Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Koji je tvoj plan za Kosovo?
Al budi konkretan, formalnosti se ne pikaju, samo stanje na terenu.
zamrzavanje konflikta dok se ne steknu uslovi za oslobodjenje, reciporcne mere itd itd
al nemos to kaci kolonija i imas instaliran nato na svojoj teritoriji mimo tvoje volje
fora sa prvo i drugosrbima je sto kosovo vide ko neki teret oko vrata koji ih sprecava da napreduju dalje u ćivotu, pa bi najlepse bilo da se baci u kontejner i nista se nije desilo
debankovan genetski kod vucele
https://x.com/i/status/1905378054840459652
A kad se steknu? :D
Sta si ti neki pesimista a bulju bi dao za eu
Nema bajo
jovore, da ti mesnimir fino objasni; eu nema nikakve koristi od primanja ostatka krezave balkanoidne stoke i zato i neće primiti. nisu oni neka dobrotvorna organizacija čiji je cilj da razviju neke tamo balkanoide i doteraju ih na nivo razvijenog čoveka, jer pokušali su sa hrvatima, pa pogledaj na šta liče. jebe se njima za neke tamo srbije, bosne i takozvana kosova. eu je kancer kojem je stalo samo do para i do kontrole i da budu neko mudo na ovoj zemlji zelenoj i iskorištavaće ostatak evrope za taj cilj koliko god dugo budu mogli.
jovore teta ursula nije milf ona je samo baka
haha
Od EU samo treba uzimati neke stvari kao inspiraciju i nastojati sarađivati na obostranu korist. Samo članstvo je precijenjeno, ali neformalna integracija, reforme i saradnja, te stvari su potcijenjene. Možemo biti kao Monako i Lihtenštajn, ni oni nisu u EU. :D
(ne mislim teritorijalno... teritorijalno zna se čemu se teži - moj kont da jedna država budu Srbija sa dijelom Kosova (što više izvučemo to bolje), Republika Srpska i Crna Gora cijela), a država da se zove, naravno Srbija. Ništa SCG i te munje.
I ovo bi se sve moglo dobiti diplomatski na duži rok, bez ikakvih ratova. BiH se ioanko klima već sad, u Crnoj Gori je dovoljno da ojača srpska struja, sami će tražit da se ujedine, ako srpska struja dovoljno ojača, a najjebenije je na Kosovu, jer ih ima dosta, zajebani su, imaju jak lobi i podršku prije svega Amerike.
Idealno rješenje bi bilo da se napravi neki dil, kao mi vas nećemo kočiti ni u čemu, čak ćemo sarađivati sa vama, podržavati vas, dati vam robu po povoljnim uslovima, itd... ali pod uslovom da:
1) odustane od traženja formalne nezavisnosti od Srbije - ako vas drugi priznaju njihova stvar, mi vas nećemo sputavati ni kočiti da ulazite u neke organizacije, ali MI vas nećemo priznati i tome se nemojte ni nadati
2) da se u faktičkom smislu onaj dio Kosova gdje su Srbi većina reintegriše u pravni poredak Srbije.
Kad bi Albanci pristali na to dvoje, moglo bi se s njima stvarno iskreno sarađivati u svemu ostalom i da budemo dobre komšije, a ne neprijatelji,
siptari postali regionalna sila lol
i to tako da se zaledi na jedno 100 godina, pa onda neke buduće generacije da odluče da li će se cijelo Kosovo mirno reintegrisati u Srbiju, ili će Srbija formalno priznati onaj dio koji faktički ne kontroliše
Po meni glavna borba treba da bude za onaj dio Kosova gdje su Srbi u većini, jer tu nema ama baš ni jednog validnog razloga da to kontrolišu Albanci. Tu treba pokušati diplomatskim pritiskom postići da se zaista tu vrati srpska vojska i policija, i da Srbija to kontroliše. Nemaju tu Albanci šta puno da seru, jer
1) ionako tu nisu većina
2) ionako su dobili i previše, a počeli kao obična teroristička organizacija
3) nema osnova za nepovredivost granica Kosova, jer nisu poštovali ni nepovredivost granica Srbije, a i same pokrajine nisu nikad bile države ni republike i nema tu nikakve nepovredivosti granica... Srbi i Albanci su mogli da se razgraniče bilo gdje bez obzira na neke tamo apstraktne granice neke tamo titoističke pokrajine. Kosovo kao istorijska regija, nema nikakve veze sa granicama SAP Kosova iz vremena SFRJ.
Молим Вас, прекините.
Imaš miš/daljinski/tastaturu. Promijeni kanal/sajt.
pikacu jebe
https://x.com/i/status/1905374293719933189
Кајзене, ЧУЈ МЕ!
Отвори овом Јовору тему, почео је да смара ко Ћоћали.
Пази тебе да чује.
Kad ce vise Dodik u tvorza, lep primer bi bio za ostale balkanoide
bukv bilo bi opšte slavlje