karaj vucelu

1. i brate oko ove prelazne ekspertske, bukv oce naprave neku proglas ekspertsku koja da bi bila legit a mora sns da je aminuje u skupstini inače će bude vlada iz debelog lada

aj sad zamisli sta bi to trebalo da bude a da se vucela slozi sa tim, a da nije direktiva iz jevrope po principu ovako cete da uradite, prejebacemo narod i studente, kopamo litijum ide ekspo, saljemo vam nuklearni otpad itd itd

2. Ali gde je Boškić stvarno, pojavljuje li se srboćetnik, ima li ga?

lol, otvorio restoran domace kuhinje u čačku postao domacin a paralelno polaze kurs za upotrebu motorne testere

3. ahahahahahahah ovo jos nisam video lik izasao iz pandurkog auta nakon hapsenja odsetao

https://x.com/i/status/1909696818184663460

4. Da video sam ovo LOL, ali ovaj šiljokuran od metar i žilet sa ultraseljačkim naglaskom, teško da je policajac uopšte.

5. ali onaj momenat kad pandur kae "daj mi licnu kartu" a ovaj lik odgovara "neam" mrtav ladan i nikom nista hahahah

ahahaha ima i nastavak hahhahaah

https://x.com/i/status/1909706485602394223

6. Jovanović nije moj favorit

Šta nije bilo jasno u ovoj rečenici?
    Ok, pih, ne valja to.
    Navedite dva imena sa trenutne političke scene koji bi zavredeli glas, a da to nije Nestor. Razmotrićemo.

7. A ne ne ovako si napisao

Jovanović nije moj favorit, ali mi nije antipatičan.

Bulge bulge, no no. Loš spin tebra

8. Navedite dva imena sa trenutne političke scene koji bi zavredeli glas

Brate ladno nemaš muda da napišeš ko su ti još potencijalni favoriti na sceni a da ne rade sa vucelom. Daj makar jednog da se igramo

9. Navedite dva imena sa trenutne političke scene koji bi zavredeli glas

ne kazem da bi zavredeli ali bukv sad imas:
    -sarovic
    -oni likovi iz mobe
    -ds milivojevic je uradio neke pozitivne poene ali sad se ofiro kad je pozvao eu da podrzi ekspertsku
    -ćuta isto kvalitetno jeo govna oko rio tinta
    -nektora si reko da ne pomenem jelte
    -ne znam esam preskocio nekog, vrv jesam

u principu svi oni koji nisu učestvovali na onoj skupštinskoj šaradi i koji ne podržavaju proglas prelazne ekspertske mamine mame

*e da možeš žunjaru da dodaš na listu, ili noga i on je zadao odredjene udarce kartelu nije slucajno u bajbokani

10. e da i Bakela je ozbiljan kandidat za jedenje govana u perspektivi, dinstanje pohovanje kuvanje duge cevi koji si fakultet završio nepomenik huljašisti... bukv mali globalisticki komunjara mastermajnduje procesima, nadam se samo da nema neku bitniju poziciju i bitnu ulogu za dan b

i na onu jelenu pavlovic mnogi drve kurcic, fazon cim ju je nektor izbacio iz pokreta vredi nekog kurca sig

11. G O V E D I N A
    O
    V
    E
    D
    I
    N
    A

je stara, mora polako da se kuva, i dalje je tvrda, ali mi sada uzivamo oko nas sve mirise, dodajemo zacine, dinstamo, to traje ali znamo da će jelo biti odlično!

12. u ljubavi svi su grešni preživeće žeksić srećniiiii...odličan nektorov intervju

žeks bukv sedmi krug pakla vs vučela uličar bednik

http://www.ewb.rs/newsgroup.aspx?grupaid=1&id=51

13. Brate ladno nemaš muda da napišeš ko su ti još potencijalni favoriti

Već sam ti odgovorio - nemam favorite, samo imam želju da "ovo" ode sa vlasti. Glasam za one koji mogu da pređu cenzus i koji sigurno neće posle da prave koalicije sa Vučićem.
    A što se tiče antipatičnosti...
    Meni Šarović nije antipatičan, a Dragaš (jedini kojeg znam iz te mobe za koju prvi put čujem) jeste.
    Đilas mi jeste antipatičan, a Marinika nije.
    Ćuta mi nije antipatičan, ali onaj Lazović jeste.
    Nestorović mi je antipatičan, Aleksić nije.
    Ali sve to nema veze, ako su iskreno protiv Vučića - na istoj smo strani.
    Tako da ja nemam favorita na političkoj sceni Srbije, nemam onoga koga želim već samo onog koga ne želim. Trenutno je tako, a za kasnije - videćemo.

14. vlada i treba da bude raznovrsna, i da mora se slozi i sa razlicitim misljenjima, ne da je apsolutno jedinstvena i da joj jedini cilj vlast. tako pretstavlja narod a ne samo sebe.

15. Jasno Celte, ali ne u zemlji koja ima pitanje KiM, uvođenja sankcija Rusiji (dobro ajd to će sad da prođe), orijentacije prema EU ili ne...Jednom rečju imamo pregršt krupnih pitanja i dilema, i problema kojima niko ne želi da se bavi. Opoziciji milina bila da sedi u skupštini, kenja i prima platu dok se ovi imbecili bave vrućim krompirima.

Trenutno, opozicije što se tiče imamo ove što nisu opozicija, i ove što nemaju nikakav pol. program, snagu, harizmu, ubedljivost, ideje...Ništa. Jebe mi se za nekakvog Ćutu ili Mariniku što žele dobro, kad su jednostavno kilavi, anemični. Zato bi bila divota da studenti naprave nekakvu stranku i uzmu izbore, pa posle nek rade sa zemljom šta znaju i umeju, ionako će njima ostati.

16. sve zemlje imaju svoje mirnodopske probleme jbg. ako nase jedino diktaturom moz resimo, onda lepo motaj kablove, teraj u kurac takvu drzavu i drustvo. treba umeti da se zivi u miru, ne samo u ratu i u problemima.
    cvrsto verujem da bi mogli, samo treba vremena da se naviknemo ko drustvo na drustvenu odgovornost.

17. vlada mora pretstavlja narod. a narod je svakakav. jebes slaganje sa svim, utisnuto nam u glavu da samo sloga srbina spasava... sto je jedino bilo tacno kad oces da oteras tudjina, ali sloga i cutanje i slaganje def nas ne spasava od nas samih.

18. Siže je da skupstina treba predstavlja narod, da nema kradje i onda nema ljutis. Ako ce ljudi da glasaju seseljugu u realnim uslovima i free medijima nek glasaju. Vucela vlada sa fazon 15-20%, od toga najveci deo iz interesa. Pri tome je u dilu sa opozicijom konstantno. Ljudi ko bulg ispadnu mentoli svaki put kad izadju na izbore jer ga uvek neko zaebe.

A za ova teska pitanja i nesaglasje, uvek imas referendum

19. Al i to se zna, 90% je anti nato, 60% anti eu, 70% za rujane

Svesni ljudi da nam clanstvo u eu znaci otpis kosova 1/1

20. I sto je najgrdje ni to nije garant za clanstvo haha

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.