Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Zatvoren u skriptarnici na pravnom :)
lol u toku je spec op plenumasha ustasha
kretena jbt
https://pbs.twimg.com/media/G1yYljGXkAAgIuo?format=jpg&name=large
https://pbs.twimg.com/media/G1ybyHOWcAAaa10?format=jpg&name=small
umesto da piše bogougodno kao ćirilo, on se zajebavo
Tako mu i triba
znam lika, docao da kupa se u zenba se prepickom sa dva neka mejmuna ga cuvaju kad se vec svi razisli sa zenbae u private hotelu. Ja bio sa strane na playi jeo kolac gleam
ima par dina tome, jos dok nije oco za amerike otvorio super ego holding za 600 meleona nasih paretina
Caro, progovorio Kristijan istebe.
Ne daj na sebe mučeniče kikincki
ok mogu dogadjaj da prepricam iz drugosrbijanskog ugla:
dosao batica sav bitan sepuri se devojkom, pored njega tebra dve goriletine, on nesto roni pokusava da pliva ovi majmuni glume da ne vide sta se desava tebrica se davi doslovno. Nači pišanija ekipa oko mene samo laganeze.
prvosrb aspekt: doco bratina sa devojkom elegancija kace svi razisli, tu njegovo obezbedjenje privatno vidis kultirica gledaju da nece neko da maltretira coveka, malo plivaju gledaju okolo al suptilno. Uziva covek za sve svoje pare. Zna da ćivi
Tako je već bolje, rišpekt
vrv te ovaj kolach zbunio al to je interno jbg
Ma jok, sve mi jasno.
moj koveshibore
Протест против миграната гањанаца најављен
obecali 10k ljudi na protestu zinat levicarskim mejmunima lol
i monah antonije danas pricao o tome u cacilendu, bukv radi se zamena stanovnistva ovi nasi mejmuni i prvo i drugosrbi kmece o evropskim vrednostima
pa nek dodju ljudi da raaade gde je problena
davni dana sam to prico, lako u srbiji ne biti rasista, al kati dodje zgadija jebi se ti onda
obj serbia pod zvalsonom kroz 2-3 dine:
-horde camuga za 500jura platu
-litijum sljaka punom parom
-dinar i dalje stabilan litra dizela 300din
-ekspo dzeki cen lobotomija
-raseljavanje na max
Сви ће думремо јбт