karaj vucelu

1. Pa nema ni on mnogo vremena da razmišlja o politici. Dvoje djece, žena, posao, problemi... A ni kod nas nije dosadno po pitanju politike... valja to sve ispratiti.

2. evo iz prve ruke lol

Бабић из Раткова је СНС богаташ и кабадахија.

Човека који је пуцао сви у Оџацима знају, старији човек, пре пензије је био аутомеханичар, а од кад је у пензији вози такси. Није познат по криминалу или било чему сличном.

Бабић га је провоцирао, вређао, нападао зато што зна да је отворено подржао студенте и што је увек на протестима.

Човеку је пао мрак на очи отишао кући, узео оружје и потегао на Бабића. Умешао се Михајловић, како би заштитио Бабића и примио два метка. Ово је стварна верзија укратко.

studenti niđe veze

3. Pa nema ni on mnogo vremena da razmišlja o politici. Dvoje djece, žena, posao, problemi...

to je obrazac bukv, onda verujes nekoj ursuli koja ti prica da su vacine dobre. Sta kujkurac politicar uopste ima da prica o vacama, ili gejc.

Moze samo lekar, niko drugi nije nadlezan. Ako lekar nema to poverenje kod pacijenta onda nesto debelo ne stima. Eto ti kao matrica kako bi stvari trebalo da funkcionisu globalno al jok

4. E al problem je što kad antivakserske priče se prošire, onda ljudi ne vjeruju ni doktorima.

5. Pa zato što doktori nisu doktori vec glasnogovornici farmaceutskog lobija kojeg portezira ministarstvo i uspostavlja direktive. Daje im i plate i donacije.

Doktori imaju privatan i zvanican stav, licno sam se u to uverio vise puta.

6. Što kaže Miroljub "trgovači putnici farmaceutskih kuća"

čast izuzecima al bukv tako stvari idu...

7. Da li ti možeš da povjeruješ, da su čak i ove ovakve vakcine protiv korone, koliko god da su bile na brzinu sklepane, i koliko god da su na njima profitirali smanjile broj umrlih od korone za 14,4 do 19,8 miliona i to u samo jednoj godini. Znači toliko su dodatnih smrtnih slučajeva spriječile. To je na osnovu jedne studije iz 2022, pa sad ti na volju ti da li ćeš vjerovati:

According to a June 2022 study, COVID‑19 vaccines prevented an additional 14.4 to 19.8 million deaths in 185 countries and territories from 8 December 2020 to 8 December 2021.

Evo ti studije:
    https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(22)00320-6/fulltext

I jesi li svjestan da je u takvoj situaciji galopirajuće pandemije, gdje imaš vakcinu koja koliko toliko šljaka, i ima potencijal da spasi dosta života, preusmjeravanje pažnje na neku apsolutnu bezbednost te vakcine i profiterstvo farmaceutskih kuća kontraproduktivno, jer to ljude odvraća od vakcinacije, što bi na kraju dovelo do većeg broja smrtnih slučajeva.

I još jedan podatak: Dato je preko 13,72 MILIJARDE doza te vakcine... Pa eto nisu svi pocrkali, i dalje na svijetu ima 8,2 mlijarde ljudi...

8. Brate braniš ih kao da te gejc lično jebo.

U osnovi cia skoro priznala da je virus namerno pusten, sve je bio inzenjering tako i ova prica sa vacinama.

Da ne pricamo da korona prestala onog momenta kada putinela napo ukrajinu a niko od gripa nije umro 3-4 dine. Odrasti Jovore jebote pas. Ne budi korisni ćaci

9. i na sve to se nisi vaciniso jebem ti sunce neotesano. Normani se spricali x3 al PAMETNI JOVOR ZNA STA I KAKO JE TREBALO al da se vacinise jok

10. Kakve veze ima porijeklo virusa sa efikasnošću vakcine? Cia je rekla da je virus vjerovatno pobjegao iz laboratorije u Vuhanu, što je i logično jer je tamo najveća laboratorija za israživanje te vrste virusa. Nije rekla da je neko namjerno pustio. Takvi akcidenti se dešavaju i ne bi bilo prvi put da je neki virus procurio.

11. Pa ima veze, onaj ko napravi virus je nadlezan i za preventivu. Ista propaganda, isti centar. Nisu se kinezi prali od toga već CIA.

