karaj vucelu

1. Da. Pa manipulise kao i uvek, i nista ga ne kosta.ko moze one ljude da gotivi.

2. haha, bukvalno. Imaš pare imaš sve dođu neki smradovi da smrde i viču aco šiptare volimo te lol

jbt ni kurve se nikad ne ljube u usta čuj oće naprednjačka žgadija

3. i bukv kmečim sto nisam student u ovo vreme kakva je to dobra zajebancija i zureza za sva vremena mogu svi da im ga duvaju

4. Lepo je biti jedan od studenata koji neće da uči tu je ekipa

Mada i oni što oće da uče i tamo je ekipa, šarenolika doduše od 18 do 78

5. Razmišljam dal bih gario bajs do strqzbura (vrv ne) ili bih bio onaj u np danas.

6. Ili bih pikao ps5 u bg lol

Kolko mogućnosti danas jbt vratite mi moje detinjstvo da makar idem da marnem patike neke bolesne 2008.

7. Је л почело окупљање, иначе, данас у 16х дерби, једва чекам да видим колико ће бити навијача.

8. Razmišljam dal bih gario bajs do strqzbura (vrv ne) ili bih bio onaj u np danas.
    Ili bih pikao ps5 u bg lol

tokom sedmice student blokader vikendom

Ć A C I
    A
    C
    I

9. ciganje dovode, orke, moldavce i ostale plaćene mejmune iz regiona i šire. Vido danas bukv 95% ciganji kako ulaze u bas takvi par komada. Ima izbije pandemija lepre al ovaj put true ne one gejcove splačine

10. ja bi isao bajsom u strazbur.ne predju oni ceo put biciklama, to bi i profesionalcima bilo jebeno, nego voze kroz naseljena mesta pa kad se umore idu malo kombijem i tako.mislim da tako rade, u svakom slucaju mnogo bolje nego ovi caci sto
    predju 100m da se slikaju i onda svi u bus i pravac hotel.ovo studenti sto rade je zabavno iskustvo.ili bih isao taksijem do strazbura.pita dispicerka dokle voznja-do starzbura..da pokazem da sam spreman da se zrtvujem finansijski.i na tv bi to bio hit veliki

11. Ма хајде бога ти

12. Grobari izdominirali, viču ciganjama mr u ćacilend. Avangarda.

13. Ништа, чекам исечке да изађу да умиремо од смеха.

14. коко прејако, али, колико их је само срамотааа, сви се штекају са капуљачама на 25 степени

15. Ušao u ćacilend majmun ja ne verujem LOL

16. шта је ћациленд ово сад где су деде и бабе

17. коко испраних мозгова, кадар невера

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.