karaj vucelu

1. Izgleda su vuceli zavrnuli slavinu, kladionice isplacuju plate pandurima, nema plata za prosvetare i za one koji rade i koji ne rade. Čan ni spremacice i ostalo osoblje ne dobija nista... na univerzitetu isto nista...

lol

2. Cara, kao poznavalac prilika daj neku prognozu... Koliko će još ostati Vučko i ko dolazi poslije njega?

3. Nije pitanje "ko" nego "šta"

od 5 okt na ovamo smo na globalistickom putu, ovo sto sad jos ostalo da zivi u jevropi, Ursule, Makroni, ova što bi ju jebo Kalas i ostala Švabova žgadija. Ameri su to odjebali.
    Trenutno se bije ta bitka pod kojom zonom uticaja ce da ostanemo. Vucela je tesko ucenjena bitanga koja nikad ne bi na zajasila vlast u srb da nije imala podrsku ovih atlanstistickih struktura za ostvarivanje globalistickih ciljeva.

U tom smislu i ovo sto ti nazivas opozicijom je na istom putu, sluganjstvo eu, prodavanje litijuma i ostalo sto davos elita bude tražila.

Nevezano za to mislim da su vucelu gazde pustile niz vodu i da se on sad koprca trazeci neki spas. Bice spreman da formira novu prelaznu vladu sa ovim drugim proNato i eu opcijama kako bi smanjio nemire u narodu (marinike). Druga opcija je da odjebe eu i pocne da ide putem ko sloba ili djindjic u nekom momentu, al ni to mu se ne isplati jer ce da ga sklone u roku od odmah. Sve u svemu sluganjstvo je jako zajebana kategorija a ceh placamo mi.

Ocekujem prelaznu vladu na opste nezadovoljstvo naroda gde će i svakom majmunu koji do sada nije ukapirao biti jasno sta i ko su drugosrbijanci i lazna opozicija.

4. *i berbokovu bi otreso laganini

5. sustinski jovore ono sto ti nemos dobacis da je narod ovde a i kod vas fazon 90% antinato, 70% anti eu i fazon 60% za rusiju

6. imaš skoro identično razmišljanje kao jedan od mojih najboljih ortaka

Pitanje:

1) Ima li šanse da se skine Vučko, a izbjene povratak "žutih" (čitaj atlantista)

2) Ako bi se uspjela izabrati neka neatlantistička alternativa, ima li igdje garancije da oni neće biti ono baš neki zadrti u pm, i na kraju još veći diktatori... i da neće imati filozofiju cijeli svijet je protiv nas, oće nas truju vakcinama, i tako te neke fore...

Meni je OK neka razumna desnica tipa u stilu Koštunjavog, ili nešto tog tipa, ali ne ovi Obraz i slične pojave....

7. Nestor je negdje na granici ludila... neke stari su mu OK, neke su malo opičene, ali ja lično ne bi za njega glasao.

8. Brt previše si se uplašio desničara. Desnica bukvalno ni ne postoji. Obraz je vucelina struja i realno samo su strasilo kao i druge pronacisticke organizacije, igraju takvu ulogu u sistemu da bi se forsirala neka liberalna prica. Kao sto se u nemackoj plase sa afd, u fra marin le pen itd... evo bice smak sveta kada dodju zli desnicari na vlast. Prosecni xtrm desnicar u srb ti je misa ćelavi vacic lol. Ista prica je i sa rujanima, pretanja po ceo kontinet oce da ljudima uzmu slobode.

Sustina svega ovoga nije da ode vucela, tu stariji debelo grese i tu je glavni spin. Sustina je da sistem koji postoji profunkcionise i nista vise. U tom smislu idu ovi protesti a svi drkaju kurcic na neki novi 5 oktobar.

9. 1) Ima li šanse da se skine Vučko, a izbjene povratak "žutih" (čitaj atlantista)

ovo je zapravo sustina, i da nemas ovaj faktor protesti nikada ne bi bili ovako masovni. Slicna stvar se desila i za 5 okt, ne bi toliko ljudi podrzalo da im se nije smucio Sloba. Smucio se svima kao i ovaj sad. Sloba nikada ne bi pao da ga se patriotski deo naroda (prvosrbi) nije odrekao.

10. Problem je sto su vucelu stranci doveli i jbg, oni ce i da ga menjaju. Ko postavlja vlast taj je i rusi u kolonijalnom sistemu. Nama ostaje samo da se nadamo da su cuda moguca.

