karaj vucelu

1. Ipak ti pripremi sedlo kad pojedes sendvic, za svaki slucaj.

ovo je nas generalni problem, kad jahani hoce da jase, mentalitet konja zato i duvamo na sve strane

a lepo se zna da gospoda donose sedlo i brinu o tim stvarima

2. loool sendvicari planiraju i protest ispred pajsad žutog rts-a

https://pbs.twimg.com/media/GnY3h9yWQAAv5Fk?format=jpg&name=medium

3. Trebalo bi da se organizujemo i odemo u isto vreme da pružimo podršku rts-u, e tu bi se zbunili skroz.

4. treba ih pustiti da useru tamo i zapišaju sve, koga da vodi ispred rts, ciganje i ćacije lol

5. Treba i temu da preimenujemo u KARAJ VUČELE u jednom trenutku

6. Reverse uno
    Kakva taktika a

7. Коко су пресмешни и бесрамни, да, на ово иду наше паре од пореза.

8. RODIO SE GAVRILO PREŽIVEO JE LJUUUDI

9. Ja AV u potpunosti razumem, naročito jer svoje glasačko telo prezire daleko više čak i od nas ostalih. Zašto? Zato što nam nije valjao kad je bio ultrasrboćetnik, velika Srbija, smrt Zapadu itd. Tad nam nije trebao, nego smo birali kojekakve Živkoviće, Šutanovce,, Dinkiće i Đeliće lol. No čim je okreno ploču, ugrobario voljene mu radikale i zabo nož u leđa kumeli, krenuo da vazdiže Zapad i ljubi ruke kojekakvih Klintona, Blerova i Šredera, narod bio u fazonu - bravo picousti, lepo si se popišao na sebe, eo ti vlast radi šta oćeš. I sad kako god, dal zato što je on u fazonu - jbt zar ste stvarno toliko glupi da mi poverujete, ili što smo ga naterali da se ispiša po samom sebi, što nikome ne padne lako u životu a najmanje osobi sa patološkim narcisoidnim poremećajem - on nas mrzi, prezire, maltretira i zatire, pogotovo ove njegove, obezljudio ih je načisto.

10. original ćaci ozbiljna gromada vs onaj lažni ćaci iz parka. Ovaj pegla fax 11 dina kuku blokaderi šta uradiste

https://x.com/i/status/1907062080517095622

11. А чуј ову Јоксимовићку: „Ма разумем ја вас кад мхм дбррн грр аас."
    Па тое шоу!

12. brate ovaj laže ko ker i lupa gluposti a ova fuksa kao kapira pokusava mudro pitanje da mu postavi

jebali mamu svoju kakvi su to laznjaci kakvi su to ćivoti

13. Тешко ономе ко је гледао овај интервју

14. abebate pametni ovi nasi studenti, napravili rutu preko beca izbegli ndh, ima đilaspora da ih doceka na max

https://ichef.bbci.co.uk/ace/ws/640/cpsprodpb/8620/live/d808dd00-0ebe-11f0-b234-07dc7691c360.png.webp

15. U Strazburu znaju bolje od nas sta se desava ovde, tako da ne vidim poentu i ne znam kako uopste da ocenim ovaj potez

16. potez je vise simbolicki nego objektivno politicki konkretan. Kao sto su setali po svakom selu zadnjih par meseci i ujedinili ljude sad je cilj to uraditi u jevropi, ima celtibori da se utrkuju ko ce bude veci rodoljub i da pita sta treba toj deci studentima. + trajace ovo 10-15 dana što će dati dalju podrsku protiv vucele i vise kmecanja od strane nevoljenog siptarskog mejmuna

17. da pameten potez.pokazuju da hoce da se zrtvuju i sve..nije im tesko nista..cudi me da vuchela nije poslao nekog da ide peske u brisel

18. cudi me da vuchela nije poslao nekog da ide peske u brisel

ovo bukv sustinska razlika, debelu korumpiranu bulju mos pomeriti samo parama i lazima al problem je sto ne dobaci daleko

19. pakleni plan-omiljena fraza decenijama..