karaj vucelu

1. decko je debil bukv

sutra docek u Beču, biće to odlican docek sig

2. e da samo da se kratko obratim svim mejmunima koji misle da je vucela autokrata i neki tamo veliki diktator, ne nije. Vucela je ispostava, brnabu nije sam birao nego je morao da je trpi, isto kao i zoranu i ovu rio tinto djedovic. Vucela mora strancima da cini usluge da bi se odrzao na vlasti. Ne pita se ni kurca. Pravilno se kaže "kolonijalni namesnik" ili upravnik, a ne autoktrata i diktator kako ovi usrani globalisticki levicari konstantno forsiraju.
    Ndh1 i ostala proglas zgadija

Preduslov da imas autokratu ili diktatora jeste da imas drzavu, obzirom da to nemas...

3. Đuro Macut, pogle anagram
    T U C A M
    U
    C
    A
    M

Znači ako ovo nije sa namerom, daj mojne me zaebavate. Ovako nepomenik odgovara sa MUNEM

4. Али, ЂУРО MUPPET.
    Гушим се, лик је изабран и већ је постао мим..

5. Царо је све у праву, све му средили странци, капитализам у свом најбољем издању.

6. nektor i mila na jućubu weeeeeee

7. ovaj đuro mazut je nevera bukv, očekujem da se ne obrati ukupno više od 2-3 puta za vreme svog moronisanja

8. jes, javio se sa aerodroma zapalio negde

9. Čeda preozbiljan političar bio i ostao, vrv najkvalitetniji kog imamo, i to negde ubedljivo. Zamisli situaciju, skroz realnu, u kojoj je Čeda - pazi sad - zaštićeni svedok. Leptejebo, taj bi posle 25 godina plivanja u ovom mulju mogao da sarani desetine i čak stotine ljudi, tužioci bi ga oberučke uzeli. Čeda nije ni glup niti je budala, niti je zaboravio sva govna kojima ga je zasipao žvalavi tamo negde od '99. pa nadalje. Ipak je žvala radikal, a ovaj ne samo da se gnuša radikala, već je i džipsi na horsu, kog ponižavaju i maltretiraju na svakom koraku, na očigled dece do koje mu je negde ipak stalo. Znači ona najtvrđa kurva sa Pigala bi imala više empatije od njega. Ovo je opomena bila sa tim kao izlajavanjem, dajte mi šta budem tražio i tiću, inače.

10. Ne stvarno, zamisli Čedu koji zakopava celu garnituru političara, biznismena i raznih drugih kriminalaca, pa poezija.

11. hahah, kvalitetna opservacija. Kruni se kartel na sve strane curi. Obrisali tu emisiju sa jućuba, čeda se fazon pravio mutav kao nije znao da se snima, a oni udbaški voditelji sve to lagano pustili u program. Svi ispali naivni i nepsretni

dajte mi šta budem tražio i tiću

be like:
    https://pbs.twimg.com/media/Gn7GQTqXMAAFry9?format=jpg&name=900x900

12. Sad sam skontao da je on i dalje predsednik LDP lol, pa da li je moguće. Ne stvarno, maltretiraju ga, tuku po pijaci, ismevaju ga nekakvi jebeni vučićevići i đuke bizoni. Idi bre u kurac, Čeda je ipak obrazovan, pametan, civilizovan čovek a ne nekakav Miki iz Kupinova. U fazonu - alo majmune žvalavi, slao sam diktatora u Hag dok si se igrao u pesku, jeo govna umesto dudinja i vikao Ogulin Karlovac Virovitica. Čeda u jednom trenutku bio moćniji nego što je šešelj ikada i sanjao da će postati. Možda samo spasava kožu i hoće da uštine neki dinar dok se još može, a možda je i u fazonu da ode u istoriju kao leđenda i rodoljub, to bi bilo fantastično.

13. Ајде Мелкијадесе не пуши курац превише са жваком како је Чеда преозбиљан политичар(?!)
    Чоек је крао и прави срања док је био на власти и сад му се све враћа мило за драго, зато га шутирају по пијацама, а исто тако ће проћи и разноразни Вучићевићи, Ђуке и остала багра.

14. Haha preozbiljna glava čedina ajde de bitan trenutno koliko i boško

15. To je nebitno, Čedin kapital je taj što zna gde ko drži svoje prljave gaće. Sa ovim sad, ostaje gomili ljudi koji su sa njim imali bilo kakvog posla u prethodnih 25 godina, a bilo ih je, da se češu po glavi i misle - jbt šta ovaj ćomanski ganfer ima što bi me moglo iskompromitovati. Dokumenta, fotografije, tajni snimci, ugovori...Ko zna šta. Jeftinije da mu daš to što traži nego da se baviš njim. Da ga rokneš ne možeš tek tako, da ga diskredituješ kao potencijalnog svedoka i isposluješ nekakvo izuzeće - ne možeš ni to, podoban je. Može da povuče dole i žute i ove, i kriminal, jer bio je spona između jednih i drugih, šilerovao je ljuto svojevremeno.

16. Зна он мој курац, појео му допф мозак, тај не зна ни у којој је држави, нити ко је председник.

17. Čeda je stari ganferaš koji je jednog Slobu izručio strancima bez da je trepnuo, govorio, lagao, otimao, posredovao, maltretirao, navukao se na dop...Jednom rečju beskrupulozan i sebičan čovek u svakom smislu, inteligentan, obrazovan, zajeban. Šešeljugu i žvalavog bukvalno prezire, i spao je da, od čoveka koji je bukvalno pišao po njima, bude krpa koju šutira po ulici ko stigne. Mani Čedu, može u tom sprženom mozgu da mu sine kako bi bilo skroz ok da ih spakuje sve iza rešetaka i u očima dece, prijatelja a vala i dobrog dela naroda, opet bude heroj...Neće naravno, ima da izmuze ove za još koji dinar i bleji na miru, dok ne potroši.

18. Ceda je antipropaganda politicara, jajara secikesa i prodana dusa davni dana. Ako uradi bilo sta korisno bice isto kosto je seseljuga branio sebe u hagu u ime srbije. Kolateralna korist

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.