Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
https://www.youtube.com/watch?v=0sm4ZxB8vlQ
Шта ви мислите? Да ли ју је Бастијан преварио?
nek se rešila svinjočuvarevića, jest da nije trebala da rađa male germanoide al posrbiće se već deca ne sumnjam u to
Ja ni Anči ne kapiram šta je pored svih onih preplanulih Španaca tenisera našla u ovom bledolikom (pa još ružnom) Švabi.
Sumnjam da je varao. 3 klinca imaju, imalo se tu i vremena i prostora za seksanje.
Nemam neko logično objašnjenje, ali kao što rekoh nemam ga ni za početak te šeme.
Ja, s druge strane, ne znam šta je Švajni video u Ani. Pre toga je imao dugu vezu sa nekom prelepoticom koju je ostavio zbog ove naše.
Ana em viša od njega, em krakatija, em glavatija, bez šarma... Eto, jedino što ima neku neiskvarenu, naivnu facu, možda zbog toga.