JEBI ŽVALAVU ŠIPTARČINU

1. cia/bia preuzela sve službe ovde, treba debelo trežnjenje da ukapiraš da ako zahtevaš pravdu za neku jebenu nadstrešnicu dolaziš u direkt konfrotaciju sa stranim službama koje ovde operišu.

Sve to ne bi bilo moguće bez degenerisane srpske svesti koja se favorizovala decenijama.
    Zato ovi keramčari, grobari, lezbače i slični vode kurs društva.

2. eo ovaj video jebacine sa ćaci kerovima

https://www.youtube.com/watch?v=cG_zKU3DT0k

serbia ćacilend bukv

3. pojeo ih sarulja ko mejmun bananu rejting ide na laganih 10% skelećor daje glas

4. ok ovo nije feik

Zbog tih 'letećih automobila' najviše i čekam Expo da se pojavi. Kad je prvi put izjavio pre 2-3g da će na Expou da imamo leteće automobile, ubio sam se od smeha. Mislio sam da mu Djordja uvalila neku lošiju robu. Kako je vreme išlo on nije odustajao od te priče i počeo sam da se pitam da l' sam ja lud. Posle mi palo na pamet da će da nam uvale Kinezi par komada nekih vozića tipa MAGLEV i da ustvari to letenje će da bude lebdenje (iznad šine) ali evo i to izgleda nije to. Lik zaista misli na leteće aute. Hoverkraft nekakav verovatno. Čekam da vidim.

5. Коко је Шаровић прејак дође 10 керова да ГА ИДЕНТИФИКУЈЕ, кеве ти.

6. Обожавам да гледам кад год се керови трпају, нема грешке ту, поготово кад је неко поткован ко Шаровић.

7. Мада, овде је више Шаровић малтретирао ове пандуре, не могу да се саставе јајаре.

8. Видео сам ово, штета што уз ову музику нису набили оне наочаре Шаровићу.

9. lol, ima u onom drugom klipu sa tomasevicem

10. de kajzene boga ti oduzmi ovom debilu pravo da menja ime teme, dosadan je kao proliv. ili još bolje, lok i ban mesec dana za otvarača teme, razlog "naporan".

11. ima tu prepicaka koko oces koje u semama u sns a na dnevnoj bazi jedu govna kako su protiv zvalavog

Ljepo je videti da kvalitetne opstinarke izlaze na ulicu medj prvosrpsku zgadiju

12. "Kada bi se u Hrvatskoj neko usudio da udari ratnog vojnog veterana, do jutra bi ga udavili u čaši vode".

13. njihove veterane stiti nato pakt

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.