Puši kurac aco šiptare ♪ ♫ ♬

1. Dani Jove Bakića u Nepalu

2. Мелк - задовољан је.

3. haha gleaj ovog zvalinog nisliju milica kakva dzumara

https://x.com/i/status/1965528669386138036

4. Šarović ušao u koaliciju sa novim dssom i Nestorovićem čujem

5. hahhaha klasicna drugosrbijanstina

6. de si to cuo lebe mekani

7. Haha jes mi smijesna ta seljacka “lebe mekani”

8. nema onih proglas mejmuna dovoljno pametni da znaju kad treba da se izgase

9. Ja proglas procitao pringles, sto je babi milo to joj se i snilo

10. „Ivana, predsednica Saveta roditelja greškom je poslala poruku nekom ocu koji se isto zove Nenad Tasić, kao novopostavljeni direktor

pa dobro lik se zove isto kao i ovaj sns direktor nemojmo traziti dlaku u jajetu

kakva koincidencija da ne kazem karma

11. Трема их дрма.
    Нисам знао да је Шарке политичар, како сад са Нестором кад је Шарке реко НЕЦТОР превара???

12. de bre dok je radio one intervjue za izbore šarulja uvek kmečao kako mu se nestorijanci ne javljaju na tel

13. al jos ovaj novi dss hahahah

bukv ko oce juče završi politicku karijeru treba nesto dogovori sa milosem jovanovicem da se ukanali

14. E drustvo, nikako to da pitam, kakvi su stavovi fudbalera po pitanju protesta, ono vidio sam da se tu i tamo neki kosarkas dal bivsi dal sadasnji oglasi ali za fudbalaše još nisam čuo da je neko zauzeo neki stav posebno ne neki trenutno aktivni reprezentativac ?

15. Кога брига хаха

16. Cuj koga briga gleda se u jokica i djokovica dal ce sta rec a niko ne pita nista za FUDBALERE

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.