U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
I da je tako, narod mu je davao 12 godina legitimitet. I da je narod prevaren, na njemu je odgovornost, ima oči i uši i mozak, znači niko ga nije tjerao da za njega glasa. I mani me te priče da smo mi kolinijalna teritorija, sa tim mentalitetom nikad nećeš ništa ni postići. Ako sve stranci odlučuju, onda se ne vrijedi ni boriti.
Обратите пажњу кад будете гледали: Б92, ПИНК, Прву...
To je Vučićeva propaganda, niko neće nasilno rušiti vlast, itd. To mu je taktika da plaši narod nekim nepostojećim obojenim revolucijama.
That being said, u slučaju da neko stvarno pokuša nešto tako, ja to ne bi podržao. Takve stvari imaju legitimitet samo u slučaju ozbiljne izborne krađe, a ne možeš ti rušiti legitimno izabranog predsjednika mimo izbora. Ima par ekstremnih situacija gdje je to moguće, ali mi nismo ni blizu toga.
Хахаха, у скучају КРАЂЕ, пошто су Вулетове победе чисте иначе.
Колики си лаик за свецка збивања
И отвори тему где ћеш качити мишљења и тако те тлср постове, не затрпавај нас.
Kao prvo kad je Vučić došao na vlast, tad je većina bila za EU, i to debela većina, i on da nije bio za EU ne bi ni mogao doći na vlast. Zato nikad nisu mogli pobijediti kao radikali, morali su mijenjati ploču.
Kao drugo, Vučić nije ni blizu toliko oran da vodi Srbiju ka EU, da je tako ne bi tempo otvaranja tih poglavlja bio toliko kilav. To mu je više priča i mazanje očiju, malo proevropskom dijelu javnosti, malo samoj Evropi, jer mu od nje trebaju pare, malo Rusima, itd... Tako da taj njegov EU put je vrlo doziran, i uopšte mu se ne žuri tamo.
Izvoli, dokaži krađu, bori se, šta da ti kažem.
Ja na šta sam mislio je krađa u tolikoj mjeri da suštinski promjeni rezultat izbora.
Ako je toga bilo, onda je opozicija bukvalno retardirana što je prešla preko toga. Debili.
Nisu debili nego u kolonijlanoj upravi i vlast i opozicija rade na istom cilju u ime svojih vlastodržaca. Ono oko čega se bore jeste deo kolača koji će ko da uzme za sebe.
I vlast i opozicija guraju identične agende predvođene ovim što je skoro crklo u Amerikama, sprovode Ursuline, Makronove i Švabove planove. I jedni i drugi su njihova ispostava ovde.
Pa dobro brate, a ko je branio narodu da glasa recimo za neku stranku desnice. Nije izbor samo Vučić ili Đilas.
BTW, najbolje ocjenjen komentar na onaj video što sam okačio
" You are showing the map of serbia wrong. Please do your homework. "
Tačno su sa svojim tonom trigerovali dosta ljudi, pa su jedva dočekali da im uzvrate, jer zaista prikazali su Srbiju bez Kosova.
Desnica se ciljano najviše razbija i preuzeta je od strane vucele gde je on obukao kostim patriote. Na razbijanju zdrave desnice rade i pozicija i opozicija. I vucelini i ovi soros mediji podjednako. Zdravu priču možeš još samo na jućubu da čuješ.
*i bitčutu lol
Jovore šta misliš ti o izjavi "ne treba da idemo u organizaciju koja ne priznaje našu teritorijalnu celovitost"?
Pitanje je koliko je ta priča "zdrava". Slobo je mislio da može sam protiv svijeta, pa gdje nas je to odvelo? Lako se busati "zdravom" pričom dok si u opoziciji i na margini, aj ti budi faca, pa sprovodi to. Pošalji vojsku na Kosovo da gine. Prestani uzimati kredite od MMF-a, itd...
Stani svakome na žulj, i gladaj dokle ćeš dogurat.
ćaci studenti generacija 96/97 lol
https://x.com/i/status/1905550912967320002
Korektna, principijelna izjava.
Mada nije sasvim faktualno tačna, jer se odluke o priznanju donose na nivou država, a ne EU. Mislim da Kosovo ne može ući u EU, ako ga neke članice ne priznaju, a takvih ima čak 5.
i jel moguce onda da srb udje u eu ako prethodno de fakto ne prizna kosovo?
Mislim da jeste. Ne prizna ga ni Grčka, pa je nisu izbacili iz EU.
Pa sto bi je izbacili zbog toga hahaha
Sustina jeste da je od strane eu velikom i najglasnijom vecinom podrzana nezavisnost siptarima, i svaka ta zemlja moze uvek da postavi priznanje kao uslov. Zato vucela i potpiso sve zivo sta mu brisel naredio
ali ne, jovor ocekuje da se moze u eu sve i sa kosovom lol
Najbolje da se svi pretvaraju, a da suštinski sve bude isto kao da su nas primili.
Mi formalno ne priznamo (iako praktično ne činimo ništa da sprovodimo vlast na toj teritoriji), oni formalno ne moraju da nas prime, ako im je baš toliko stalo do tog formalnog priznanja, a suštinski možemo da dobijemo sve pogodnosti kao i članice, npr. kao što je slučaj sa Norveškom i Švicom, da budemo dio iste ekonomske zone, da budemo dio Šengena, itd... Formalno ne moramo biti član, ali treba se s njima integrisati i sarađivati na obostranu korist.
odrasti jovore