PUŠI KURAC ĆACO ŠIPTARE

1. šta je muslin bio kod ovog zlojavka jebo vas novass

https://x.com/i/status/1979978542608789675

2. Ја мислио ово онај што пева 200 на сат

3. Bez Vucica bi se tesko snasli u ovako uzburkanim geopolitickim vodama.

4. toetai rabbit hole o čemu sve vreme pričam, ako neko zna trulu oligarhiju to je žvalavi. Nema boljeg insajdera od njega na to treba igrati

da ga uzmes za svedoka saradnika saranio bi pola balkana, mikrona, sorosa, dzo pampersa i da ne nabrajam dalje preko blera i klintona

5. samo polako, predsedniku se mota resenje..
    nisam juce bio na doceku studenata iz np, jbg..pretpostavljam da je bilo dosta manje ljudi.kakve su to igre, kao deca, ciji skup ima vise ljudi.vidi ovi se ispumpavaju itd.neko nadmetanje daleko bilo.

6. upravo, moj moto je i predsednik i studenti, samo srpsko jedinstvo

7. inace dobro proslo kv, bio lep docek i protest dan ranije sa jovorom bakicem i matovicem

danas mrchajevci sutra ČAČAK BAJO

legende su pazarci full rispektara

8. nisam znao da je bio jovo bagic, a matovic je populista.klasican seljober i smrad.pisao sam ovde o njegovim starim ispadima.lik ima veliki biznis.ima pumpu i neke maline.

9. bio i gagi jovanovic pevao

a jbg i ćaci i blokaderi bi pozicije i funkcije nije to ništa novo. Samo majmuni nikako da ubace u priču da studenti nisu blokaderi i tu ih žvala jebe na max jer su glupi ko kurac pa se primaju na kojekave opozicinoe prodane mejmune kao izvor svih zala

10. da to treba da urade.i ja se pitam kako to niko da spomene.da su ih nazvali studenti-triperi niko se ne bi bunio protiv toga.

11. to je i problem ovih zborova, kad je to krenulo već su imali određenu infrastrukturu i prvi uskočili ovi đilas/marinika opozicionari da to vode. Naravno da se normalni ljudi okrenuli protiv toga ali ima i dosta situacija de su sjebali te debile ovi normalni ali samo u velikim opštinama

zatrovan je teren na max hirosima bukv niko nikom ne veruje a na tome se radilo 30 godina. Sad se radi na tome da su studenti govna prodana i onda dodje neki majmun i kaze pa necu da budem uz studente kad ne znam ko je njihovoj listi. Preglup i prezaludjen narod.

12. djilasovi botovi uveliko pljuju po studentima.nista dobro iz ovoga ne moze da ispadne, sto kazes mnogo je zatrovan teren i mnogo su ljudi glupi.

13. jeste samo se studenti popisali i po njima i provalii da ne postoji nesto sto se zove opozicija

klinci u godinu dana savladali lekcije kojih petoktobarska otporaska zgadija dan danas nije svesna kao i njeni leftardski sledbenici

14. nisam često puta siguran dal mi milije dal jebu žvalavog ili drugosrbe

mrtva trka

15. nisu naseli na te eu bajke.ni djindjic im nista ne znaci..

16. Jesu li propali ovi protesti? Utihnulo nesto

17. teshka vremena plidsone, studenti mladi i nista ne znaju, samo setaju i druye se. Misle da su pametniji od djilasa i marinike pa im se obija o gloovicu

*i pavela grbovicha lol

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.