11. Nestor je negdje na granici ludila... neke stari su mu OK, neke su malo opičene, ali ja lično ne bi za njega glasao.

Nestor je i solidno uticao na tranutno stanje kao treća strana jer se nije priklonio ni vuceli ni marinikama a svi su jeli govna na tu temu kako radi za nekog.
    U sustini nestorijanci sve vreme pricaju o resuverenizaciji, a tu pricu fura i trampaleo, putinela i brat xi. I brat ORB lol

12. Znači tebi bi bilo OK i da ostane Vučko, samo da ga se natjera da se vrati u institucionalne okvire, da ne radi ono za šta nije nadležan, a da institucije koje jesu nadležne pravilno rade svoj posao?
    Meni iskreno takođe to ne bi bilo baš tolika katastrofa... prednost Vučića je u tome što ima koliko toliko energije, kontakata i talenta za politiku, pa bi se svakako lakše snalazio u tome nego neki političar početnik. Ali samo je pitanje može li se njega natjerati da radi kako treba, i sve i da može, da li je to OK, s obzirom ne samo na nadstrešnicu, već i na krajnje neadekvatnu reakciju nakon toga... laganje, prikrivanje, antagonizovanje studenata, priča o obojenim revolucijama, zvučni top... Mislim da je poprilično poljuljan i možda je čak izgubio dobar dio legitimiteta...

13. U sustini nestorijanci sve vreme pricaju o resuverenizaciji, a tu pricu fura i trampaleo, putinela i brat xi. I brat ORB lol

Mnoge stvari kod te ekipe mi se ne sviđaju, ali ne znači da u nekim stvarima nisu u pravu.
    Problem kod te resuverenizacije je što uz nju još neke stvari idu u paketu, kao na primjer najbrutalniji mogući kapitalizam (Tramp smanjuje poreze bogatima, a ukida sve elemente države blagostanja), imperijalizam (Rusi na Ukrajinu, Tramp bacio oko na Kanadu, Grenland, Panamu...), često i neka vrsta lopovluka (i Tramp i onaj Milei iz Argentine lansirali neke svoje meme koine i tu rade pump & dump, šišaju ovce... i generalno kroz priču o kriptu omogućavaju da nekima koji to već drže se dodatno uplusaju), određeni elementi represije i progona političkih protivnika... oligarhija, itd...

14. Pa to bi i vuceli bilo ok kada bi bio "čist". A pošto nije ne može da se pomiri sa nečim što bi svaki normalan čovek bilo gde na planeti poželeo.

To bi za njega bila finalna karma i zato su zahtevi pogodili metu. I to je ono čemu treba težiti da bi sutra mogli da pričamo o nekoj normalnosti, a ne dal je na vlasti "ličnost" "nestor" ili kurac palac.
    I sam nestor je vise puta rekao za sebe da njemu nije cilj vlast, real čiča da je hteo ministarstvo imao bi ga daleko ranije nego zavetnica fazon ili danica grujičić.

15. A pazi taj moj isti drug što sam ti ga spominjao kaže da je njemu Zavjetnica super... ja mu kažem da je Vučićeva ona i da joj muž diktira šta će pričat, a nju su samo isturili jer je kao žensko ljepuškasta...
    A on ništa... možda nije dovoljno pratio to u Srbiji, ali mu se ona sviđa kao zbog te neke borbe za prave vrijednosti... (on valjda u to koliko toliko vjeruje, da ona zaista ganja tu priču)

16. ček, jel taj drug to misli o zavetnici pre ili posle što je pristupila i zvanično sns?

17. Šta se ovo desilo u Odžacima hoće neko da prepriča enformerovu i nezvaničnu verziju

18. Formirao je mišljenje ranije, a očigledno joj ne zamjera previše ni to što je ušla s njim, iako samog Vučića ne gotivi... U fazonu to je odgovorna odluka da preuzme na sebe dio odgovornosti, kao dobila taj neki fin resor, i tu može nešto pokušati dobro da uradi.

19. Šta se ovo desilo u Odžacima hoće neko da prepriča enformerovu i nezvaničnu verziju

mma borac branio opštinu od zlog studenta pa ga upucao lol

neki mafijaski obracun otprl pokusaj zavadjanja

20. Formirao je mišljenje ranije, a očigledno joj ne zamjera previše ni to što je ušla s njim, iako samog Vučića ne gotivi... U fazonu to je odgovorna odluka da preuzme na sebe dio odgovornosti, kao dobila taj neki fin resor, i tu može nešto pokušati dobro da uradi.

drug je povrsan jbg mozda i priglup, pajz jbg znam i ja neke koji su drkali kurcic na zavetnicu al dok nije presla zvanicno u sns. Npr radi se o coveku koji je univerzitetski prof. Ljudi nemaju vremena, dodju kuci umorni, upale tv, vide neku glupacu kako kenja nesto i njima super. Nisam za vucica daj bilo sta sto ide na hepi, prvoj, pinku bilo gde...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.