karaj vucelu

1. Pepsi jes bio makar na jednom protestu?

2. па био је на петом октобру

3. Овај Мајкл Џексон са белим рукавицам прејак.

4. U Novom Sadu ozbiljna natezanja vidim

5. Vjeternik vs aktivisti

Vidim i jaja letela

6. Коко небитан јучерашњи скуп говори то да га нико ни не спомиње, чак ни ове крени-промени странице по ФБ и ИГ.

7. Prvo ovo za 'Jugu' sa Bugarima. Tito je pristajao i na tu varijantu (jbg, još veća država nego što je imao), ali kad je Staljin rekao da će Todor Živkov da je vodi, Tito je završio s tom idejom. Jeziva mi je ideja da smo s Bugarima trebali da se sližemo, ali ako bi i za njih bio Goli otok, sve je moglo da se ispegla, da je bilo volje. I nije uopšte problem što je uništio Srbe, nego što su svi oni drugi ostali. Što su ostale religije da nas dele.

neki mali lezilebovici setaju uzduz i popreko cele drzave jer nemaju soni kući i slična govna kojim bi popunili prazan prostor
    Sig su neki lenjivci u pitanju sto ne znaju šta će sa sobom

Pa ajd Caro ako si studirao kaži o čemu razmišlja prosečni student? Imaš učenjake koji su stvarno top i koji ne brinu mnogo za posao jer će na ovaj ili onaj način (znanje/vezu/inostranstvo) da dodju do posla, imaš onaj srednji sloj koji nema taj kapacitet ali nekako pliva u celoj priči, i imaš ljude koji tu ubijaju vreme (iz samo njima znanih razloga).
    Najčešće iz ove srednje grupe imaš politički zainteresovane likove koji kasnije raznim političkim kanalima dolaze do fotelja.
    Da li studenti znaju šta hoće? Jedna grupa sigurno zna, ali ja to nikako ne bih generalizovao jer ih ima daleko više onih koji su u fazonu: ekstra provod, zezanje, druženje.
    Propuštena je velika šansa onomad u Bg-u.
    Naravno da jesam bio na protestima. Kad god su imali smisla. Ovi nakon Bg-a sve su manje smisleni. Raduje me ideja da se stvara studentski blok za izbore. Da li mislim da će nešto bolje da nam bude, pa i ne baš, ali ova sekta je zavredela zatvor odavno i ako ih ta nova garnitura vlasti odvede tamo, vredeće.
    Vuzi i Melk... čuješ nekog sa drugačijim mišljenjem (koje se čak i ne razlikuje mnogo od tvog ali nije 100% kao tvoje) i taj je odmah bot? Na putu ste za fašizam (ako već niste na odredištu).

8. o čemu razmišlja prosečni student?

o tome da završi faks jbg zato ga je i upisao. Koliko vidim spremni su i da se žrtvuju zarad viših ciljeva

Propuštena je velika šansa onomad u Bg-u.

Šta bi ti uradio po tom pitanju? Odnosno šta misliš da je trebalo uraditi?

9. Čuj "propuštena šansa u BG" napunio žvala ćacilend idiotima, doveo ih na slikanje i dokumentovanje, pokazali šta su hteli da urade, potrošio zvučni top, posle toga potrošio patrijarha i još kojekoga, gomila govana isplivala u poslednja tri meseca.

10. Ja mislim da je trebalo to da se reši silom. Onoliki svet se slio. Da bi bilo žrtava, bilo bi sigurno, ali došlo bi se (valjda) do nečeg drugačijeg od ovog sada.
    Što se mee tiče, moglo je i bez tog velikog skupa da prodje, da su odmah rekli da idu na izbore tada.

11. ne znam sta se ocekivalo bukv, da ce izgine par iljada studenata pa da se petoktobarci razvesele tako sto ce zapale skupstinu ponovo

12. Ja mislim da je trebalo to da se reši silom

i ko te sprečio? Možeš i sad da kreneš na ćacilend niko te ne drži zavezanog.

lako tudjim kurcem gloginje mlatiti moj pepsi

13. Ja mislim da je trebalo to da se reši silom

Da, neko drugi da reši silom, sad jbg ako neko nastrada u procesu, šta da se radi.

14. Kod mene u selu btw otvorena mržnja već krenula, vređanja, pretnje, pretnje šamaranjima, peticija da se izopšti pop itd. Jebena situacija.

15. Pa sam baš i ne bih, da ne upadnem u onu grupu 'heroja' koju bi zaboravili za 100-tinak godina (verovatno mnogo manje).

lako tudjim kurcem gloginje mlatiti moj pepsi

Apsolutno, ali razmišljam, valjda ima bar jedan pametni medj' tom decom koji vidi da ludak neće tek tako da ode i da organizuje 100-tinak ljudi koji će da odrade 'prljav posao', a masa da bude tu da ih štiti od onih koji bi po svaku cenu da brane ludaka.
    Čak i da su saznali da se spema neko sranje, otkazuj skup, kaži ludak planira da nas pobije i pripremaj teren dalje za izbore. Kako je sad ispalo, ja zaista ne vidim svrhu tog skupa.

16. o tome da završi faks jbg zato ga je i upisao. Koliko vidim spremni su i da se žrtvuju zarad viših ciljeva

To ti je ona prva grupa i deo druge. Ja ove koje srećem ili rade (imaju već pare i svejedno im je da l' će završe fax, ali redovno idu na proteste) ili se zezaju (sve slobodno vreme ovog sveta imaju, putuju, upoznaju delove zemlje za koje možda nisu ni znali da postoje).
    Iskreno se nadam da postoji tamo negde medju studentima bar 10-tak likova koji ozbiljno razmišljaju šta gde i kako do smene, a naročito posle smene.
    Bez toga je sve ovo trošenje dragocenih resursa.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.