Inače kako zamisljas to da virus iscuri iz laba. Neki nesavestan vorker spakuje epruvetu u džep jer je zamenio sa epruvetom u kojoj drzi rakiju lol

12. Brate Cara, to što ti pričaš je gish gallop. Nabacaš hiljadu poluinformacija odjednom koje bi kao "mogle" na nešto da upućuju, a kad detaljnije pogledaš ni jedna od njih ne drži vodu:

- znači nit je virus namjerno pušten (već je procurio)
    - niti je korona stala čim je Putin napao Ukrajinu... (Ima i sad slučajeva... samo se fokus prebacio na rat... a korona se već bila donekle ispucala i prije toga...) To je više bila sprdnja među rajom, kao "Putin ukino koronu", a ti to ozbiljno shvataš
    - Od gripe je takođe umiralo ljudi samo manje, ima i neka teorija da kod tih respiratornih virusa dominantniji istiskuje one slabije... Na gripu nije bio fokus jer je korona bila jača, a možda ju je zaista ovaj virus i potisno u nekoj mjeri

13. E moj Jovore, jel znas nekog da je do sada odgovarao za korona zlodela i zloupotrebe?

14. Znaš zašto se ja nisam vakcinisao? Evo najiskrenije - dva razloga:
    1. to što sam preležao, pa sam konto ne treba mi
    2. zato što sam imao određene, pajsad, VJERSKE, tripove oko vakcina... znači nikad nisam sumnjao u njihovu djelotvornost, efikasnost, itd... ali sam čuo neke priče da bi to kao mogao biti žig zvjeri, itd... i zaista mi je bilo sumnjivo što se traže ti sertifikati o vakcinisanosti, što je to bio sve uvezan sistem, sve sa QR kodovima... pa sam se načitao nekih tekstova, kako su QR kodovi pravljeni po uzoru na Solomonov hram... pa kako ona tri kvadratića po nekom tumačenju predstavljaju 3 šestice, itd... a kako sam ja vjernik podložan sam toj vrsti tripova...

Iz ove perspektive sad mogu da kažem da je ta vrsta vjerskog plašenja bila neutemeljena, jer to ipak nije bilo obavezno ni nametnuto svima, nije od toga zavisilo da li možeš kupovati i prodavati, itd... jednostavno nema dovoljno elemenata da se zaključi da su te vakcine nekakav žig zvjeri, to je bilo neutemeljeno plašenje naroda.

Što ne znači da nekad nešto u budućnosti možda stvarno bude žig zvjeri, zato hrišćani moraju biti oprezni, da im se ne ugrađuju nikakvi čipovi, da se bore da se nikad ne ukine keš, itd...

Znači ja sam imao vjerski, a ne medicinski trip oko tih vakcina. A što se tiče bezbednosti i efikasnosti mislim da nisu ništa problematičnije od bilo koje druge vakcine.

15. hahhaha aj hvala ti sto si izneo istinu :D

ALI

Jovore, esi čuo da je Bajden preventivno abolirao Faučija poslednji dan svog mandata?

16. Ali pošto nisam ni sam bio siguran oko tih stvari, dok je trajalo to oko korone bio sam suzdržan i nisam nikog nagovarao da se ne vakciniše... To je bilo neko moje privatno tripovanje... Ujak i mama su se vakcinisali npr. Ja nisam širio antivaksersku propagandu.

17. rispekt na iskrenosti. Dobrodosao u svet antivakserstva :D

18. Kad bi za nešto znao da je žig zvjeri, to ne bi primio. Za vakcine to nisam znao, i vakcine to nisu ni bile. Ali su neki bacali sumnje tog tipa na vakcine. Što je bilo dovoljno da kod mene izazove strah. Ali sam ostao dovoljno razuman da ne širim svoje strahove na druge ljude, pogotovo kad nije bilo jakog dokaza za tako nešto.
    Ali za takve stvari ljudi se utripaju, čak i ako postoji i najmanja mogućnost.

19. Brt istripovo si se zbog nekih tamo dokumentaraca, nije to bio zig zveri, to je bio korporacijski zig. Dovoljno ti to kao razlog da odbacis. I to spada pod verska uverenja.

bukv su se ljudi vacinisali spram korporacije

20. mada jbg jovore mnogi tvrde i da jeste kroz vacine profuran zig zveri, napravljena dnk kolekcija, svi su deo eksperimenta... fala bogu pa su pametni ljudi kao ti i ja odjebali taj koncept. Nismo bili hrabriše.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.