro sve fotke sa https://commons.wikimedia.org
VRATITE POSTERE!
poludi
Mora grafika da se vrati na sait dobri predlozi, makar imali neki databejz od 50 mimija nema problena za pocetak
и даље сајт изгледа ужасно
Smoklja poludeo zaista vam kazem mijemi ispravio greske y naoravio sam ih zilion u nanosekundi ljutice mu se keva koja je nama biks nastavnica Starosrpskog jezika, mene jebue vuse bolela oa zato me napada, naravno :) ljubomora je boles.
Ne bude me par dana i nastane promjena, vidi se da treba cesce da izbivam
jao slusaj ovog plidua sve vreme ofirao dosao bas kad je aktiviran
C H A T
H
A
T
Daj recite mi ukratko sta je kajzen sjebo a sta unaprijedio, znaci edit post ne radi koliko vidim, čet je aktivan to pozdravljam i falamu, kruna nema al nisam ih ni imao, neke pozadine ruzne presvjetle ali smanjiicu brightness, uklonjeni banovi, znaci nemamo vise banova sad smo kraljevina hehe skech i to je to otprilike jel
Ma de su uklonjeni banovi
Ubacio cet i to je to
Ajde pozdravljam svaku promjenu, nastavljamo progresivno
Sto sta je onom falilo, mogo i tamo se ubaci cet i novi logo
Nista, ne bi ja dirao proslu ni proslu vukajliju ali sta je tu je