Podeli sa Vukajlijašima

1. Боље да пише доле 'волим Vатикан'.

2. ajde bre ljudi, pa moraju da se klanjaju vatikanu.
    da im nije pape, ne bi mogo niko ziv da ih razlikuje od srba. i nas od njih.

isto vazi i za plidua :)

3. Ja ovo sa tomsonom podržavam na max. i divno je što je bilo tih 450.000 ili koliko već ljudi. Mora ovo svakih par godina da se pravi, da budućim naraštajima ne padne na pamet da opet, ikada pravimo nekakve zajedničke zemlje, saveze i ostalo. Možemo da trgujemo, ne diramo se, banemo jedni kod drugih nekad pomalo i to je to.

4. https://x.com/calelele7/status/1941624536543244476

ovaj cert ćupsona ubedljivo No1 ikad napravljen u svetu po broju ljudi, oko 500k

sve bi to bili fino da ćupson nije zabranjivan po švajcarskama, austrijama, nemačkama i tako to

5. Kako to pricas caro, mozda u hrvatskoj ali u svijetu ne. Mada volimo mi da preuvelicavamo koncerte, kao za bijelo dugme na hajduckoj cesmi kad su govorili da je bio meleon

6. Ja ovo sa tomsonom podržavam na max. i divno je što je bilo tih 450.000 ili koliko već ljudi. Mora ovo svakih par godina da se pravi, da budućim naraštajima ne padne na pamet da opet, ikada pravimo nekakve zajedničke zemlje, saveze i ostalo. Možemo da trgujemo, ne diramo se, banemo jedni kod drugih nekad pomalo i to je to.

realno, bolje neka je javno.

7. pliduu odnosi se na broj prodatih karata, tu je pokidalo

8. realno, bolje neka je javno

Pa to, a i da vide normalni Hrvati i ostatak sveta na čemu se temelje to društvo i nacija kao takva. Ovde baja mali krindža jedva skrpi par iljada siđoša.

9. Slazem se, knindza kod srba ne moze poveći šator da pokrije i to negdje u rsu gdje su najostrasceniji a kamoli u nekoj kulturnijoj srpskoj sredini. Koliko god kmecali o srpskom nacionalizmu, odziv mu je među narodom manji.

10. E da to sam teo pomenem, divno je, predivno kako je nacionalizam napustio jednu, i prešao na drugu stranu. Šiptarski velikosrb postao soroševac evropeista, mladost i ostatak naroda se ušančili u ispravnom, kulturnom i zdravom nacionalizmu. Divota jedna. Uporedi sad to sa tomsonom i društvom koje, realno, gravitira tamo oko njega i oluje.

11. Ali hrvati su mudro uskadili vanjsku politiku sa evropskom unijom i sad “promicu” evropske vrijednosti kao da su ih oni uspostavili. Jbg, mudar potez. Kod njih se ovi kriticari tipa care ne cuju uopste a ja cisto sumnjam da je toliko ljudi progutalo pricu o eu i natou.

12. Fan fekt: ozvučenje i produkciju koncerta organizovao naš Sky Music hahaha

13. nije sky music nasa već vuciceva firma

14. Kod njih se ovi kriticari tipa care ne cuju uopste a ja cisto sumnjam da je toliko ljudi progutalo pricu o eu i natou

jer nemaju 500-800k normana ovih sa mog ćavatara, imaju samo prvo i drugohrvate

15. jer koko sam video skymusic ozvučava ćacilende sns skupove i tako to

16. Ali hrvati su mudro uskadili vanjsku politiku sa evropskom unijom i sad “promicu” evropske vrijednosti kao da su ih oni uspostavili.

Uskladili qrca moga. Politika EU je bazirana da švapskoj varijanti vidjenja Evrope.
    Švabe = ustaše.
    Ne promiču oni ničemu, nego su baš ono šta se traži

17. ma jasno je da je rvacka oduvek bila malo švapsko kopile koje tripuje da će jednog dana postane švajcarska, ne treba tu trošiti puno reči

18. Pepsi, ne znam kako ovo tvoje izlaganje opovrgava moje. Rekli smo manje-više istu stvar, dobili su instrukcije kako da razmišljaju i tako razmišljaju. Hrvatske Care doslovno ne postoje, niko ne vidi više alternativu toj snishodljivoj politici koju su prigrabili. Jbt Plenkovic je marioneta eu birokratije, lik je jucer na koncertu, za koji dan ce biti u Potocarima, a po potrebi bi otisao i u Beograd i za svaku priliku ima jasno spremljen govor i ponašanje. Da nemaju ovog Milanovica, ne bi mogao cuti drugaciji stav iz Hrvatske po pitanju barem nečega.

19. sve si dobro postavio pliduu osim da je milanovic populista - saradnik. On je ventil za normalne hrvate da ne polude, a sustinski uvek je na nebitnim pozicijama i nema sanse da uzme vlast bez obzira što većinski tamo znaju da je hdz isto što i sns. Ćaci koruptivna partija zasnovana na lažnom nacionalizmu. sns hdz twinsi bukv

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.