Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
mmmmmm beograđanka
el iz kruga dvoike? kako se zvaše jel imaš njen insta
Ma naviknu se stopala, većinom je sitni kamen na ovim plažama na koje idem.
E da, pitan zato sto cesto kad je grcka u pitanju budu slike MOUNT ATOS, cuo sam da je to kao zasticeno, da imaju neku autonomiju, približno vatikanu ali nisam nikad istrazivao. Falavi na informacijama.
ma koga i boli kurac, ideš de ti zgodnije i više odgovora na osnovu više faktora
preskačem ove godine nisam u elementu, celokupna društvena situacija mi toliko napeta da nisam ni pomislio putjem negde jer ko zna možda već sutra padne žvalavi a ja se nađem u nekoj tamo blejani. Nema mora ove godine jebo more. Osim ako studenti ne pozovu.
Insta... :) neka babetina bila (i to za mene babetina). Samo tako neki hipici mogu da idu pre u kamenje nego na pesak. Jedino ako se ne uvlačiš Skuzeru da te pusti par dana u Sutomore skoro pa jeftino.
Išao pre neku godinu jedan moj drug na Atos (planinu). Ide se nekim brodićima do tog pristaništa, i onda prodješ pored manastira i cepaš na gore. U manastiru može da prespava ko hoće za džabe (mislim da ne proveravaju da l' si obrezan).
On izašao na vrh planine i u povratku počela neka oluja da se sprema. Tamo zajebano ako su oluje, ukidaju i taj brodić. Strčao se niz planinu i bukvalno u 2min pred polazak poslednjeg brodića utrčao. Kaže posle toga par dana nisu išli ti brodići.
e da el i dalje dele flajere za pajsad
T E O L O G O S
E
O
L
O
G
O
S
Kačili mi nešto na šoferku. Ja to pobacao odmah.
haha, selendra neka gore ubrdu sa restoranima i domaćom jagnejtinom. Danima spamovali reko zadnji dan aj odemo. Neki Poljak mi preporučivao fazon top jelo najbolje ikad "stifado" gledam na meniju kao prevod pisalo "srpski gulaš" lol
Tako mi jednom išli ka podgorici od niksica kaze jaran “ovdje negdje im dodje taj ostrog, fora bi bilo to vidjeti uklesano u kamenu” ma reko gdje da odem da vidim to pa da se vratim korjenima lol
I crna gora ima manastira dosta (pomislio bi covjek da su srbi), jednom prilikom se vraco s mora dole, svratili da odmorimo kad ono masa ljudi koraca jedna iza drugih neka tura turisticka i idu dole ka nekom objektu kao crkva mala vise se i ne sjecam a mi gore iznad stojimo hasamo sendvice ko debili gledamo hahah
standardna prvosrpska tura do random sns mitinga
https://www.index.hr/amp/vijesti/clanak/ruski-mediji-ministar-se-ubio-nakon-sto-ga-je-putin-smijenio-kremlj-sokirani-smo/2688073.aspx
1973. godina.
Šef pita šaljivo radnika u KGB-u:
– A je l’ bi se ti ubio za mene?
Radnik odmah kreće ka prozoru da skoči.
Šef ga zbunjeno pita:
– Pa, čekaj, što ideš da skočiš?
Radnik odgovara:
– Pa imam ženu, imam decu.
https://www.nin.rs/drustvo/vesti/82885/exit-se-iduce-godine-seli-iz-novog-sada?utm_source=Facebook&utm_medium=Social&utm_campaign=NIN&utm_id=NIN&utm_term=NIN&utm_content=NIN&fbclid=IwY2xjawLchJVleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETFsRDlpRkY5a2hQbUJxcGlpAR4H5vQXBSbRTqrcPAwSV1VVt6ZWRYsijckAE1TNyV6A2Tm8jlO8BZ82uhH4wg_aem_YHwORuYMKNF-XNeX6ldCcQ
И ДЕ МО!
Aha, važi. To ide tako inače, prebaciš komplet festival gde ti se svidža i peglaš tamo...C, garant je preslaba prodaja karata pa kmeče da nalože ljude. Čuj blic nezvanično saznaje, LOL
Pukli majmuni udaraju na čežnju kme kme
Trebalo ih izgasiti jos 2010. Majmuni na budzetu
Stvarno festival na budžetu LOL, glastonberi i lolapaluza u fazonu - neveruem
Brt sve im je dato, djava, finansije, sponzorstvo. Da su posteni ove godine ne bi odrzavali
Pokusali i studentima da se uvuku u bulju, al jok
looooool
Ajde za krindzu da se organizuje neki stejdz red je da ćaciji krenu festivalskim putem
Gledam ovo Zitoradje dole izgorilo pola sela, katastrofa ziva i niko nista. Gdje su jokici djovokovici ili ceca (njeno selo) da posalju bar meleon evra. Ne mozes se na nasim prostorima osloniti ns drzavu, nama kad su poplave u jablanici bile odmah se digle humanitarne i narod brze intervenisao od drzave bukv
pliduu da je steta bila mala ovo ne bi bilo vest. Vlast je svesno ili nesvesno izignorisala situaciju u svoju korist jer sada idu okolo u glume spasioce.
i cim nesto se desi de je novax de je ceca.
De je dacic, on je iz tih krajeva. A da, organizovano roka po narodu
Nolo diže vrtić u - Užicu LOL, tako rešio odjednom. Pitam se zbog čega...