Podeli sa Vukajlijašima

1. Pa najbolja kenjaža kad ladiš muda u moru.
    Tasos

2. e al ovo severna strana onda gleaš na kopno

3. Lijepo Pepsi,
    Nisam pomislio da je Neum iz dva razloga:
    1. Nije Neum za takvog dingospowa
    2. Daleko iz Niša majkumu

Uživaj, i nađi vremena na plaži dok se sunčaš da izneseš i svoju brigu za budućnost nakon protesta, stipu caru nepokolebljivog optimistu

4. tasos odličan što se mora i plaža tiče, infrastruktura i putevi čista kršina, naseobine isto dibidus, prodavnice i to

ovo ako je severni deo kao što tipujem je vnugo, dojajne plaže su dole sa leve i desne strane

5. Jeste sever. Tu mi zgodno, ima hlada baš dosta. Vozio se oko ostrva prekjuče, ima fina mesta svuda, ali malo te hladovine na samoj plaži.

1. Nije Neum za takvog dingospowa
    2. Daleko iz Niša majkumu

Ih sad.. Kad sam mogao busom do Mostara, išao bih i kolima u Neum :)
    Nije to mnogo dalje, ali put zajeban kroz Hercegovinu.
    Ove godine skinuli granicu Bug-Gr i cepaš autoputem sve do Grčke. Tu ga malo utupi put ali bolje je nego preko Soluna sigurno

6. sever je kurac, idi na psili amos al uvuci se kolima slobodno dokle god možeš unutra naćeš lagano i parking i ležaljku, roso gremos isto odlična hotelska plaža imaš parkinga u ladovini a dalje imas i pod lezaljakama i slobodan deo na pesku koko oćeš

7. Otkad ti znas toliko o obalama grcke caro

8. Ručali smo u onoj kafani iznad PsiliAmosa. Video sam kako izgleda, Baš je široka i deluje ok i voda, ali opet, ja sam tražio drvo na samoj plaži da ima. Ovamo kod mene ima plaža Pahis. Za moje potrebe ekstra, ali su je u odnosu na pre 5g kad sam bio, skroz urbanizovali. Bukvalno ima deo gde su ljudi kao sardine naredjani u nekim drvenim separeima.. kao zatvor izgleda.
    Posle Psiliamosa sam išao na onu paradajz plažu. 10 minuta nizbrdo po nekoj prašinčini i na kraju ekstra plaža. Ima tamo kod nekih stena debela ladovina, a ovaj 'narodni' deo je sve pod suncobranima, ali prilično komotno. Plaža je preplitka za moj ukus. Ima talasa jer je otvoreno more, ali ja sam jedva čekao da pobegnem odande. Samo mi u glavi bilo kako ću da se uzverem nazad do auta.

9. ja sam tražio drvo na samoj plaži da ima

ovo buking poditno da uvede kao opciju. Drvo na samoj plaži leptejebo

paradajz beach je baš sranje taj plićak i to, sa druge strane se dosta brže spustiš jbg al isto prašinčina i ako ubodeš mesto...nije vredno cima. Isto mislim i za onu marble beach što rentacar ne da da se ide tamo lol

išli smo neku kamenu tu gore bliže tebi zaboravio sam kako se zove bilo solid za ronjenje, isto neki hotel ima a plaža fazon 5km dugačka nigde nikog.
    Ta roso gremos ti je top sve potaman al nema drvo na plaži, i još sa druge strane gde je vrh je gde je camping.
    Ima još koko oćeš veliko je ostrvo bio samo jednom a gore sever se nisam jednom okupao sve bile nekako male i krš playe

10. Hrvatska obala je zato GOAT. Gotovo svaka plaža je u hladovini drveta, struji vazduh, mirišu borovi.
    Tučepi npr, jebu mamu što se ladovine prirodne tiče. Kod crnogoraca to slabo đe ima da se vidi. Kod grka nisam puno plaži obišao.

11. ma de je goat rvatistan, kamenčina i opasnost od fekalija na svakom ćošetu. Lepo al za razglednicu

kod grka se ide zbog ležerice, peska, kolceta u plićaku i tako to

12. Džabe Hrčku hlad kad mu plaža kamenje.

13. aj što kamenje nego nepristupačno, kolju se gde će se ko okupati, bukv kod nas mahom drugosrbi idu u rvacku i najbogatiji prvosrbi razume se, komentari su fazon grčka je super udobna bla bla ali jadran ima takav miris saliniteta

jebo vas miris

14. Ne lupaj kakve fekalije u hrv, jedno od najcistijih obala u evropskoj uniji, imas na netu.

Elem, ona Sveta Gora u Grčkoj, neki manastiri na stijeni, jel to i vaše svetište ili samo grčka pravoslavna crkva ?

15. Haha a vidiš brate ja samo na kamenu plazu idem, na pijesak ne bih da mi platiš. Može sitni kamen, može krupni kamen al pijesak nikako.

16. brt svake godine se potruje gomila turista u rvackoj jer puštaju govna u vodu isto ko i milogorci. Sami za sebe kažu da su afrika sa strujom lol

Elem, ona Sveta Gora u Grčkoj, neki manastiri na stijeni, jel to i vaše svetište ili samo grčka pravoslavna crkva ?

imaš niz pravoslavnih manastira tamo, mogu odu samo muški i mora se najavi po godine ranije tako nekako. Inače što se turizma tiče tamo ga nema

17. brt jebo te kamen, šta nosiš sandale po ceo dan

18. Sveta gora ima autonomiju (nemaš put autom da dodješ tamo).
    I da, koliko ja znam, svojatamo je i mi i Grci.

19. Upoznao sam nekad neku Beogradjanku (mislim da smo u Turskoj bili tad) i ona je bila u tom fazonu: pesak mi se uvlači u nožice.. da hoću pesak išla bih na Adu i sl.
    Nemate pojma kako je to lepo kad ne posečeš noge na one stenčuge i kad možeš da se baciš na peškir nez straha da će neki skriveni kamen da ti polomi neku kosku

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.