Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Severina ako ovo sve prođe kako treba ima da pravi certove po Srbiji ko Balašević po rvackama davni dana.
većini ženskih mogu se naći slike gdje izgleda kao gabor
brt ženu treba gledaš bez šminke kako izgleda, košto reko moš pacova da namestiš da bude vrh vrhova
evo brt ova ti jebuzovnija od ćoksimović
https://www.tiktok.com/@princxssglitterhead/video/7135285563388644654
pa nije loša ni bez šminke (samo malo premršava)
https://express.ba/wp-content/uploads/2019/03/53356821_416018125873256_7831770956433497070_n1.jpg
https://static2.mondo.rs/api/v3/images/1348196?ts=2024-02-06T08:25:22
btw brate Jovana počinje da liči na Željka, a to mi je već bezze. Ta mi asocijacija kvari utisak.
Inače parovi često liče jedni na druge iz nekog razloga.
jbt neralno da je trebalo ovoliko vremena da se izbace pravi podaci za glavnog ćacija, u stvari dodeovo malo govno
https://pbs.twimg.com/media/Gsxz7koWMAAjPh7?format=jpg&name=900x900
Imam inače novi hobi; pošto mi želudac odmah zaigra na botovske imbecile, a od "ustaše" i "treba vas hapsiti mlatiti" dobijam automatski osip, krenuo sam da vređam botove bez obzira na poreklo, naciju i životno doba, na najgrđe moguće načine, uvredama za koje bi obično pala krv u roku od odmah. U principu, da ne bih stresirao sebe a i da govna iskurvaju tu dnevnicu pošteno, jebo im pas mater poganu posred pičke. Ne znam kako me fejzbuk još nije izgasio, dobio sam već gomilu restrikcija. Kontam da bi 90% familije i prijatelja prestalo da mi se uopšte javlja kad bi iščitalo šta sve kačim ovim buzdovanima, što negde i nije isključeno pošto je naravno na javnim površinama.
Ovo sam video za malog debilka, jbt nije dete krivo, gde i s kim je odrastao dobro je još i ispao.
haha, a šta drugo jbt. Jok ćeš nekom ćaciju objašnjavaš kako mali degenerik ima lepe ocene i razumeš da treba da se uči ali možda bi i studenti trebali da porazmisle da se stvari ne rešavaju na ovakav način
Ajde bre ne mogu u real lajfu duze od tri sekunde istrpim bilo kog ko pocne da relativizuje i jede govna, doduse imam srecnu okolnost da ih imam na dva tri prsta bukv, jedan mi poceo pricu o neutralnosti, reko pavlaka je nautralna a ti si pička ofc da se vise nije javljao na tu temu, i tog profu sa kim sam top dobar poceo da jede govna ne mogu studenti ovo ne mogu ono, bukv ravnodusnost boli ga kurac šta će bude samo da njegovoj bulji nesto ne zafali ajde terajte se u kurac dabogda vas jebo vucela
inace profesori su okorele picke u globalu, cela prosveta bukvalno, da su upali u generalni strajk na vreme davno bi se sve ovo preokrenulo
ali mora se ziveti, mora se raditi...studenti molim vas nadjite druge metode jer nam rusite sneska. NIje prosveta toliko u kurcu sto sns to gura, vec sto je prevelik broj nastavnika i profesora sa ćaci mentalitetom, naslo neku štelu ili imali neku priču da upadnu na budžetiranu platu i to je to. Broj istinskih stručnjaka sa ispravnim prosvetarskim karakterom u prosveti je prilično tanak.
evo sad zabijaju noz u ledja studentima uvode online nastavu gde god mogu, i naravno da gamad na to pristaje jer im jos lakse da uzmu platu od kuce nego da idu na posao. Al da promeni profesiju neće jer nije bitno ni ako vucela jebe bitno da je redovno
Kontam da me prijavljuju partiji i meću na neku tamo njihovu antibotovsku listu.
jaka muda, mrko će te pogleda neki lokalni ćaci kad budes ičo do prodavnice da pazariš hleba i pavlake
eo neki neven dobio popicki jućuber prvi put čujem
https://x.com/i/status/1931045589967393066
Nije baš tako Caro. Mislim možemo sad da se raspravljamo da l' treba tako ili ne, ali ni tebi ne bi bilo baš svejedno da ti neko da 10% od plate jer 'studenti ne idu na fax pa samim tim nema potrebe da ti dajem full platu'. U suštini, da, odgovor na to bi trebalo da bude tužba državi jer većina profa zaista ide na fax. E sad, što bi ih dočekalo sudstvo kakvo znamo i što verovatno u nekom bolesnom zakonu zaista postoji deo koji kaže: 'država može da ti smanji platu ako ....', to je druga stvar.
Drugačije bilo kad je Sloba menjan. Tad ljudi uglavnom nisu imali posao. Mogao si da držiš masu ljudi svakodnevno na ulicama.
Probaj da se staviš u njihovu kožu. Većina nije spremna da batali taj posao i da traži nešto novo (jbg školuješ se tol'ke godine, radiš posao za koji si se školovao i tek tako da sve to baciš) zarad neizvesne budućnosti. Da imaš bar tu političku klackalicu, da znaš da malo fali da sekta padne pa i ajde, ali zadnji izbori nisu tako rekli.
A imaš naravno i likove koji su za sektu.
sve si sam reko
ista je priča je ono oko ekonomije kako su blokaderi usporili napredak, investicije su smanjene, stabilnost ovo ono al što albanija, crna gora, rvacka i svi ostali ispred nas nikom nista
-a kvadrat gajbe 2k minimalno o tome da ne pricamo.
Brt nisu studenti krivi sto su odrasli govna
generalno, moram to da naglasim, ozbiljna smo žgadija od naroda, ne znamo šta znači nacija, ne znamo šta znači država, tokom yu procesa i raspada svi su skontali pre nas kako da na ovaj ili onaj nacin spasu svoju bulju kroz neku državnost
mi postali ponovo srbi kad je cg vestacki odjebana iz pajsad drzavne zajednice srb i cg
jebo nam je komunizam kevu na max (a izjebo glupi kralj sa idejom jugoslovenstva), taj anacionalni pristup i prihvatanje te doktrine kako je biti srbin fejkara debelo dolazi na naplatu, al fala bogu imamo ovu studentariju koja se navukla na vucelinu fejk propagandu srpstva i razumela je na pravi način
sarovic 2.0
https://x.com/i/status/1931079395994739045
U pravu covek, moraju odmazde nazalost.
bice picvajza koliko vec u nedelju, cela sustina izaci na izbore i tu se makljati sa zgadijom jer to je poluga preko koje dobijaju legitimitet gde su se organizovali na max, dok ih tu ne eliminises kao sto su oni žutaće teško će šta da se uradi