karaj vucelu

1. ХААХахахахахха, ладно ЋАЦИ у ургентном центру.

2. Тое серија у којој се Катарина Радивојевић(глумица), као медицинска сестра предозира и умре.

3. student koji samo zeli da glumi

4. jebem ti ja taj zapad koji nije u stanju nadje zamenu vuceli nabijem ih nakurac, ajde dajte vise vase marinike save manojlovice i ostala govna da ih izgazimo za kraj na tim usranim izborima, ne smete jer ste picke

5. jedna od lepših stvari svega ovoga je što ne slusamo vise drugosrbe kako kenjaju i kmece po srbiji, nema toliko autosovinizma debilizma...cak se i sajt ispraznio od takvih likova lol

6. Чекај, што на ТВ иду предизборни спотови за Зајечар и Косјерић? Заокружи бла бла Вучић до победе?? Јесу то неки избори најављени јбт?

7. cus zasto, sl vikend izbori zajecar kosjeric, u midtajmu nema ko nije bio u kosjericu pisljivom, vucela brnaba dacic, donose salame zlatiborac slajsove, 500jura glas, 60km puteva izgrađeno, daju pegle poslove sve sta treba za jak kosjeric

kosjeric je srpski kursk

8. obj ocekujem lajv snimke iz kosjerica ima cela srbija tamo da se slije jer ako kosjeric padne sekta je gotova

9. student koji samo želi da letuje

btw fotos je iz paralije bukv

10. andro_vgd инстаграм овај ћелави

11. Нисам знао за те изборе у Косјерићу, биће топ, сви ће узети не 500 ојра, већ 100 за глас.

12. lol retosi iz sanua zahtevaju ostavku vucele hahahaha ajde ćacijarhu na tebe je red onda mitrović i da krenemo iz početka

13. Bome se i stara okreće na našu stranu, kaže gledala sinoć Vučka u ćacilendu kaže ono je tragikomično. Kad sam rekao za SANU, kaže bome i ja bi tražila ostavku.
    Skonto sam u fazonu da ona nikad njega nije gotivila već je tu bila kombinacija 2 faktora:
    1) strah od Soroša i obojene revolucije, što su je ove budale obradile
    2) strah od zaustavljanja nekog šatro napretka

Sad kaže ma nek ga skinu, samo da ne bude nemira, da ne propadne ekspo, itd...

14. Хахахаха, а САНУ група највећих шупчина икад која је урадила ништа за Србију. Вампири.

15. lol ceka se dacic nista dok kpj ne pusti vucelu niz vodu, pa nece valda sps da nam ode u istoriju

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.