karaj vucelu

1. Dobro da, malo i žvala da pati kad vidi tu šaku jada, i to je lepo. Kažu simuliraće ovi neki ćaci napad kao na te jadne ljude, ne znam baš, ako ih bude ovako malo nisam siguran na šta bi to ličilo. Sve u svemu baš bedno izgleda. Znam da su male šanse al bila bi fora da Šarovića nekako prošvercuju unutra.

2. Teško će ovo prođe bez Šarovića, nije on Žunić da pa da može murija da ga jebe kako oće.

3. Можда подигну бодљикаву жицу ко у Аушвицу-Биркенау да не може шаровић да уђе.

4. lol vidi pljeke što ih služe u giros lepinji nema somuna za mejmune

https://x.com/i/status/1910713050023284875

5. Ko je ova orlušina?

savetnica Cice Tabaković lol

6. dobar klip kako ih drže u torovima na ranijim mitinzima, jebi mejmune

https://x.com/i/status/1910741869681692917

7. Што ову матору педерчину нису извукли из кола и убили ко мајмунчину, шта га ту претреса напредњак саобраћајац и пустиће га касније.
    А могли су бар да га пљуну пар пута.

8. a jebat ga to bi se i desilo da nema panduracije

9. Кажем, могли су бар да га испљују да са сасушеном пљувачком по фаци блеји до бајбокане.

10. e jbg sad izlaze normalni ljudi na ulice ne izlaze mentalaći...ali bukv murija prva odradi posao ili pobegnu

esu onom juce u bg izlupali volva, nalupali bi vozaca bez veca
    problena.

11. evo i ovo, da nisu redari intervenisali rulja bi odradila svoj deo posla pošteno

https://twitter.com/i/status/1882794328516636675

12. Ali ovi ćaci što su se zamalo već popičili međusobno, garant nisu umeli da podele 360e na četiri dela.

13. sutra se očekuje spektakl, masna rana, rakija, kolce, bajo mali mindžo...ima da puca

kae parovic da će i top da puste na svoje da bude verodostojno

iskr očekujem sranja i podvale. Vucela ako nekog mrzi to su ovi njegovi podanici

14. imas sve potencijalno moguće finansije, medije, ostale resurse, policiju vojsku državnu upravu i ostale budžetaše naučne radnike, podmićenu kolonijalnu podršku spolja, jevrope ursule makrona putina i mejmune, imaš sve prepičke pevačice kojekakve sportiste glumce zvezdu partizai...

...i ti šta, dovodiš najgoru svoju žgadiju, daješ im dnevnice 30jura, ucenjuješ ih na sve moguće načine i uvlačiš u obor i još se opiru a osmislio si im ćivot šta da rade kako da rade da budu srećni

Pa ko ih ne bi mrzeo iz petnih žila, tačno da izvadiš kurac i pišaš po mejmunima i kiselo im se smeješ u facu dok im vređaš fameleju jer te saranjuju svojom pojavom i nakaznošću.

15. bice svega, mislim da imaju i satore za igranje PS.verujem da mu je jedina uteha posle ovog debakla danas to sto se sve finansira od narodnih para.sigurno da uziva u tome sto nasim parama placa ono sto mrzimo.

16. bice svega, mislim da imaju i satore za igranje PS

ovo danas sto je uradjeno sa pokzaivanjem hrane, ps5 i ostalim djakonijama na stolu jeste da se majmuncine uvere da treba da dodju stura jer ce biti ića i pića, samo treba malo da prosetaju, jedu popiju i sve će biti do jaja, muzikica ovo ono uzivancija...

nakaza sig ima kvalitetniji plan, on njih gleda kao plen a ne kao nekoga koga treba da se nagradi za lojalnost i da se dopusti komfor.

Zna on da su oni žgadija koja samo dolazi za kintu i da šmugnu kući brže bolje. Neće im to dozvoliti tek tako.

17. iskr od svih vucelinih majmuncina najvise mi zao ovih Jovora izbosne što ih i dalje zloupotrebljava i prave razdor međ normalnim ljudima a oni će sutra biti druga najjača struja.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.