karaj vucelu

1. Sciptare mozda bude angazovao

2. evo danas se organizovale ustase sa albancima i siptarima sa kosova, napravile neki kao dogovor o zajednickoj odbrani vojnoj saradnji

https://www.insajder.net/prenosimo/potpisan-sporazum-o-vojnom-savezu-albanije-kosova-i-hrvatske

u trista dinsa da je sve spin da se ugase protesti u srb

3. sve i da je spin, činjenica je da su potpisali

4. ista ekipa upravlja sa vucelom, ramom, plenkovicem i kurtijem..iste savetnike imaju toga smo se bar nagledali

ne zovemo presednika za dzabe de si aco siptare

5. sve i da je spin, činjenica je da su potpisali

pa sta su potpisali, siptare vec imamo na kosovu, ustaski kontigent je na kosovu, vucela izdaje kosovo a svi su pod okriljem nato pakta. Zajedno sa nama. Imaju kanc u bg i dali smo im teritoriju, prelete, puteve i ostalo, uzimamo njihove avione...

I sad treba da se plasimo da se ne udruze lol.

6. evo ovu dačić priznao da imamo 16kom u srb, fazon nije policija upotrebila jer nema pravo ali uredjaji su uvezeni pre par godina jbg možda zatreba nekad

https://pbs.twimg.com/media/GmWhulQa8AABjTe?format=jpg&name=4096x4096

7. Ono što se menja je reakcija lokalaca na - lokalce. Sad zadnji put kad se išlo u S.Mitrovicu na taj vašar bezumlja, ljudi odavde su baš sprdali kretene, otvoreno. A svašta se u međuvremenu izdogađalo + ovo gađanje jajima, od čega ćemo izgl nac. sport da napravimo. 90% degenerika iz ćacilenda uslikano, identifikovano...Nikom sad nije svejedno. A moraće da idu opet na taj miting lol

8. zver najviše skviči pred crkavanje

pardon, svinjče najvise skvici pred klanje

9. Ćačiću muda u procepu sad, jerbo nebitno ko je kriv već ko je odgovoran. Uvalio mu žvala.

10. Nikom sad nije svejedno. A moraće da idu opet na taj miting lol

imas jos jedan efekat, ovo sto je pusteno na ljude ovaj zvucni talas, ljudi se jos nisu presabrali do kraja i ubacili to u realan mod. To govno ozbiljno dize agresiju na dugorocnom planu

11. šta misliš Cara, ima li šanse da Vučko padne na izborima?
    po meni bi to ipak bilo najbolje
    da se na neki način studenti izbore za fer i korektne izbore i da se do tad iskristališe neka ozbiljna opcija koja bi mu stala na crtu

sve mimo toga je upitno i nema baš legitimitet

kad su mogli Milu skinuti na izborima, što ne bi i Vučka...

to je za državu najbolje, jer onda imaš neki kontinuitet, nema rušenja

po meni ni ne treba rušenje, svaka vlast koja je bila treba da ima neki svoj legacy, ne treba da sami delegitimizujemo sopstvenu istoriju, jer ako mi popljujemo ovih 13 godina i delegitimizujemo, šta će tek onda neki naši neprijatelji

Nije tačno da nema sistema i da ga treba mijenjati.

Sistem postoji i sistem je dobar, samo je problem u tome što vlast zloupotrebljava sistem, ili ga ne primjenjuje, ili ga nedoslijedno primjenjuje.
    Ne treba rušiti ovaj sistem, samo treba natjerati vlast da ga primjeni doslijedno

po meni je ovo dobar tekst, iako je otvoreno režimski... ali treba i to imati na umu:
    https://www.politika.rs/scc/clanak/667481/srbija-izmedu-svetova-put-u-nepoznato

Znači:
    1) steći uslove za fer izbore... boriti se na sve načine za to
    2) naći neku opciju oko koje bi se svi ujedinili
    3) dingospovski napraviti smjenu vlasti, bez delegitimizacije perioda od 2012 do 2025. i bez dehumanizacije političkih protivnika...

Biti OZBILJAN oko tačaka 1. i 2.
    Ne odustajati unapred (Ma ne možeš, on će pokrast izbore, ovo ono...)

Brate ako sad ne može na izborima da padne, kad će? Ako se sad ovaj momentum ne iskoristi kad će?

Po meni ne trebaju nam nikakve nasilne revolucije... to može samo ako se jasno dokaže krađa izbora dovoljno velika da suštinski promijeni ishod, kao što je bilo 5. oktobra. Ali izbori su ključ za bilo kakav legitimitet.

Po meni u ovakvim geopolitičkim uslovima kao što su sad, uzimajući u obzir i stanje u BiH, mi nemamo taj luksuz da sebi priuštimo neki nedefinisan prelazni period i haos.

Treba konkretna opozicija da se definiše da se zna i ko su i šta su i šta im je program i za šta se zalažu, i da lijepo izađu na izbore i pobijede.

12. I sad treba da se plasimo da se ne udruze lol.

Ne, nego samo treba konstatovati šta se desilo. Ne dešava se sve u svijetu zbog nas.

13. šta misliš Cara, ima li šanse da Vučko padne na izborima?

Čuj dal ima šanse da padne, na bilo kojim realnim izborima završio bi sa vladavinom pre fazon 10. dina

A ovo za CG sto si reko, globalisti su zadrzali kontinuitet dovodjenjem onog malog smećara. Milo sedi kući i podržava studente lol

14. konstatovati šta se desilo

pa nije se desilo ništa što se već nije desilo. Sve te države su kolonizovane kao i naša. Samo privid realnosti i da se nešto pitaju.

Hdz i Sns su ti sestrinske stranke. Ista metodologija vladavine sa istim mentorima.

15. nisam baš siguran u to... postoji granica koliko se može pokrast... osim ako nisi Sjeverna Koreja... imao je on podršku... ali mislim da mu je sad žestoko opala, mislim da bi sad mnogo lošije prošao, ali džaba što ga ljudi mrze, ako nema niko koga gotive...

Đinđić je mudro izabrao Koštinucu, jer je znao da jedino on može skinuti Slobu

On je bio ugledan, intelektualac, neuprljan, a opet nije bio neki amater i anonimus, imao je lik već političko iskustvo iza sebe.

Treba nam neki Vojo 2.0.

Možda bi se čak mogao i rehabilitovati Vojo 1.0. i da mu se oproste neke brljotine...

16. nisi siguran u šta?

17. pa u to da bi na poštenim izborima pao prije 10 godina

18. Kakvo je tvoje mišljenje o Milu Lomparu, ima li od njega neke vajde?

19. Naravno da bi pao, izbori se kontinuirano nameštaju od 1990 na ovamo i ceo parlamentarizam je čista farsa.

Niko nije imao ovoliko protesta tokom vladavine kao vucela, zajebo je i slobu.

20. Kakvo je tvoje mišljenje o Milu Lomparu

Odličan predavač, u praktičnom smislu totalno neupotrebljiv.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.