Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Пије сузе другосмрдијанаца и Јоворове кеве.
Sindikat masu nekih pesama posvetio ovoj sveukupnoj borbi sada. Toti Žemka Carimire, ovo je pokret bukvalno, ništa demokratija već gola borba.
Čišćenje, da se očisti talog i da prodišu institucije i ulice, da se ulije pozitive i dobre volje u ljude i to. Ovo što Celt govori je divno sjajno ali nažalost nemamo sad kapacitet za to, možda uzrastemo i u tom pogledu ali prvo mora ovo.
jebe sidikat ovo menja bukv sve viši nivo ložane daje busta
što kazes radili su ovu ćaci pesmu, ovo mars iz avlije, ima tu jos govana...odlican repertoar plus se dernjaju ko mejmuni. Ne modz bolje
ovo jeste kljucno, fali pozitive medj ljudima nema tog nekog kolektivnog vajba ko posle 5oktobra usranog
klima je losa medj ljudima gde god otvoris vrata ocekujes neko sranje, bukv se sokiras kad vidis da je nesto normalno
inace nemoj samo celtimir da prica o demokratiji pls
ovaj vaib da se vrati lol
https://www.tiktok.com/@balkanac037/video/7031297186545552646
Aha, a i u manjim sredinama se jako videlo ko je koliki ćaci, naprosto, isplivala govna baš skroz gore i nemož se to previdi i zaboravi nikako. Da se narod trgne i probudi zdrava krv, da se ljudi oslobode straha i shvate da je život dostojan čoveka jedini vredan. Da se ljudi naviknu na - nepristajanje.
sto da ne?
vazda smo imali onu mantru, "kad se digne kuka i motika" sto je manje vise opis demokratije, kao i ovi protesti, a sad nam ne valja sta? sta oces ti ustvari caro?
vazda komunjare imale mantru "kad se digne kuka i motika"
ovo pobuna pismenih i rodoljubivih, ovi sto su za demokratiju su tu negde na cenzusu, a ranijih godina ni do 15%. Mora to sve da se čisti u kompletu
ma, mene zanima, koji ti sistem oces caro? sta oces? kakvu drzavu?
zdravu srpsku bate, sa svim narodima koji u njoj žive sa zadovoljstvom.
nemas ti pojma sta hoces... sta god da naprave nece tebi valja.
sto je ok, al jedes mnogo govna.
posle toga da se ujedinimo sa jovorovom drzavom, cg takođe vratimo nazad njihovom voljom, i onu nekadasnju granicu karlobag i to ponovo da vratimo gde pripada, makedonci da se vrate ofc u staru srbiju lol
ne kapiras ti celte koji je ovo vapaj naroda, instiktivno se ljudi digli bukv. Vucela je samo paradigma a sistem koji on predstavlja nije samo autokratija, već bukv poništavanje srpskog bića i srpske države uz svesrdnu pomoc stranog faktora.
e da i ovo, uradili su vec dovoljno bukv sutra da prekinu proteste
matorci nisu prdnuli ništa bitno od 45e na ovamo, ovi sto su ispomerali sistem nije niko nikad. Ono ka čemu postoji odredjena bojazan a opravdano je, to je suptilno preuzimanje protesta kurta/murta fazon.
Ovi klinci prvi koji izvalili tehnologiju vladanja i nacin kako psiholoski razjebati zadrte sistemdžije i prziti ih ko majmune.
Jovo ti kao da si prespavao zadnjih 6 meseci. Ludak kenja gde stigne i kad god stigne. Te pokušaji atentata, te ustaše u Novom Sadu, te kriminalci u Nišu... ne propušta on priliku da kenja. RTS, Informer, Pink... ne vidi se kraj boleštinama koje se propovedaju tamo. Jednog dana kad se bude objavilo kakva je medijska mašinerija (ne samo ovi za prezentovanje nego i za spravljanje šita) bila aktivirana, hvataćemo se za glavu.
Meni samo nije jasno odakle mu tolike pare? Mislim, ok privredjujemo mi kao država, ali ako stvarno imamo tolike prihode da on može to da obrne i (zlo)upotrebi, onda mi uopšte nismo toliko čemerni koliko sam ja mislio.
Garant ima neku debelu šemu s drogom (mada i ovo oružje je krenulo dobro da ide pa ga to možda vadi)
Jok, ne može, maršupičkumaterinu. To je Jugoslavija, samo pod drugim imenom. Treba međedi da zarate sa mudžovanima, ili Crnogorci sa šiptarima kad im ovi prebace 60% stanovništva sad još malo, pa da mi odavde idemo da krvarimo po nekakvim vukojebinama. Ništa od toga, hvala doviđenja.
lol
srbija je perionica para, kazu da smo prejebali i albanski kartel koji gradi nekretnine po ns,
nema ko ovde ne pere pare
90% nekretnina se kupuje za keš a i gradi isto tako
opaaaa nisam ni znao da je kula puna botina
https://x.com/i/status/1924895035385909278